Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (08)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Aris am vazut pozele. Alexandros scump foc si seamana cu tine claaar. Ne-au placut si cateii, pisica si doodoo

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Raalu, io tocmai am luat o crema ecran total (50) pt BB, de la Mustela- nu e bio.

Am venit de la vaccin, dragoana e putin miriita ca si-a stricat programul de somn. A fost si motanul cu mine si el a tinut-o la intepat I-am dat sirop de dolipran preventiv, cum mi-a zis medicul si acu creca doarme ca n-o mai aud (e in patutul ei).
A crescut bine, are 5 kg, deci 850g luate intre-o luna. Are 58 cm, cu aproape 5 in plus. La capatina dragoana are diametru 38,5. Totul e foarte bine

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

A trecut si greul

Felicitari Dragoana pt dimensiuni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

vai Olga ce falcos frumos....
iar tu ai slabit mult de tot,in ritmul asta pna la nunta esti ca inainte garantat...sa nu va zic ca mi s-a facut un dor de munte daca vine sotzul pana weekendul viitor il luam pe sus

25 martie 2009

Multumim

La munte chiar merita de mers pe caldurile astea. Iar lui bebe ii face fff bine. Mai rau e ca de la aerul acela mi se face o pofta de mancare

Mergi la inceput

sirimie recipient de acela gasesti si de la Avent in farmacii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Aris am vazut un Alexandros tare frumos!!!

Olga, vazut poze de la munte... Ofticat... Picat pata sa mergem si noi!!!
David e asa de bucalat iar tu ...tu, ai fost vreodata gravida???

Chatonel pupam pe Izia cea vaccinata si tinem si noi pumnii sa nu apara nici o reactie.

Simina ... nu mai zic nimic

Lucia, si Lena mea papa mult dar cred ca e si de la caldura... bea mai mult lapte de sete. Am mai observat ca in zilele astwea mai calduroase a facut muuult mai mult pipi decat kk. Pana acum facea kk cam dupa fiecare masa. Acum face de 2 ori pe zi si noaptea deloc.

Cu cremele am vb sa comand una bio care nici nu e f scumpa - 50 Ron
Finutza mea a folosit anul trecut una de la Klorane si a fost multumita dar ne-am hotarat acum ptr una bio.

http://organicka.ecosapiens.ro/cat/bebelus-bio/

http://www.organik.ro/products/index/crema-de-plaja-bio-pentru-bebe-si-copii-cu-fps-45

Am mai vrut sa zic ceva dar am uitat...
revin

Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Si dupa ce se desprinde de san nu trebuie sa-i scoti si aerul? Ca si eu il pun in pat la san, adoarme, da dupa ma pun in fund si-i scot aerul. Cateodata se trezeste si o luam de la capat

aerul o ia usurel spre partea ailalta, if you see what i mean

Daca nu se chinuie galushcuta mica, e ok, dar al meu se chinuie la tras partulici, asa ca ma chinui sa-i scot aerul pe unde a intrat

Mergi la inceput

Da, am vrut sa zic ca si noi ne gandim sa mergem la mare fie la sfarsit de august, fie la inceput de septembrie. Pe drum o sa o tinem tot in scoica. Nu cred ca e prea mult ca timp petrecut in scoica. Probabil ca o sa ne mai si oprim pe drum sa ne racorim, sa mancam (adik sa alaptez). Noi mergem la Balcic de mai multa vreme si ne place. Plaja facem in Albena ca acolo e plaja
Preturile sunt mult mai mici decat la noi si serviciile net superioare.

Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:

Cristina frumoase pozele de la botez, iar Ana a stat atat de cuminte in biserica

Aris nu stiu de ce nu reusesc sa-ti vad pozele.

Avem si noi poze de la munte

http://picasaweb.google.com/olgagireada/DavidMuntePrimaVacanta?feat=directlink

Suuupeeer pozele
Mama cata falcile pe iepuras, daca spuneai asa nu ma mai indoiam ca a fost bine cantarit. Si tu esti ca o papusa.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Adevarul e ca nu mai seamana cu iepuras, ci cu un ursulet

Mergi la inceput

Uitasem ca am citit de apa plata la voi. Eu stiam ca ptr BB e indicata cea de la Dorna. Ieri am aflat de la o prietena din Giurgiu, mamica de baietel de 1 an si 5 luni, ca a gasit un vierme intr-o sticla de apa dorna ...
Cred ca nimic nu e sigur dar nici nu e cazul sa exageram...

Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Citat:

Of sunt plina de nervi. Ne-am imbracat sa iesim afara, si cand sa iesim mi0-am dat seama ca nu e carutu , l-a uitat sotul aseara la el in masina si bineinteles ca are treaba si nu poate sa mi-l aduca, iar angajatii sunt plecati si ei cu treaba Vrem afara!!!!!

si eu am patit la fel!!!

Barbatii

Mergi la inceput