Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (08)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Aris, uite aici despre pasaport copil
Sunt si actele trecute acolo, daca mai ai intrebari, eu i-am facut Luanei si in curand ii schimb si lui Clau ca in iunie expira, dar el e trecut la Alex pe pasaport, si acum ii facem singur.
Clau are laringita si nu a dormit toata noaptea de tuse, acum am reusit sa-i culc si am dormit si eu 20 de minute. Deja mi-e rau cu greturi de atata oboseala. Noroc am ca la mine mai tine mancatul de biscuiti la oboseala, fara vreo explicatie.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Scrisesem babyconfort de asta nu gaseam Acum e ok. Multumesc

Olga, mamica lui David iepurasul

pai eu ti-am zis asa....si eu tot confort scrisesem si nu imi aparea acelash site si nu mai intelegeam nimic. noroc ca am gasit mailul de la ei. auzi coMfort?!

25 martie 2009

Pacat ca nu raspund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Acuma negociem cum si daca putem pleca la mare in septembrie
Mama zice ca e prea mult sa stea in scoica pe drum. Dar daca plecam in Turcia cu avionul? Desi mi se face pielea de gaina la gindul zborului cu bebe mic. Macar in masina daca plinge ne surzeste numai pe noi.
Nici acasa nu as lasa-o daca mai alaptez.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Si eu am aceeasi problema nu stiu daca sa merg sau nu cu bebelina la mare, fara ea nu se pune problema pt ca alaptez si nu cred ca as putea sta fara ea 1 saptamana

Clar as alege Turcia pt ca sunt conditii excelente la AI dar mi-e groaza de caratul caruciorului + bagaje si pe de alta parte mi-e teama daca i se intampla ceva pe acolo

La noi la mare ma dispera drumul, cu toate ca Alexandra doarme bine in landou, plus conditiile de la hoteluri si plaja plina de ... manelisti deci mai bine as merge la o vila unde sa putem sta in curte

Voi cum v-ati gandit ??? Poate ne vedem la mare

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Novus, nu mergeti in Turia in plina vara ca e crima si pedeapsa, au niste calduri infernale, soarele parleste tot ce prinde. La ei soarele rasare brusc, nu e ca la noi sa respecti orele de plaja.
Oricum pana atunci si bebelusii vor fi mai mari. Nu va speriati de mers cu bebe la mare, si la mare traiesc copii.
La all inclusiv este super, au tot adaptat si pt mami si bebe.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ayla - multumesc mult. acum ma bag sa citesc

olga- oooofff ti-am zis ca sunt cam neserioshi, din pacate sunt singurii care il au...ca si eu ma enervasem rau si am zis ca nu mai iau de la ei. cred ca te poti duce direct la magazin,nu cred ca au dat eu toti doodooii in cateva zile.

fetelor eu in Turcia nu va pot insotzi din motive rasiale si politicedeshi si al meu zice ca ar vrea sa vada o data in viata Constantinopole....a se nota: nu istambul. dar pt ca si cipru este in aceeashi zona eu zic ca nu e asa grav cu caldura,eu una o suport mai bine acolo decat in bucuresti intre betoane. e si briza care ajuta. dar daca sunteti rai de caldura puteti merge linishtiti in grecia in halkidiki e si f aproape si nici nu sunt caldurile alea mari.pe al doilea picior e multe linishte si e chiar frumos...merge cu copii mici,nu e ca pe kasandra.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Of sunt plina de nervi. Ne-am imbracat sa iesim afara, si cand sa iesim mi0-am dat seama ca nu e carutu , l-a uitat sotul aseara la el in masina si bineinteles ca are treaba si nu poate sa mi-l aduca, iar angajatii sunt plecati si ei cu treaba Vrem afara!!!!!

Mergi la inceput

Cristina frumoase pozele de la botez, iar Ana a stat atat de cuminte in biserica

Aris nu stiu de ce nu reusesc sa-ti vad pozele.

Avem si noi poze de la munte

http://picasaweb.google.com/olgagireada/DavidMuntePrimaVacanta?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Nu stiu daca s-a discutat dar va intreb si eu.
Voi ce crema de protectie solara folositi la bebeii vostri?
Cred ca in curand nu se mai poate iesi fara.
Eu ma gandeam sa-i iau una bio.
Sugestii? As vrea sa fie cat mai aproape de natural, fara parabeni si alte prostii.

Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput

ayla - inteleg ca ii face poza pe loc copilului? cum se procedeaza? il tzin in brate? nu il orbeshte blitzu ala? asta cu poza nu o prea pricep....

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

buna!
daca vreti sa va distrati, intrati aici:
http://funnyvideos.todaysbigthing.com/2009/05/21
eu am primit linkul de la sotul meu; cred ca s-a speriat un pic

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009)

Mergi la inceput

olga - ia-l in brate si plimbatzi-va macar un pic asa. incearca linkul din semnatura(bebele care se da peste cap) daca nu..
http://picasaweb.google.com/rodicadaniela.neagu/AlexandrosLuca#
am mai incercat o data.
intru si eu acum la voi....

raluca - eu il dau mereu cand ieshi afara deshi ne moshteneshte si e deja creol. am cumpara o crema de la avene. a costat destul dar sper sa fie buna(60lei)

25 martie 2009

Mergi la inceput