Puiuti de Randunici 2008!! (264)
Raspunsuri - Pagina 18
Clodute spune:
Buna fetele,
Luny, sa iti zic si eu ???
Am mai scris eu ca Patrick nu merge in picioare... merge de-a busilea pe strada
ei bine...acum asa cum spuneam suntem la mare... si ... pe strada la fintinelele arteziene...cine e cu mina in apa ??? Patrick... dar...cine e cu mina in pamintul de la flori ??? Patrick... dar cine e cu mina pe jos tot timpul si peste tot INCLUSIV SUB COSURILE DE GUNOI ??? Patrick
si evident baga in gura mina dupa aceea...
Si daca il iau de acolo PLINGEEEEEEE cu lacrimi de elefant ... URLAAAAAAAAAA ... macar ai vostri merg in picioare... al meu nu 
DAR INCERCAM sa distragem atentia mai cu o motocicleta (DE CARE ESTE FASCINAT)...mai cu un cutzu .... asta e la noi...
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny Apropo de crize: una bucata la nisip vis-a-vis de Mall, ptr ca l-am luat din mizeria aia, ptr ca vroia musai sa bage gura in nisip , si a doua exact in fata usii de la mall, ptr ca l-am luat de la fantana ..cu tavalit pe jos, urlete cat China,lacrimi de crocodil, pus ba pe burta, ba pe spate, si lumea uitandu-se la noi ca la urs ...ok, astept idei si sugestii, voi ce ati face in situatii d-astea, ca ma termina!!![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Desi recunosc ca sfatul meu e extrem de greu de pus in practica, este sa nu cedezi. Daca se obijnuieste ca la astfel de stimuli tu sa cedezi, vei avea o viata foarte grea caci va face show de cate ori vrea sa obtina ceva si tu nu-l lasi.
Partea proasta a sfatului meu este ca acum este prea mic ca sa traga niste concluzii. Deci showri o sa mai faca.
Partea buna: daca cedezi, in timp, invata ce am mentionat mai sus: ca asa merge.
Bubule spor la transat. Eu urasc sa transez. Ca atare iau carnea gata hacuita de la supermarket.
Nicoleta spune:
Salut.
Acum o ora, febra 39,8
. Burta lui arata cam ca aici http://www.supereva.ro/info.asp?id=1122 , eu sunt speriata rau fiindca ramanem singuri pana joi spre seara... norocul e ca e de garda doctorita noastra... pe la 9, nu mai avea febra, deja dormea... Oooooof!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
natynic spune:
Nicoleta, din suflet iti tin pumnii!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Naty, multumesc. Am citit ca roseola da frecvent febra peste 39,5, ca febra poate dura de la 3-7!!! zile... Sper sa nu fie cazul, ma bazez din nou pe norocul lui Matei (si la Rotavirus a avut noroc, micutul...) si pe laptele meu...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
bubu eram fara carucior, asa mi-a venit sa plec fara..l-am luat eu pe sus, s-a zbatut, a urlat, de era sa-l scap! bafta la transat, la mine numai iub se ocupa de asta!![]()
gudinde si eu ma gandesc la fel, daca cedez, m-am ars pe viata!
nu am cedat, l-am lasat un minut sa-si descarce criza, apoi l-am luat pe sus ca venea 123-ul, si s-a calmat cand am urcat, slava Domnului ca inca mai sunt lucruri care-i pot distrage aterntia, desi cea mai horror poveste a noastra e asta cu apa!!! la fel se intampla si seara la baie! circ cand il scot din cada, circ dupa ce-l spal pe maini si am oprit apa la chiuveta, circ, circ, nervi, ulrete, lacrimi muuulte!
...dar ce sa-i fac?? nu pot sa-l las asa, de capul lui, si asta e..
nicoleta nu te speria, daca e roseola o sa mai faca febra mare probabil si maine,Mufa tot asa a avut, ai grija doar sa nu ajunga la 40!tot articolul ala il citeam si eu de zor, si arata la fel si Mufa, am pus si poze, nu stiu daca l-ai vazut..si totusi, a fost rubeola in toata splendoarea, ptr ca dupa 7 zile eruptia nu a disparut..va tin pumnii sa aveti o noapte usoara..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Puppa spune:
Amalia in principiu este f cuminte, numai ca eu intrebam daca este cazul sa "ma impun" de pe acum... Are doar un an si aproape doua luni, nu stiu cat inelege. Si apoi, i-a o fata de caine oropsit cand face cate o trasnaie de uit de nervi si de toate. Grea meseria de mama...Pe noi ne bombane maica-mea si acum la fiecare pas si nu vreau sa fiu nici asa...Dar am si exemple in jur de copii carora parintii nu le-au interzis nimic sau au fact-o prea tarziu si au probleme acum...Vreau sa gasesc cale de mijloc...Nu vreau sa ii sufoc personalitatea, dar vreau sa fie politicoasa si intelegatoare...Greu! Nu se da cu capul de nimic, nu urla des pe strada daca vrea ceva...Dar simt care potential serios...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
luny spune:
apropo, am primit noul aparat foto! multam fain 
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tonic spune:
Nicoleta imi pare tare rau de Matei si de spaima ta. Nu stiu ce sa-ti zic decat ca o sa fie bine. Cand ai povestit cum arata buritca prima oara m-am si gandit la o boala a copilariei, eu credeam ca rubeola ca noi de-asta am avut si asta cunosc.N-am vrut s zic nimic sa nu cobesc. Greu cu febra, la noi cu algocalmin a trecut. 
Luny cu privire la scene: muschi puternici sa-l tii bine si indiferenta totala la cei din jur. Luki azi urla si el ca nu l-am lasat sa manance nisip, in curtea scolii a gasit o matura veche si murdara, si niste echipamente de pickamer lasate de cei care lucreaza pe acolo
si sa vezi urlete. Asta e, trece! Ca ei urla cam din orice acum ca se aduna frustarile: nu se pot exprima, au multe interdictii, obosesc, le e foame...
Al meu vrea orice minge care nu-i a lui. Am facut si eu ca Rami, i-am luat de toate felurile, dar cand vede una noua, hop cu urletele. Trebuie insa sa invete ca in viata nu poti primi tot ce vezi, ca si eu am vazut niste pantofi la Mall, dar erau peste 800 lei
si m-as fi dat si eu cu fundul de pamant daca mi-i cumpara cineva,nici o speranta insa![]()
Bubuvreau si eu fasolica
. Si spune draga si aici ce-i bucatarit ca cine nu vrea, nu citeste. Sunt sigura ca nu se supara nimeni, decat de pofta ca mine. ![]()
Oricum sunt invidioasa pe tine cat esti de harnica. Pacat ca nu se ia!
Eu toata ziua pe drumuri, la somn trebuie sa stau langa Luki ca altfel se trezeste, mancare numai strictul necesar, rareori apuc sa fac mai multe bunatati , dar asta inseamna ca merge numai tati cu copiii la petreceri/parc/alte chestii si sincera sa fiu nu renunt prea des la timpul cu ei.
Mimo Antuca are copii in cls(a IIa)care au peste 5o kg, asa ca tu stai bine
. Si un
pt Vladut ca e copil cuminte si asculta de mami.
Rami si tu ca Bubu ca o albinuta esti! Nu te speria cu Andru, asa fac toti copiii. Bine ca macar sta cu tati si vrea la el ca al meu are momente cand nu vrea nici cu tat-su. 
Ma duc sa bag o inghetata, Cami vrei sa-ti pun si tie?
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
tonic spune:
Naty
special pt tine. Imi pare rau ca vestile pt tatal tau nu sunt bune. Ceva solutii? Multa putere iti doresc, stiu cum e lupta asta, mai ales aici la noi.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an