Puiuti de Randunici 2008!! (264)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mimo, calmez vous!
Ff interesant ce scrieti...eheeiii, vom mai avea noi multe teme de discutat pe masura ce cresc puii. Despre uitatul lumii: am realizat ca si eu inainte ma uitam lung cand auzeam pe strada/magazin etc un copil urland, acum insa nu o mai fac DELOC. Pt ca acum incep sa am intelegerea unui parinte probabil. Asa ca, la crizele Iuliei (are si ea, oho-sa o fi vazut azi cand am luat-o de pe tobogan) nu ma mai uit in jur si gata.
Vorbeam cu vecina mea...nepotica ei de 3 ani creste la ea aproape exclusiv. O fetita ff dificila, biata femeie mereu isi cere scuze pt urletele ce se aud la noi prin perete desi evident, i-am tot repetat, nu ne deranjeaza. Genul cu scene nenumarate...Ei, imi zicea ca au dus-o parintii la psiholog. Care psiholog le-a spus ca nu au voie niciodata, sub nicio forma, sa-i zica NU la ceva. Bunica era f revoltata si derutata si, fiind singura din familie care incearca sa o stavileasca, normal ca a picat de "aia reaua si vrajitoarea" (femeia fiind painea lui Dumnezeu...). Spunea: am crescut totusi si eu un copil...cum sa-l aduci in viata facandu-l sa creada ca totul ii e permis?? Pai asa e viata reala? De cate ori in viata asta nu avem, pe drept sau pe nedrept, de tacut si de inghitit? Sau, pur si simplu, trebuie sa acceptam ca NU SE POATE cum vrem noi?
Asa ca, Puppa, Tonic a zis excelent: educa-ti in primul rand adultii care stau in preajma Amaliei, ea fiind inca prea mica. E catastrofal pt un copil asa mic sa creasca vazand mereu ca mama care ii mai spune si nu e contrazisa de altii...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

[quote]citat din mesajul lui luny
ce Digi, soro?

nu ai turnat apa pe Digi mobil, sau ii spune altfel la mobilul de la RDS? CA spuneai ca era pe moarte.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Copil cazut in cap in timp ce ta'su se uita la TV ...copil plangand neconsolat dupa aceea in brate la ta'su in timp ce ta'su continua sa se uite la TV [brutal], apoi iritabilitate maxima la repros si contabilizarea cazaturilor si in sfarsit si
Copil mare pe mess pana la 11 noaptea , acum face dus
A transmis pt dumneavoastra, moarta de oboseala , plina de nervi si ametita de bautura ,
VICTIMA
PS(piciul doarme cu cucui )

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, mai bine cu cucui ma decat cu roseola-ce-o-fi . Pup cucui si deshte-amortite-de-mess! Si mama turmentata!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

MIMO empatie total! micul cucuiat (cucuios la capatanos e diagnosticul de la Fam Flinstone ca sa te mai inveselesti putin) Cam ai dreptate, e singurul lucru la care e greu sa rezisti sa nu te enervezi.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Mimo, imi place de tine! Dupa ce ca ai boscorodit pe toata lumea (e.g. sot si fiica) si dupa ce ca nu ai cucui te vezi tot victima??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mimo, cucuiul si scoate la husband...na, acuma, se mai intampla...bine ca nu e ceva mai nasol, cucuiul trece..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Clau,asa mai patesc si io cu David!nu prea mai am timp sa ne jucam,sa stam doar amandoi si cateodata imi reproseaza!

Sunt franta.Daca va zic unde m-a dus azi George,o sa va minunati.Imi da telefon pe la 13 ,sa ne pregatim de o iesire surpriza,sa ne imbracam lejer.mama era la noi si deoarece Sam adormise,mi-a zis sa plecam fara el,ca are ea grija de el.zis si facut.pe drum nu ne-a zis absolut nimic,doar chicotea,am plecat pe drumul inspre bucuresti,am ajuns in sinaia,iar acolo a virat spre targoviste.apoi,dupa un timp,a facut brusc la dreapta,pe un drum off-road,in padure,unde era un panou mare si scria:Parcul Natural Bucegi!ne-a zis ca ne duce la Babele,cu jipanul!am ramas masca ca habar nu aveam ca se poate urca pana sus cu masina.un drum absolut minunat prin padure,f anevoios,pustiu ,soare,munti superbi,privelisti minunate si multe,multe flori.dar,cand mai aveam putin, drumul s-a infundat ca zapada nu se topise si nu se putea trece mai departe.cam suparati ,ne-am intors dar sotu asta al meu a vazut un alt drum ce ducea la Hotelul Piatra Arsa,a luat-o pe acolo printr-o padurice f interesanta de jnepeni-nu am mai vazut pana acum asa ceva-si am ajuns aproape sus la Babele,dar nefiind drumul principal,nu am putut urca chiar pana sus.am oprit pe coama unui deal,sotu a scos din portbagaj o patura si un cos plin cu mancarica,si am papat intr-o liniste covarsitoare ,auzind doar vantul care adia incet si pasarelele care cantau:minunat!am stat acolo cam o ora jum,ne-am si bronzat putin si am plecat spre casa cu forte noi.Am un sot,sa-mi traiasca!
am urcat pe un alt munte de unde am vazut Crucea,parea ca e asa de aproape.data viitoare mergem echipati si vrem sa urcam pana sus!
la intoarcere am vazut si o vulpe,era infometata si parlita rau.i-am aruncat de la geam mancare, a venit f aproape de masina si a mancat.David a fost incantat ca a avut asa o zi plina de aventuri!
Dragelor,va indemn sa mergeti in Parcul Natural Bucegi,ca aveti ce vedea

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Simo, foarte fain! Uite o de la mine pentru sotul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ia uite ,ca avem animatie pe-aci
Simo-Mimo,relaxxxx,asa-s barbatii :nu vad decat ce vor sa vada
pe cucuiut

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput