Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (119)
Raspunsuri - Pagina 6
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi am pus la poze invitatia lui baby pt ziua ei. sugestii? sau e ok asa? ![]() ------- Ana-Maria de bebelakis Alexandra ![]() ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
Io' am una....
Din cauza ca e doar "bust" zic eu ca nu se potriveste.....insa e doar parerea mea...
As pune una in care sta in fundulet de exemplu....

_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
iriss27 spune:
| citat din mesajul lui maitreyi am pus la poze invitatia lui baby pt ziua ei. sugestii? sau e ok asa? ![]() ------- Ana-Maria de bebelakis Alexandra ![]() ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
Eu am alta obiectie, mi se pare ca predomina culorile inchise, maro si negru (din spatele Alexandrei). Daca poti, fie sa schimbi modelul de invitatie fie alege o poza cu fundal alb. Parerea mea ... hic.
Apropos, de unde ai luat cadranul ala de invitatie? Vreau si io, te rog
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
Chuny spune:
Moni, eu i-am dat la Anna castraveti taiatii cubuletze f mici, dar nu prea i-au placut. Porumb nu i-as da pana nu ar avea macar fro 10 dinti asa :-) Poate ne si sincronizam intr-o zi 
Cami, ma bucur ca totul e ok. Ai grija de tine si de Flavius Cristian! Ai o semnatura superba
!
Irda, sper sa gasesti rapid ... alternativa de care vorbeai ca sa fie totul bine! 
Dara, am votat si eu! Succes!
Mai3 ,si eu votez o poza in care sa se vada toata fetita ta frumoasa.
As mai avea de zis, dar imi pica ochii-n gura de somn :-))
Somn usor la toata bostana!
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
narcisa.s spune:
Camy, Doamne ajuta!Felicitari pentru Flavius!!!!
Eu stau cam prost cu nervii.Nu-mi sta in caracter...Am avut o TENTATIVA sa transcriu certificatul meu de casatorie si al lui Anais de nastere in Romania.Adica la consulatul nostru din Rio...
Ca sa transcriu 1 bucata - 200 euro
Deci doua bucati 400 euro
Plus autorizare de calatorie cu copil minor (adica tradus, legalizat si autorizat)- 150 euro
Total sa fiu cu acte romanesti in regula si un drum de romania - 550 euro.Pai nu mai bine stam noi deocamdata numai cu acte braziliene?Chit ca pierdem alocatia...
Dara, acu ma inscriu sa votez
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
narcisa.s spune:
Votat...pupam si noi.Noapte buna, copii...
PS - Camy...sunt tare tare fericita pentru voi.Tare
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
flo1980 spune:
Neatza!
Da, maitreyi si culoarea.....fiind obosita si destul de tarziu nu am mai zis nica' maro-ul daca l-ai putea inlocui cu verde, sau alte rame mai sunt? macar sa supunem la vot ![]()
Off narcisule cat costa si birocratia asta, ntz ntz ntz...
O zi buna tuturor!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
vias spune:
vin si eu cu o rugaminte...cine imi deschide si mie capitol nou la Sufletul credintei??? Va rog frumos 
Multumesc
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
15+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
M&M spune:
Neata!!!
Intalnirea de ieri de fapt a fost doar " incalzirea" ...Vineri, pe 12 iunie vom avea petrecerea propriu-zisa. A fost frumos ca ne-am intalnit ; nu am mai pastrat legatura decat cu foarte putini colegi de liceu. Aseara am descoperit ca o fosta colega sta la 3 strazi de mine si are un bebe de 11 luni..Azi mergem sa ne plimbam cu bebeii..
Camy, ma bucur atat de mult pentru voi!!...
Maitreyi , ti-au zis fetele deja ce sa schimbi la poza..
Moni, eu nu i-am dat castraveti lui Mihaita pana acum..
Narci...
Cum poate sa coste , mai , asa mult niste acte???!!! Astia nu stiu cum sa faca bani din orice...
Mai bine renuntati la cetatenia romana; in asa hal te aduc ...
Dara, votat!!!
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008 
O sansa pentru Stefanel
M&M spune:
| citat din mesajul lui camy_pus vin si eu cu o rugaminte...cine imi deschide si mie capitol nou la Sufletul credintei??? Va rog frumos ![]() Multumesc Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
Camy, din pacate nu ma pricep ..

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

ankalaura spune:
Neata la bostana! (sau... bostanarie cum ne-a zis o pretena ca e corect de fapt ![]()
Cu bucatelele - la Erika nu merge nene. Carnea i-o pot taia maruntel de tot, si amestecata frumos cu piure de ceva, o mananca.
Dar la banana de exemplu, nu merge. Isi scoate din gura bucatica, oricat de minuscula ar fi, si o studiaza cu atentie.
Paine mananca. Daca ii dau miez, o bucatica, nu are de obiectat.
Mar?? Pai daca marul e e complet piure cam ca un nectar gros asa, nici nu se uita la el.
Din banana nu musca.
Doar din biscuite musca, mananca singura.
Deci pentru moment ramanem la blender
Narci - mda, asa este, peste tot la consulate si ambasade, este cumplit de scump sa iti faci actele... Una din verisoarele mele si-a luat pana la urma cetatenie italiana din cauza birocratiei romanesti, adica la modul ca
- s-a casatorit in Germania cu un italian
- a nascut o fetita in Germania
- a divortat in Germania
- s-a casatorit in Spania cu un Spaniol
- a nascut in Spania - mai are doi baieti
- fata, care e cu ea, are numele tatalui
- ma-sa, adica vara-mea, are numele de fata, ca in Spania nu se ia numele sotului
Distractie nu?
Si din cauza problemelor cu actele, cand era deja in Spania, a cerut cetatenie italiana si a renuntat la cetatenia romana.
In occident, situatiile de genul asta sunt chiar raspandite, lumea chiar divorteaza si chiar se muta in alte colturi ale lumii, numai la noi e moda asta, sa traiesti toata viata unde te-ai nascut, sa nu cumva sa te misti prea mult, ca e complicat al naibii...

de bebelakis Alexandra