Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (119)
Raspunsuri - Pagina 5
Caprioara spune:
Helau,
multi la pitici si mamici!
Camy, FELICITAAAAARI
! Sa dea DD sa merga bine pana la capat si bb sa va aduca numai bucurii!
Mona, vazut poze cu baietii tai superbi
! Codi cu tine seamana, bucatica rupta! Iar tu aratzi foarte bine
.
Irda, fug sa vaz pozili cu voi
!
special sa treaca starea nashpa.
Ankule, vezi ca am pus poze cu umbrela de carutz ca sa vezi cum am prins-o.
Matei e bine, ieri chiar am fost cu el in parc la Bazilescu la DinoPark. Gasiti poze de acolo pe picasa si pe blogul meu
.
Sper sa revin mai incolo.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
dara_d spune:
Capri ma bucur ca Matei este bine.

si pentru ilinca normal ca e o frumoasa.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
dara_d spune:
Multumim Flo.
Cine vrea sa ne mai voteze www.kinderstudio.ro
Multumim
ankalaura spune:
Capri - super umbrela. Tre' sa fac o strategie sa iau si eu. Da' e al naibii de departe Cora de mine... Vad eu...
Cum ai aflat de expo de dinozauri? E de mers frate, sa fi auzit ce exclamatii scotea Eliza la vederea pozelor... Gro-zav!
dara_d spune:
GASITI SI LA SEMNATURA LINK-UL DE VOT.
VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs
Caprioara spune:
Ankule, e aproape parcul Bazilescu de noi si pe aici sunt afise pe totzi stalpii
. Dar de voi e departe (e in Bucurestii noi). Vezi ca e pana pe 1 iunie expozitia. 15 roni beletul de persoana, copiii sub 4 ani nu platesc. Si inauntru vindeau dinozauri de plastic, cel mai ieftin 25 ron
, si nu era copil sa iasa fara
. Asa ca distractia a fost 15+15+25 ron la noi(am intrat doar eu cu Matei si l-am lasat afara pe tati, sa stea cu Ilinca). Matei a fost super incantat, eu nu asa de tare, ca-s mai pretentioasa ca el
. Umbrela, e nasol ca nu are filtru uv, dar la banii astia, nu mai e cazul sa comentez, nu?
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
moni_or spune:
CAMY
ma bucur din tot sufletul pentru tine!!! Dumnezeu va fi cu voi, prea mult ati suferit, e cazul sa vina lumina si in viata voastra! Ai grija totusi de tine, daca medicul a zis sa stai la pat stai, menajeaza-te cat poti. Cat despre incompetenta medicilor, rusine sa le fie, lanseaza atat de usor asemenea verdicte, nu se gandesc cata suferinta provoaca.
OOKA, eu nu ma prea pricep la de astea, dar parca citisem mai demult ca daca reapar bube s-ar putea sa fie ceva stafilococ. Insa nu stiu de unde ar fi putut lua Sofi, ca doar in spital n=a fost si daca lua din maternitate ma gandesc ca s-ar fi manifestat pana acum. Dar iti inteleg stresul, si pe mine ma durea sufletul cand mai era iritat Luca desi pe el nu parea sa-l deranjeze prea tare.
sa treaca, pe d-rita vecina cu voi ai intrebat-o ce poate fi de reapare?
IRDA
sa treaca pasa proasta! Succes si la vaccin!
MONA, multumim si noi de aprecieri. Tot voiam sa-ti spun, tare m-am bucurat sa citesc ca s-a schimbat Cris mult in bine de anul trecut.
Intrebare: voi le-ati dat bebeilor castraveti? Daca da, cum? Asa, goi? Ca de gatit chiar nu stiu ce gust ar avea gatiti.Dar porumb de ala din conserva? (ca proaspat nu cred ca se gaseste)
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
flo1980 spune:
Camy Darius a vrut sa fie baietel ca sa-ti aline dorul de el! Sa va traiasca si sa va umple sufletele de bucurie!
Eu am dat castravete si musca bine din el, pt. ca i se vede un coltisor de dinte, sus...
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
maitreyi spune:
am pus la poze invitatia lui baby pt ziua ei. sugestii? sau e ok asa? 
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008