Piticodromul de Sept - Oct 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
nanadana spune:
tonnia-imi plac mult baietii tai,sint asa de simaticii si frumosii
alinampupam pe Vlad si un mare bravo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ioana75 spune:
Noroc de concediu, ca apuc si eu sa scriu pe forum.
Mihaela, zi daca poti veni la data si ora propusa, daca nu, schimbam. Ma bucur ca merge snur treaba cu mesterii, succes in continuare
. Buna ideea cu pusul banilor pentru premiu la intalnire, sper sa nu uitam!
Oana, imi pare rau ca Aaron inca are puroi, sper sa treaca doar cu antibiotic. Te asteptam cu vesti.
Anto, sanatate la copii. Imi dau si eu cu parerea: poate ca dr de la gradinitele copiilor lasa prea multi copii bolnavi in clasa; nu poti vorbi cu dr?
Antonia, Kristinuta, bine ati venit din concediu. Am auzit si eu ca insulele grecesti sunt de vis, poate le fac o vizita in septembrie.
Pentru intalnirea de la Plaza: miercuri, 1 iulie, ora 17:30, sus unde am stat si data trecuta. Au confirmat si Bianca cu Milan.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Oaana, sanatate multa baietilor!
Anto, si voua va doresc sa scapati de raceli, sa nu mai auziti de ele!
Ioana, cum e pe acolo? ce fac fetele?
Mifloricico, de abia astept sa vad pozele! Ana ce face?
Nanadana,
Dana, felicitari pt evaluarea finala!
Kristinutza, ce cuminte e Raducu! Pui si poze?
Diana,
Sa va mai spun ca asta a fost ultima vacanta all inclusive din viata noastra, asa am decis! Nu are farmec, am platit degeaba ca am batut tavernele care sunt mii, care mai de care. Si nici mai scump nu e sa mananci pe unde vrei si cand vrei. Cel putin in Grecia e pacat sa iei mai mult decat micul dejun in hotel (dar cred ca peste tot). Oricum ar fi el. In plus, mancarea adevarata e prin taverne, in hoteluri e europenizata bine, nu ai parte de mancare traditionala adevarata. Si ne place sa colindam, am descoperit ca si copiilor le place sa se plimbe si sunt apti.
locca spune:
Antonia, sa va fie de bine vacanta! Sau de fapt sa le fie de bine copiilor vacanta si voi sa aveti o vacanta frumoasa in doi! La greci si eu zic ca nu merita deloc all inclusive si cum voi deja aveti copii mari e o decizie buna. Eu insa nu m-as aventura cu C inca, dar abia astept sa mai creasca.
Deci ramane valabila intalnirea, da? am notat-o in agenda si vin cu bani pt. premiu.
Oana, si M are ceva probleme cu urechea stanga, sper sa nu ajungem la punctie. Sanatate multa!
Anto, uff, imi pare rau ca nu ati petrecut de ziua Soniei, dar sa recuperati cum se fac bine
Ioana75 spune:
Antonia, ca aproape in orice alta tara din Europa, si in Croatia e mai frumos decat la noi. Fetele sunt OK; ca sa ne revenim dupa iesirea asta cu copiii le trimit in expeditie la parintii mei cateva saptamani.
Rux, da, ne vedem pe 1.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
mary ilie spune:
Ciao !
Va scriu repede pana nu ne opresc astia si netul, ca telefonul ni l-au oprit deja, desi avem platit pana pe 30 iunie inclusiv.S-au cam grabit
IOANA imi pare tare rau, as veni cu drag la intalnire, dar pe 1 iulie noi suntem pe drum, va urma o perioada de readaptare, incep si serviciul, ne apucam si de ceva renovari la apartament, asa ca astept intalnirea mai din toamna, ca iulie /august vor fi pline....
Intalnire placuta si nu mancati prea mult.
Vacante placute tuturor!
mary ilie spune:
Azi e ultima zi de gradi pentru Andrei, dimineata ne-am dus cu flori si le-am facut eu cate o felicitare dragutza cu cateva cuvinte si le-a placut tare mult maestrelor, s-au pus amandoua pe plans si normal ca si eu
Asa o tot tin de vreo 2 saptamani ca ne tot luam la revedere de la prieteni , vecini, cunoscuti si e o perioada grea.
Nu credeam ca ne va fi asa greu, aici oamenii sunt foarte calzi si ti se lipesc de suflet....
miflore spune:
Buna ziua!
Gata, am citit, s-a tablat ziua de 1!
Vreti sa va pove mai nou cum s-a infundat conducta care duce la fosa septica de la Vulcana si cum plutim in .... ??? In curand voi cunoaste pentru prima data in viata si un vidanjor!
Vine week-end-ullllll!
cge spune:
Mary, sunt grele momentele astea si "plangacioase".
Drum bun si (re)adaptare usoara in Ro.
Ioana, vacanta placuta in continuare.
Tonnia, ti-am admirat baietii aseara cu Anca.
Ati avut o vacanta f. frumoasa.
Weekend placut,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
dana_lucia spune:
Hello, hello!
Scriu pe fuga caci miine dimineata zburam in destinatia Portugalia pentru o vacanta de 3 saptamini in Algarve!
Azi a avut si Alberto serbarea finala la gradinita, a suprins colegii cu un teatru de papusi la care a participat activ si el alaturi de profesionistii care au realizat un spectacol de-a dreptul superb. Si da, a fost si in cazul nostru greu momentul plecarii de la gradinita caci din 17 august Alberto merge la scoala dupa cum stiti, a avut cu educatoarele o relatie superba ca si cu colegii de altfel si a fost emotionat cind si-a luat la revedere.
Mary, drum bun si readaptare rapida!
Fug la facut bagaje acum, vacanta placuta tuturor.
Toate bune,
Dana Lucia si Alberto