Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (08)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Raalu, io tocmai am luat o crema ecran total (50) pt BB, de la Mustela- nu e bio.

Am venit de la vaccin, dragoana e putin miriita ca si-a stricat programul de somn. A fost si motanul cu mine si el a tinut-o la intepat I-am dat sirop de dolipran preventiv, cum mi-a zis medicul si acu creca doarme ca n-o mai aud (e in patutul ei).
A crescut bine, are 5 kg, deci 850g luate intre-o luna. Are 58 cm, cu aproape 5 in plus. La capatina dragoana are diametru 38,5. Totul e foarte bine

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

vai Olga ce falcos frumos....
iar tu ai slabit mult de tot,in ritmul asta pna la nunta esti ca inainte garantat...sa nu va zic ca mi s-a facut un dor de munte daca vine sotzul pana weekendul viitor il luam pe sus

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth
Intrebarea mea e la modul urm: sa pun un bibe de apa plata dorma si sa pun amestecul cand e cazul? sau sa fac amestecul de acasa? Apa plata dorna sau apa de bblusi trebuie fiarta si racita pt formula sau nu?

Apa plata este microbilologic pura, nu se fierbe!
Apa de la robinet se fierbe si se foloseste in acea zi, prin fierbere se duistruce clorul care o protejeaza de inmultirea bacteriilor

Pt calatorii exista recipient de dozat lapte praf. Arata asa, pui acasa in el cate masuri dozatoare ii prepari la bebe, si dupa ce masori apa in biberon (sau o ai deja in bibe de acasa masurata), desfaci capacelul, plasezi palnia si torni laptele praf.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

unde gasesc recipient din ala de calatorie? eu nu am vazut.

eu la vladut am avut un doctor in care am incredere, care mi-a recomandat sa fierb apa plata dar putin de tot, sa nu se concentreze sarurile. el spunea ca scrie ca e microbiologic pura dar nu se stie neaparat, ca depinde de apa. eu am sa o mai fierb un pic, pina pe la 6 luni.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Mergi la inceput

Doranna - Gizzz sper ca e facatura.nu stiu ce nervi trebuie sa ai sa te distrezi....eu cred ca ash lua-o pe jos

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

novus,
noi daca mergem la mare mergem in sept din mai multe motive:
- nu mai arde soarele asa tare
- nu mai e asa aglomerat
- si, de ce nu, e mai ieftin.

Vrem sa mergem fie la camping holidays, daca ne mai lipim cu cineva; e primul camping la iesirea din mamaia spre navodari, ar fi al 4lea an acolo, pina acum am mers la cort, dar au casute de 6 locuri parca, cu baie si AC. E liniste si curat, au magazin si restaurant in incinta campingului, preturi f ok, vin ff multi unguri din ardeal si straini, si nu prea sint manelisti; si daca apar, sint atentionati sa nu lase muzica sa urle pina tirziu. Poti sa cauti pe net. Pt noi era fff avantajos pt ca zona de nudism de la mamaia incepe chiar unde se term,ina plaja campingului.

Alta varianta ar fi o pensiune la Vadu sau la Corbu, si acolo avem unde ne "nudi" dar tb sa mergem cu masina pina la plaja.

Se mai face nudism la Costinesti dar e plaja f ingusta si aglomerata si oricum Costinestiul e fff aglomerat si nu ne place, la Eforie sud dar e un petec de plaja cu gard de beton ca la ospiciu si te calci in picioare, la 2Mai dar sint fff multe pietre in apa (desi altfel e superb) si marea cam agitata si la Vama Veche dar anul trecut mi s-a parut totusi cam...greu cu un copil asa mic acolo. Deci prima noastra optiune ar fi acest camping holidays, dar nu-mi convine sa platesc tot bungalowul, ca e cam scump....om vedea.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

aris, ti-am vazut pisica ;) creca a venit la pescuit
alexandros nu mai seamana cu dragoana mea, poate doar la ten acum :) are mami baiat mare care e topit dupa tati (si tati dupa el).
acum ma duc sa vad si pozele olishcai.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

simirie - au si cei de la avent. gasesti in farmacii. la mega image am vazut apa pt bebelushi de la hummana.
eu folossc dorna si nu o fierb.

chatonel pt dragoanca curajoasa. va tzin pumnii sa nu aveti ncic cea mai mca reactie nasoala.

baaai fetelor,am un super copil...de la 3 doarme in leagan si eu il pazesc a fraiera in loc sa imi fac treaba. acum l-am invelit ca inghetase de la atata vanturat

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Si dupa ce se desprinde de san nu trebuie sa-i scoti si aerul? Ca si eu il pun in pat la san, adoarme, da dupa ma pun in fund si-i scot aerul. Cateodata se trezeste si o luam de la capat

Olga, mamica lui David iepurasul

aerul o ia usurel spre partea ailalta, if you see what i mean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Cristina frumoase pozele de la botez, iar Ana a stat atat de cuminte in biserica

Aris nu stiu de ce nu reusesc sa-ti vad pozele.

Avem si noi poze de la munte

http://picasaweb.google.com/olgagireada/DavidMuntePrimaVacanta?feat=directlink

Olga, mamica lui David iepurasul

Suuupeeer pozele
Mama cata falcile pe iepuras, daca spuneai asa nu ma mai indoiam ca a fost bine cantarit. Si tu esti ca o papusa.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

oli, frumos week-end ati petrecut! sint invidioasa! Vorba lui Aris, mi se face dor de munte! Davidutu e un grasanel :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput