Puiuti de Randunici 2008!! (264)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
Naty de acord cu tine, asa ma gandesc si eu, pana la urma, un risc mi-l asum oricum, trebuie doar sa pun in balanta beneficiu-risc..si pe mine ma enerveaza la fel, ca nicaieri nu scrie clar ce se poate intampla daca se face una dintre boli inaintea vaccinarii!!..offf, cred ca ti-e tare greu in momentele astea, cu tati tau..

nicoleta am scris mai devreme ca am facut analiza si a fost rubeola..iar in perioada aia, cu eruptia, initial dr Mufului a spus tot roseola, de fapt, prima a fost Olga
, dar dupa cateva zile, in loc sa treaca era mai nasol, si pediatra a banuit ca e rubeola..si asa a fost..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Stai ca am ajuns unde nu trebuieeee...nu exista performante aici TOTI COPIII DAR ABSOLUT TOTI PANA LA 2 ANI vor face CAM ACELEASI LUCRURI, adica nu ma incalzeste cu nimic ca al meu merge sau vb de la 5 luni sau de la 1 an jumate, cand toti la 2 ani vor alerga. Hai sa fim serioase. Alice ![]() ![]() Dar este normal sa ne minunam cand vedem ca altii fac nu stiu ce, sau nu stiu cum. tiker Mami de ursulet |
Cred ca asta a fost cea mai lucida si de bun simt interventie in subiectul asta.
Ursu

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ramo_cata spune:
gata am terminat si eu cu treburile,am meu sotiro e la regim ..i-am facut un porumbel la gratar si o salata de varza sa papaceasca si el cand vine de la serviciu,am mai facut o ciorbitza de legume si amintins niste rufe ...si acum sper sa mai doarma un picutz andru sa pot ciripi si eu...
gudine multe flori din partea mea

