Puiuti de Randunici 2008!! (264)
Raspunsuri - Pagina 17
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Puppa, Rami, ma faceti sa rad amintindu-mi de un topic deschis la "Parintii intreaba..." de o mamica din canada, ff ingrijorata ca puiul ei, la 8 luni, intelege semnificatia cuvantului NU dar "nu se supune". I-am scris, fara intentia de a o lua peste picior, ca trebuie si la 18-20 de ani, chiar si mai tarziu sa ne asteptam la acest "nu se supune". Eheeei, ce povestiti voi (si e valabil pt toti puii, nu doar berbecutzi) e doar inceputul... Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
Daca m-ati starnit, am citit despre vaccinare peste tot pe unde am apucat si acum sunt "beton" ...
Luny peste tot scrie ca vaccinul NU este contraindicat in cazul in care impricinatul a suferit inainte de vaccinare de una dintre boli.
Dar tot peste tot scrie ca se poate face acest vaccin (MMR ii zic ei) si la varste mai mari, difera doar formula de vaccin , nr de doze si intervalul dintre ele.
Am mai citit ca exista multe tari in Europa (Germania, Olanda, Italia) in care nu exista schema obligatorie de vaccinare...sau Franta in care schema obligatorie e foarte redusa.
Crizele de peronalitate cred ca pot fi controlate printr-un comportament adecvat...Nu e NU, o tii p-a ta
Doar ca functie de copil, lupta e apriga sau nici nu exista . Cred cu tarie, ca un om cu exprienta ce sunt, ca e important pentru orice copil ca "vocea" parintelui sa fie "litera de lege". Si nu pentru ca "eu te-am facut pe tine, nu tu pe mine" , nici pentru orgolii personale sau "ce zice lumea" ci doar din motive de siguranta...fereasca Dumnezeu sa strigi STAI! cand il vezi ca pica in prapastie sau vine o masina peste el si el sa nu stea.
La capitolul asta noi pana acum stam bine (cu Vladutz, ca Teo face numai ce vrea ea
)
Mai iau un fursec de la Clau 
si ma retrag la copil!
Terminati cu greutatile astea cu "cincizeci si..." ca eu n-am mai avut atatea kg din clasa a cincea
Se poate??? (Stela
)
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
bubu05 spune:

Mimo, esti super tare la ultima fraza 
Mai, eu am facut niste bunaciuni
, sa va uitati mai pe seara sa vedeti, ca poate aici nu e interesant pt. toti ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
cami33 spune:
Am vazut o papusica dansatoare
, clau, o intorci cu cheita???![]()
luny, Alex a facut rubeola la 11 luni si a fost vaccinata la 7 ani. A fost ok![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
cleme spune:
LA MULTI ANI CLAU! SA FII IN CONTINUARE LA FEL DE FERICITA ALTURI DE FAMILIA TA SI SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI!
clauclau spune:
Ce m-am distrat Cami, auzi, daca o intorc cu cheia!!!

Razvanel la 3 anisori cand a vazut un bebe mic m-a intrebat daca are baterii! 

Multumesc mult Cleme, la fel iti urez si eu tie.

Raluca ca-i place de Rebecoasa mea nazdravana.
Noi acum am intrat in casa, Rebe de ieri e mucioasa, azi chiar bine de tot, in afara de BB n-am folosit nimic...si nurofen. Ce picaturici sa-i pun totusi?
Revin dupa programul de seara sa bem si noi un paharel de ceva acolo ca dupa o zi aglomerata musai sa ne relaxam si noi si sa stam la un pahar de vorba. Sper sa nu aiba Rebecca alt program cu mine.

