Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (08)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ayla - inteleg ca ii face poza pe loc copilului? cum se procedeaza? il tzin in brate? nu il orbeshte blitzu ala? asta cu poza nu o prea pricep....

25 martie 2009

Il ti sprijinit cu mainile de la ceafa si sub fundic, nu ai voie sa apari in poze, dar probabil o parte din mana se va vedea. Ia cu tine cosul de masina si un scutec de finet alb daca te primeste, sa-l pui ca decor in cos, sa aiba fundal alb. M-au intrebat de ce nu am luat soica sa-l tin in scoica, dar era prea tarziu. Va fi mai greu sa-l ti cu ochii deschisi. Nu-mi mai amintesc faza cu blitul, eram tare agitata si vroiam pasaport la regim de urgenta si nu a mai contat.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

chatonel pt dragoanca curajoasa. va tzin pumnii sa nu aveti ncic cea mai mca reactie nasoala.

25 martie 2009

multumim

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Aris mi-am prins urechile in acel site. Nu am gasit nici un doodoo

Eu daca nu ii scot aerul maraie si se trezete din 10 in 10 min (pana i-l scot).

Olga, mamica lui David iepurasul

uite-l
http://www.babycomfort.ro/produse/233-para-medicale/266-aparatura-accesorii/953-aparat-linistire-0+-doodoo-creme.html

25 martie 2009

Monica mea nu reactioneaza la muzica, ignora caruselul si orice alta jucarie care cinta. (sigur aude ca am verificat la maternitate). Nu o intereseaza inca.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Mergi la inceput

Citat:

olga - ia-l in brate si plimbatzi-va macar un pic asa. incearca linkul din semnatura(bebele care se da peste cap) daca nu..
http://picasaweb.google.com/rodicadaniela.neagu/AlexandrosLuca#
am mai incercat o data.
intru si eu acum la voi....

raluca - eu il dau mereu cand ieshi afara deshi ne moshteneshte si e deja creol. am cumpara o crema de la avene. a costat destul dar sper sa fie buna(60lei)

25 martie 2009

Aris, mama, ce-i dadeati sa bea la bebe? Tuica?
E beton, ce fain ii, si are un nasc in vant, e unic intre ghiocei.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Raalu, io tocmai am luat o crema ecran total (50) pt BB, de la Mustela- nu e bio.

Am venit de la vaccin, dragoana e putin miriita ca si-a stricat programul de somn. A fost si motanul cu mine si el a tinut-o la intepat I-am dat sirop de dolipran preventiv, cum mi-a zis medicul si acu creca doarme ca n-o mai aud (e in patutul ei).
A crescut bine, are 5 kg, deci 850g luate intre-o luna. Are 58 cm, cu aproape 5 in plus. La capatina dragoana are diametru 38,5. Totul e foarte bine

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Felicitari Izia!
Vezi Chatonel ca-i viteaza fi-ta? Tu te-ai speriat degeaba. Au nostri au fost intepati fara plasturi.
Nu ti-a dat sa-i pui supozitor preventiv sa nu faca febra? Ah, la voi e siropel.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
unde gasesc recipient din ala de calatorie? eu nu am vazut.

Noi luasem din sensiblu. In Sensiblue sau HelpNet sigur gasesti dar posibil si in alte magazine. Sunt si alte modele, dar mie acesta mi s-a parut cel mai practic.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ayla - merci mult. o sa iau scoica cu mine si un scutec. poate merge asa
sanatate lui claudiu,sa se faca repede bine.
apropos de durei in gat,am gasit nishte pastile de la ozone,trahisept care sunt doar pe baza de plante.merg si la copii,gravide si...noi

chatonel - matza a venit la pescuit pui cu susan. tare ma bucur ca a aparut,mereu am vrut si o pisica dar nu putea din cauza celor3 mamuti. motanul asta pare deja expert in a evita cainii asa ca...am si eu cu sa pun mancare.(daca nu imi ajungeau: copilul,peshtii,cainii si broashtele testoase). cat despre dragostea celor doi barbati din viata mea....e maaaaare!vreau si eu sa vad poze mai noi cu voi. sunt pe picasa pe contul comun? eu am schimbat laptopul si am pierdut parola.
ma ajuta cineva cu un pm?

simirie - de muzicutze nici al meu nu a fost interesat pana acum cateva zile. doar de serenadele cantate de mine in special the cure si tracy chapman...
jucaria asta emite sunete asemanatoare u cele din uter deaia merge bine la copii mici.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ayla - nishte debridat mama...dar efectul e cam la fel
multumim pt laude...of,iar ma umflu pana nu imi mai incap in piele.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Of sunt plina de nervi. Ne-am imbracat sa iesim afara, si cand sa iesim mi0-am dat seama ca nu e carutu , l-a uitat sotul aseara la el in masina si bineinteles ca are treaba si nu poate sa mi-l aduca, iar angajatii sunt plecati si ei cu treaba Vrem afara!!!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

si eu am patit la fel!!!

Mergi la inceput

Lucia ti-am pus niste glittere cu numele lui Victor in albumul tau comun din Picasa, daca le vrei pt pagina lui din piczo.
Mie mi-au facut fetele de pe Glitter Graphic pt Alma si am fost asa fericita.

_

Mergi la inceput