astept o poezioara de ziua mea la fel de frumoasa
nico vad ca tot mai are febra mateiasul ..off ce o mai fi...
clau imi pare rau ca ai avut o seara cumplita...
rebecutza si sper ca azi sa nu te supere
pt toate bunatatile..am vazut-o pe bulanoasa rebecutza..cum chiuie si cum danseaza,ce-mi place cum se tine de rochita si se dantuieste..e o scumpa...
luny
pt cele 56 kg
cami sanatate si lui bubu 
bubu vorba lui mimo tu decat prepari nu si mananci ca la ce bunatati faci ma mir ca mai si slabesti
si 
puppa te rog sa ma crezi ca si eu sunt la fel ,mai ales ca stam cu socrii,e primul lor nepotel iti dai seama ca e tare rasfatat... anddru meu de cateva zile s-a croit pe priza din camera ,eu iiz ic nu e voie el numai acolo se duce...la fel cand nu-l las sa faca ce vrea isi arata fatuca de berbecutz...toti ii canta in struna si la fel toti pleaca si eu raman cu el si incerc sa-l fac sa inteleaga cand zic "nu e voie"..nu avem nici un rezultat pt ca pe moment pleca de acolo dar revine la loc,cand ii repet iar ca nu e voie rade si se uita pe furish la mine...nu il cert pt ca nu are rost ,ma duc il iau in brate si ii atrag atentia cu altceva...
fug ca s-a trezit puiutza....
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
natynic spune:
Puppa, Rami, ma faceti sa rad amintindu-mi de un topic deschis la "Parintii intreaba..." de o mamica din canada, ff ingrijorata ca puiul ei, la 8 luni, intelege semnificatia cuvantului NU dar "nu se supune". I-am scris, fara intentia de a o lua peste picior, ca trebuie si la 18-20 de ani, chiar si mai tarziu sa ne asteptam la acest "nu se supune". Eheeei, ce povestiti voi (si e valabil pt toti puii, nu doar berbecutzi) e doar inceputul...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gecko spune:
luny, uita-te pe linkul asta:
http://www.health.gov.au/internet/immunise/publishing.nsf/Content/Handbook-rubella
este ghidul de imunizari australian...contine tot ce se poate face si cum se face.
paragraful asta mi se pare important:
"(i) Routine vaccination of children
Two doses of rubella-containing vaccine are recommended for all children. The first dose should be given at 12 months of age and the second dose at 18 months of age (MMR or MMRV when available). The minimum interval between the first and second doses of MMR or MMRV is 4 weeks. A history of rubella is not a contraindication to vaccination. Individuals who are already immune to rubella have no increased risk of side effects from vaccination."
luny spune:
| citat din mesajul lui gecko luny, uita-te pe linkul asta: http://www.health.gov.au/internet/immunise/publishing.nsf/Content/Handbook-rubella este ghidul de imunizari australian...contine tot ce se poate face si cum se face. paragraful asta mi se pare important: "(i) Routine vaccination of children Two doses of rubella-containing vaccine are recommended for all children. The first dose should be given at 12 months of age and the second dose at 18 months of age (MMR or MMRV when available). The minimum interval between the first and second doses of MMR or MMRV is 4 weeks. A history of rubella is not a contraindication to vaccination. Individuals who are already immune to rubella have no increased risk of side effects from vaccination." SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() ![]() |
na, asta e chiar interesant!aici de ce nu zice nimeni asta?..
Iubirea mea,
luny spune:
| citat din mesajul lui natynic Puppa, Rami, ma faceti sa rad amintindu-mi de un topic deschis la "Parintii intreaba..." de o mamica din canada, ff ingrijorata ca puiul ei, la 8 luni, intelege semnificatia cuvantului NU dar "nu se supune". I-am scris, fara intentia de a o lua peste picior, ca trebuie si la 18-20 de ani, chiar si mai tarziu sa ne asteptam la acest "nu se supune". Eheeei, ce povestiti voi (si e valabil pt toti puii, nu doar berbecutzi) e doar inceputul... Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
perfect de acord,eu sunt ZEN, nu-mi fac griji, e mic pentru a pricepe interdictiile, inca...la fel si cu crizele, urletele, tavalit pe jos, dat din maini si din picioare, incerc sa-i vorbesc, sa-i explic, sa-l linistesc, nu merge cu vorba buna, ok, da-te cu kuru' de pamant si tavaleste-te pe jos,pana te plictisesti..
Iubirea mea,
tonic spune:
Gecko acelasi citat, dintr-o rev. medicala mi l-a dat dr. de la infectioase cu care am vorbit noi pt vaccin. Noi am facut vaccinul pt ca cel rujeolic nu se gaseste, cel putin nu oficial. Nu am avut nicio reactie si au trecut de atunci doua luni. Acum cu Dumnezeu inainte. Eu am avut pb cu imunitatea, am facut pojar de doua ori, varicela, zona zoster sau macar un herpes cand e epidemie... asa ca lui i-am facut vaccinul. Cam asta a fost alegerea noastra tinand cont de istoricul fam. si de sfatul medicilor.
Luny daca voi gasiti vaccinul pt pojar, cu oreionul n-o fi asa pb! 
Puppa cu copilul nu poti face acum mare lucru, dar cu adultii tb sa iei masuri serioase. Ai dreptate ca ei nu isi asuma raspunderea de a refuza ceva ce copilul n-are voie si tu tragi ponoasele. Eu si acum mai am discutii cu sotul ca nu e prea consecvent si desi Antonia e mare acest lucru conteaza.
Ce am facut eu: am stabilit ce lucruri sunt f importante pt mine in cresterea ei si am facut reguli clare fixe pt toata lumea. Nu multe, sa se retina usor
, iar in celelalte am lasat o marja de toleranta. De obicei e bine daca refuzi sa nu te razgandesti, chiar daca asta inseamna sa urle o ora si cand promiti ceva sa faci. De aceea eu nu ma grabesc cu refuzul ca apoi daca se matzaie sa cedez. Acum ea stie deja regulile de baza si unde poate sa intinda coarda. Amalia e inca mica, dar unele reguli sigur le aveti si voi.
Cu "pedepsele" eu sunt de acord. Luki se tot joaca prin casa cu mopul si unealta de spalat geamuri si a inceput sa ne loveasca, desi stie ca tb sa se joace pe jos. (Naty- adevarat raspunsul tau
Asa ca i le-am luat, l-am lasat 5 min in tarc (durerea lui ca nu se poate deplasa) a urlat pana i-a trecut si acum nu mai are voie cu ele. Prostia am facut-o la inceput cand i le-am dat, asa ca acum ori tine regula, ori fara! Desi sunt mici sunt lucruri pe care le pot intelege si de fapt tb sa le respecte pt siguranta lor nu pt ca vrem noi.
gata fug, ca vrea sa se catere pe biblioteca.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
clauclau spune:
Am terminat si temele, am si motait putin langa Rebe. Doarme de aproape 2 ore si jumatate
, fata mea e cuminte azi, nu vrea sa ma supere de ziua mea.![]()
Abia astept sa iesim iar la joaca, merg sa fac bagajelul de afara.
Pup tot stolul.

ursuleata spune:
Olgutza
, din pacate nu am poze
, nu i-am mai facut de la un an, de lene sa le descarc pe alea vechi.![]()
tiker
Mami de ursulet