Hai sa incepem totusi cu o bere rece :

Restul mai tarziu.![]()
natynic spune:
Clau, si Iulia are muci la kilogram; nefiind insa raceala serioasa, doar Sterimar si BB folosesc...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
Apropo de crize: una bucata la nisip vis-a-vis de Mall, ptr ca l-am luat din mizeria aia, ptr ca vroia musai sa bage gura in nisip
, si a doua exact in fata usii de la mall, ptr ca l-am luat de la fantana
..cu tavalit pe jos, urlete cat China,lacrimi de crocodil, pus ba pe burta, ba pe spate, si lumea uitandu-se la noi ca la urs
...ok, astept idei si sugestii, voi ce ati face in situatii d-astea, ca ma termina!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
Aiiiii Mimo cata dreptate ai. Din liceu n-am mai avut cinci zeci si ...
Sunt verde cand le aud pe fetele astea.
Pucca subiectul atins de tine este foarte delicat si controversat. Pe principiul cate bordee, atatea obicee unii considera ca-i copilul prea mic sa i se impuna ceva si oricum n-ar intelege, altii considera ca una din principalele atributii ale unui parinte este sa traseze niste limite, in fine e multa teorie pe acest subiect.
Eu as vrea sa-ti povestesc un pic din experienta noastra cu nepotica si concluziile apartin fiecaruia.
Inainte de asta este un lucru care m-a frapat in ceea ce ai povestit tu. Faptul ca sotul nu admite sa-i certi printesa. Mi-a venit in minte un copil de 6 ani pe care l-am vazut acum cateva zile la televizor. Si ea era "fata lui tata", sufletelul lui taticu care povestea foarte mandru de relatia cu fiica lui si dadea ca exemplu ca daca fetita vroia inghetata si mama zicea nu, ea venea la el si imediat mergeau ei doi si luau.
Genul asta de atitudine nu-i ok. Cuvantul tau de mama si opiniile tale privind educatia fetei ar trebui sa conteze si sa fie respectate de catre toti adultii din preajma ei. Altfel, tu vei ajunge aia stricta, iar fata va invata ca totul se rezolva in viata asa: nu vrea unu', las ca ma duc si cer la celalalt.
Dar sa revin la nepotik. Este unicul copil in familie, singura nepoata in ambele familii, copil obtinut dupa ani de tratamente. In plus, un copil la care achizitiile s-au lasat asteptate: a stat foarte tarziu in fundulet, a mers tarziu, dintii au aparut tarziu, a inceput sa vorbeasca mai timid si nu prea corect. In concluzie, un copil sa-i ziceam mai sensibil, extraordinar de mult dorit si ca atare foarte rasfatat. Tot asa pe principiul las' ca-i mica acum, nu intelege, sa nu stresam copilul ca si asa e in urma cu anumite achizitii, pai ma doare sufletul s-o cert etc.
Si ne-am trezit noi pe la 2 ani ca unule lucruri nu-s tocmai OK. Dar orice om renunta foarte greu la anumite libertati pe care le are. Si omuletii astia mici sunt la fel. Dupa ce au cunoscut libertatea aproape totala, greu sa impui reguli.
Si o dam noi la gradinita, din mai multe motive, dar unul dintre ele a fost si acesta. Si speram ca-n colectivitate, cu copiii si cu un program bine stabilit la gradi, multe se vor schimba. Din pacate nu a fost asa. La gradinita, desi una particulara, buna, verificata, nepotik nu mai era centrul universului. In fine, ar fi cam multe de povestit despre acea incercare cu gradi, incercare care a esuat si unul dintre motive a fost acesta.
Ca o concluzie, parerea mea ar fi ca daca tu ca mama consideri ca uneori sare calul si chiar ar trebui intervenit, atunci cu siguranta trebuie intervenit.
Just my two cents worth.
bubu05 spune:
Luny, luat in brate, pus in carut si plecat nitel la plimbare
. Nu-i suficient de mare sa inteleaga sa nu mai faca asa...luat pe sus! Nasol cu crizele...Stef vad ca-i tare cuminte ![]()
Clau, daca are mucisori verzi merge Colargol sau daca e infundat Vibrocil. In rest, ser sau Sterimar si BB, cum a zis si Naty.
Eu mai am pe foc ciorbita...sunt franta...plus ca mi-a adus randunoiul un curcan de la tzara si trebuie sa-l transez 
Piscotzeii au papat mancarica de fasole galbena, am gasit in piata, la tzarani 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras