Puiuti de Randunici 2008!! (264)
Raspunsuri - Pagina 19
luny spune:
a nascut Nikita...m-a emotionat, daca puteti crede!!!
o pupa si plangea si spunea intr-una 'te iubesc, sufletul meu scump, te pupa mami..'
oare se schimba si ea, ca om, ca mama, sa-si vada de ale ei si sa-i ofere fetei o viata...normala?..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tonic Ma duc sa bag o inghetata, Cami vrei sa-ti pun si tie? catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an |
Am bagat si eu azi, ca mi-a adus mami meu
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
clauclau spune:
Gata, am culcat si eu printesa, a fost binisor, bine ca i-am cantat pana aproape m-a luat si pe mine somnul, dar am avut succes. Mi-era groaza sa nu patesc ca aseara.
Luny, sa nu cedezi sub nici-o forma! Il lasi sa urle si-l iei de acolo chiar daca se uita lumea la voi, nu conteaza. Am avut si eu cu Razvanel ceva scene din astea chit ca era copil cuminte dar a incercat si el bineinteles. In timp o sa vada ca nu se intampla cum vrea el chiar daca face scene si crize si se da cu fundul de pamant. Trebuie nervi de otel dar o sa treceti si peste crizele astea. Eu cel putin asta intentionez sa fac cand or s-o apuce si pe Rebecoasa. Caci sunt sigura ca nu scap la ce personalitate are. Stai sa vezi la 3 ani ce dificil o sa fie , se zice ca 3 ani este varsta lui NU, la noi asa a fost cu Razvan, era numai Gica Contra in toate. Orice ziceam noi, el nu era de acord si gandeste-te ca el nu a fost copil dificil dar cam astea sunt etapele in dezvoltarea lor. Asa ca avem nevoie de rabdare si nervi de otel, o sa trecem peste toate si o sa avem super copii!

Nicoleta, imi pare rau, multa sanatate si voua.
Naty, si mie imi pare rau de vestile e azi de la Medlife cu privire la tatal tau. Si tie iti trebuie multa, multa putere. offff, la cate ne supune viata.
clauclau spune:
Si acum sa ne veselim.
Duamnelor, poftiti la un pahar de vin, sangria, sampanie, fiecare ce doreste. Copiii fac nani asa ca putin dezmat nu strica.![]()

amira_roxana spune:

LA MULTI ANI CLAU SA DEVINA REALITATE TOATE DORINTELE TALE, SA FII FERICITA ALTURI DE MINUNILE TALE!

tonic spune:
In cinstea marii sarbatori de azi am pus langa inghetata si jumatate de pepene galben si un mot de frisca (naturala) in varf. Asa ca
LA MULTI ANI CLAU inca o data iti urez toate cele bune! Imi place cum ai spus despre crize, se vede vocea experientei. Iti atunci aminte? Doamne aveau momente uneori cand te faceau sa te dai cu capul de pereti la propriu, dar tot lumina vietii noastre erau si sunt. 
Clodute il si vad pe Patrick in toate cotloanele de-a busilea si tu cu burtica si cu fundul in sus dupa el! Mie imi pare comic dar stiu ca pt tine numai asa nu!
De fapt groaza de boli ma face si pe mine sa-i interzic multe chestii, altfel din partea mea numai nebunii ar face, ca si eu ma tavalesc cu el la nisip, joc fotbal, alerg prin parc cu copiii.
Puppa daca e cuminte fata n-ai prea multe de facut, decat cu adultii cum ti-am spus. Acum de baza sunt ca strictete regulile care privesc siguranta lor. Eu de ex. nu am certat-o niciodata daca a gresit si a varsat/stricat ceva, daca s-a murdarit, lucruri la care alti parinti sunt f. stricti. Cum am spus, in afara de regulile "de siguranta" celelalte difera de la familie la familie.
O buna metoda a gestionarii crizelor care a functionat la mine a fost evitarea lor. Decat sa ma cert cu ea sa nu umble undeva/cu ceva le strangeam si scapam de grija. Unde se poate desigur, ca unele chiar nu ai cum sa le eviti, doar sa le ignori cu seninatate.
Gudinde f. frumos ai spus cu nepotzica. Adevarul ca asta e rolul nostru al parintilor "sa fim rai" cum spune Antonia cand nu fac ce vrea ea.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
Nicoleta spune:
Luny, el are eruptia de ceva vreme, dar am zis ca poate nu e nimic, febra a inceput de ieri... deci usooor atipic... Vedem ce-o fi, insa e vaccinat!!! Sau tocmai de-aia?? A mai avut o reactie la vaccin, sau nu se pune?? 
Clau, ceva tarie ai? ![]()
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
tonic spune:
Cami eu recunosc ca am slabiciune la inghetata. De fel nu prea mananc dulciuri decat daca au la baza fructe sau branza. Si tort asa cum face mama de pe cand eram copii, cu ingrediente de casa, fara prafuri si adaosuri. Dar inghetata, abia astept sa se faca putin cald, ca nu pot sa mananc pe ascuns si vrea si Antonia, ca bagam la greu. 
Clauam uitat sa spun ca am vazut-o pe REbecca in recital si ne-a placut la toti f. mult. Desi in parc nu s-au bagat in seama la TV i-a placut lui Luki! Chiar ca e o papusica!
Flori am vazut si papusile tale minunate! Aniversare placuta si mult succes sa indeplinesti toate cerintele!
Luki vorbeste prin somn, v-am zis. E atat de comic uneori, ca se ridica in fund, spune ceva f. serios, dar cu ochii inchisi apoi se culca la loc. Mor de ras, dar uneori ma sperii, ca nu-mi dau seama ce face!
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
luny spune:
clodutel si Mufa se incadreaza in descrierea ta, cu mainile peste tot, apoi in gura
..asta e, ce sa le mai facem, ca nu putem sa-i tinem in glob de cristal si nici sa ne luptam nonstop cu 'aia nu e voie', etc..
ambitiosul si mamica lui!
si in cinstea Claudiei, am papat si eu nitica dulceata de nuci cu inghetata!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Toarna Clau si la mine o tarie ca nu mai pot de nervi
si nu ma provocati ca nu va spun nimic pentru ca ma enervez iar 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea