Oradea (43)
Raspunsuri - Pagina 7
cristina22 spune:
Merce-sau poate nu mai face niciodata
!! De exemplu, fratele meu nu a facut.
Laura-nuuu, n-a fost deschis, spre diperarea lui C, care avea pofte, saracu'
!
cristina si Andrei
adi2003 spune:
Aseara eram Ok, am fost in orasel cu Maria de la 19.30 la 22.
De azi dimineata am inceput raceala de la 0.
A fost un chin sa ma concentrez la servici.
Mercedes spune:
simina-cred ca fara antibiotic nu vei scapa.
Foarte frumoase florile. Nu mi spui te rog ca memoria mea ma lasa oare cu ce sa dau trandafirii impotriva paduchilor verzi...am uitat de anul trecut. Stiu ca anii trecuti ma aprovizionam cu ceva solutie de la farmacia veterinara de pe ostasilor dar cum am uitat.... te intreb pe tine simina ca stiu ca esti in tema.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
adi2003 spune:
Pentru paduchii verzi ai trandafirilor, se foloseste insecticidul Mospilan. Un pliculet dizolvat in 10 litri apa.
Gasesti in Piata Rogerius, la primul chiosc zidit, pe stanga cum urci scarile, inainte de cele alimentare.
szivarvany spune:
Salutare, suntem bine, am terminat serbarea, ziua la gradi, vin diseara cu pozele ca acum sunt la birou ![]()
Voi pe unde sunteti ?
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
andy.p spune:
...Alexia are niste muci ingrozitori,de ieri ne chinuim cu ei si cu febra
,am fost la dr.:rosu-n gat,asa ca antibiotic scrie pe noi...nu va spun ca n-am dormit de vreo 2 zile ca lumea,o pazesc noaptea ca mi-e frica ca se ineaca
Daria asteptam pozele,abia astept sa o vad pe printzesa.![]()
Cris!!!Pe unde esti??
Mercedes
Simi sanatate multa
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Gabi_K spune:
Simina multa sanatate!
Noi de 1 iunie am fost la JCC, Robert a primit cadou un hamster. De atunci suntem prizonieri in casa
seara nu ne mai trebuie DVD, ne bagam in pat si ne uitam la hamster pana la ora stingerii. 
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
szivarvany spune:
Dementiala treaba cu hamsterul 

Gabi, pot sa rad, da ? ![]()
Laura, multa sanatate Alexiei 
sa treaca repede !
Vin cu link, va avertizez ca sunt foarte multe poze ![]()
Am ajuns cu pozili si poezia, cine vrea sa o vada pe don`soara Giulia, poate aici:
si in fotografii , acum sunt foarte multe, le voi selecta maine.

trupa-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) -------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"