Puiuti de Randunici 2008!! (264)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nicoleta, sigur ca da, coniac, wisky, gin, vodka, ce doresti mami. Sa ne relaxam putin caci maine o luam de la capat cu mamiceala.

Tonic, asa este, pentru noi cele cu 2 copii parca este putin mai usor in sensul ca stim cam ce ne asteapta si poate reusim sa gestionam mai bine perioadele mai putin bune din dezvoltarea lor. Sa vedem ce va fi.

Azi amandoi copiii au stat efectiv "calare" pe mine, nu stiu ce-a fost si cu Razvan..., in mai multe randuri i-a spus Rebeccai usor nervos ca sunt si mami a lui, nu numai a ei! Adevarul e ca din cauza ei sunt nevoita sa-l mai refuz la diverse jocuri si pur si simplu e si el mic si are si el nevoie de mine si de atentia mea. Trebuie sa reusesc mai bine de atat cu ei, nu vreau sa sufere nici Razvanel chiar daca e mai mare si are 7 ani...are nevoie de mami a lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Clau sampania merge de minune la preparatele mele.

Luny sa stapanesti sanatoasa aparatul! Cu Digi ce-ai m-ai facut, l-ai reparat, sau ti l-au schimbat?

Mimo mi-am adus aminte! Nu aveai de unde sa stii, ca eu profa de franceza sunt numai pe diploma de foarte mult timp. Intr-o societate ideala ar fi fost slujba perfecta pt mine. In realitate am preferat ceva mai pragmatic, altfel stateam si acum cu parintii. DAr limba franceza ramane pasiunea mea cea mare.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Mimo, serveste mami, serveste si varsa tot aici, poate te putem ajuta putin sa iesi din starea de nervi.

Si o astept si pe Liana la ospat. Neaparat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Luny, el are eruptia de ceva vreme, dar am zis ca poate nu e nimic, febra a inceput de ieri... deci usooor atipic... Vedem ce-o fi, insa e vaccinat!!! Sau tocmai de-aia?? A mai avut o reactie la vaccin, sau nu se pune??

Clau, ceva tarie ai?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

asa a fost si la noi, intai eruptia si dupa cateva zile a aparut febra mare...ciudat e ca e vaccinat, dar nu ctred sa fie asa reactie, totusi, cam violenta, naiba mai stie..nu stiu ce sa zic..cand vine rezultatul analizelor, parca ziceai ca ii faciu anticorpi?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Toarna Clau si la mine o tarie ca nu mai pot de nervi si nu ma provocati ca nu va spun nimic pentru ca ma enervez iar

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

ia sa vedem! ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

ce tare e Luki cu vorbitul in somn!! ce Digi, soro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Clau daca schimb numele, ultima parte a mesajului tau pare a fi scrisa de mine! E greu uneori si ramai cu regretul ca puteai sa faci mai mult pt celalalt copil. Sper sa ne descurcam bine si peste ani ei sa nu simta vreo diferenta.
Cred ca toate mamicile cu mai multi copii simt asta, dar facem si noi ce putem. De-asta spuneam ca eu fac in casa doar strictul necesar pt ca amandoi copiii cer f. mult prezenta mea. Acum ma gandesc serios sa caut pe cineva sa ma ajute, mai ales din toamna cand voi merge la munca, sa nu-mi petrec timpul ramas de la munca la smotru.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

A, nu Luny. Analizele sunt de fapt exudate, fiindca e un caz de scarlatina la gradi. Adica nu vreau sa ratez streptococul, bata-l sa-l bata (sper in secret sa nu fie de la el febra ca o iau pe aratura rau...)... Si de ce sa mai fac anticorpii? Ar trebui sa aiba cel putin de la vaccin (in urma/datorita/din cauza ), nu?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Tuchiiiiiii!!!!!! Were are you??

Bey, eu m-am cam ametit, mai stau putin si ma bag la cearceaf ca acus se trezeste mandra ca vad ca respira tare greu. Offfff, fir-ar ei de muci!

Va mai pun in pahare si ma retrag in glorie,va urez noapte buna si usoara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

ce tare e Luki cu vorbitul in somn!! ce Digi, soro?

mi-s dusa..inca nu am rezolvat, sper maine sa se duca iub, cica s-ar schimba ca e tot proprietatea lor, e dat in folosinta doar...o combinatie d-asta...
face careva capitol nou?..eu am cam uitat cum se face, ca trecu mult timp..

Mergi la inceput