Piticodromul de Sept - Oct 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
diana_n spune:
Andreea, ieri vorbeam cu sotul de tine si baieti. Ma gandeam cum va descurcati, se pare ca bine
Stii si tu ca toate-s faze, trec. Ca unele din faze lasa urme, asta e... important e sa fiti cu totii sanatosi.
Diana 28 saptamani si Peter (3 oct 2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ioana75 spune:
Andreea, ma bucur ca sunteti bine. La noi purtatul sandalelor cu toc cui e ok pentru mine, mai rau e pentru vecinii de sub noi, ca le place sa mearga fix pe gresia de pe hol
.
Ruxandra, bine ca mi-ai amintit, si eu vreau sa contribui la premiul pentru Alina. Alina, zi ce vrei (premiul era pentru mama, nu pentru copil
).
Avem 3 pana acum la intalnirea de la Plaza: Ruxandra, Irina, Ioana.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
kristinutza spune:
Am revenit dintr-o vacanta absolut de vis. Am fost la Santorini, Grecia, iar Radu a fost copilul perfect (bine, el e perfect intotdeauna ).
I-a placut si lui f mult, desi a fost destul de obositor pt el. A fost prima oara cand l-am vazut mancand si adormind, ca in filmuletzele americane. Asa ca a dormit Radu meu prin cateva restaurante (puneam 2-3 scaune unul langa altul si lasam copilul sa doarma linistit) sau in masina cat mergeam dintr-un loc in altul (am vizitat toata insula). Se trezea cu zambetul pe buze si era gata de o noua aventura de fiecare data. Era de acord cu tot si incantat de tot.
Acum este la tara la bunica mea. Am stat cu el in week-end, l-am lasat cu parintii mei in continuare si astazi s-a dus soacra-mea sa stea cu el acolo pt ca se pare ca e muuult prea distractiv si interesant pt copil la tara decat in Bucuresti. Mi-e deja cam dor de el, insa vorbesc cu el la telefon si cand il aud atat de incantat... nu pot decat sa ma bucur pt el.
Ah, si aveti grija! Mi-am propus sa fiu mai activa pe forum .
Cristina, mama Radului (3 ani jumatate)
oaana spune:
Ioana.Cred ca la inceputul lunii august ii operez pe copii.Daca nu se face endoscopic la Iasi voi veni la Bucuresti.Acum am probleme cu Aaron,are puroi dupa timpane,a luat antibiotic oral,dar mai are la urechea stanga,asa ca va face maine intravenos si sunt
...iar daca nu va trece nici asa(eu ma rog sa fie bine)ii va face paracenteza(punctie transtimpanica)
.
Andreea
oaana spune:
Scuze,aveam cate ceva de spus la fiecare dar acum se cearta diplodocii,ma duc sa arbitrez.
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Oaana, ce simpatica esti cu diplodocii tai.
Fi-miu e pasionat de dinozauri, au invatat la scoala si e mare fan.
Azi am cumparat bilete la un spectacol care va fi in septembrie aici, Walking with dinosaurs, cu 15 dinozauri creati in marime naturala, am vazut niste imagini pe youtube si e impresionant.
Sanatate multa baietilor, sper sa scapati fara punctie.
Kristinutza, sa va fie de bine vacanta, ce frumos povestesti, mai rar asa baiat cuminte, felicitari.
Ioana, mersi frumos pt urari si ca v-ati gandit la noi. Vacanta placuta in continuare.
Ruxandra, mersi pt urari, da a fost ziua Soniei pe 22.
Din pacate a fost bolnavioara, chiar de ziua ei a fost la doctor. Amandoi piticii au fost si inca mai sunt bolnavi si nu prea ne-a ars de petrecere.
Dar sunt inspre bine acum si sper sa luam o pauza de la bolile astea.
Marinela, multa sanatate lui Iaris, ma bucur ca deja e mai bine.
Mifloricicoooo, ce faci, unde esti, tot intre moloaze?
Diana, ce frumos ai explicat diferenta aceea cu 1 fruct/2 fructe. Ma impresionezi mereu cat de multe stii pe tema asta, se vede ca te-ai documentat.
Eu nu numai ca nu am timp sau stare sa ma documentez dar nici macar ce stiu nu reusesc sa aplic uneori, vorba aceea, teoria ca teoria dar practica ne omoara
Vacanta placuta tuturor celor care se pregatesc sa plece.
Pupaturi,
Poze 2009
Poze 2008
Antoanela23 spune:
Alinam, felicitari ca ati scapat de pampersul de zi, e o prima etapa, celelalte vor urma de la sine
Poze 2009
Poze 2008
Tonnia spune:
Kalimera!
Am venit, a fost frumos, insula extraordinar de frumoasa, am fost in multe locuri, am facut excursii in pesteri cu barca cu motor, treceam la milimetru prin pesteri, copiii au dansat greceste, au intrat in mare la greu, am fost intr-un Aqua parc frumos, au jucat minigolf, au condus masinute, Dinu a condus chiar barca adevarata, s-au batut, certat, impacat, alergat de ne-au stors de orice vlaga. Stelele grecesti sunt undeva pe sub alea romanesti, serviciile scartaiau tare desi am ales un hotel foarte bun. In fine, una peste alta a fost frumos, ei si-au facut prieteni din diferite tari si au avut parte de multe noutati. Noi...vrem o vacanta!
miflore spune:
Buna zanelor!
Treaba merge bine, zic eu, am inceput de 2 saptamani si sper ca in alte 2 sa termin. Apoi va urma o saptamana probabil de curatenie, montat mobila, adus inapoi toate lucrurile etc. Din calculele mele saptamana asta cu aranjatul coincide cu plecatul in Bulgaria, la mare, asa ca le voi face dupa ce ma intorc. Asta e.
Am citit rapid cate ceva.
1. Alina! Felicitari, ai luat premiul! Ce-ti doresti? Ca sa stim ce-ti trimitem! Eu acum gandesc f. practic cu muncitorii in casa. Alinei o sa-i fie rusine sa ne zica un lucru anume, noi nu-i putem lua masina sau casa de vacanta asa ca mai bine stabilim o suma de incadrare si Alina ne zice ce-si doreste in suma aia. Hm, ce practica sunt.
Daca ne intalnim la Plaza punem si banii ca sa fim operative.
2. Vreau si eu, oriunde, la Plaza, unde-o fi, mananc ce se gaseste, doar moloz sa nu mai vad! Vin! Cand si unde?
O sa pun poze dupa ce termin.
Va pup si urati-mi succes!
Tonnia spune:
Am trimis cateva poze in contul comun. Cele mai frumoase le-am facut cu un aparat care a murit, sa vad daca pot scoate cumva pozele. Nu mai spun ca am cumparat acolo alt aparat gata stricat si nu numai ca nu ni l-au schimbat dar mai ca sareau la bataie, de o agresivitate ce n-am vazut pana acum.