Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (119)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai, eu am inteles. Pe mine nu m-a indignat ca i-a iesit Elizei porumbelul, aia e...
Da' daca eu vin si iti spun ca ma supara un lucru la gradi? Cum adica, in loc sa vedem care e problema, de ce nu mai trage Eliza apa la veceu de exemplu... Tu imi raspunzi ca pe vremea lu bunica lumea n-avea apa la toaleta?
Ca va zic eu de ce nu mai trage Eliza apa la toaleta, ca am aflat... Pai pentru ca toaleta de la gradinita are nu stiu ce defect, si numa educatoarea trage apa. Dar nu o trage cand termina copilul, ci ma rog, o trage la un moment dat. Si asta am vazut cu ochii mei, cu un pipi de-al Elizei. Si mi-au zis ele. Ca eu i-am atras atentia ca nu a tras apa, si ele mi-au zis ca nu, ca nu trebuie, ca nu stiu ce e defect si trebuie tras intr-un anume fel Da' nu s-a ridicat niciuna sa traga apa in acel fel anume
Si asa si cu tusitul... Ca un obicei de-asta nu apare tam-nesam... Ea avea 1 an si o invatasera la gradinita sa puna mana la gura cand stranuta, si zau ca o punea! Probabil ca asa fac si altii si ca nimeni nu ii corecteaza cumva. Si ele ce imi zic. Ca "daca sunt raciti, se tin acasa" !!!
Vineri am luat-o fleasca, ziceai ca i-a turnat cineva o galeata cu apa in cap! Ei si? N-a vazut nimeni, nu a preocupat pe nimeni... Asta vorbesc in interior! Ca afara nu ii scoate niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

CAP. 120

Mergi la inceput