Oradea (43)
Raspunsuri - Pagina 8
adi2003 spune:
Sanatate micutei Alexia!
Eu sunt mai bine ca ieri, dar vocea mi-e schimbata. Am avut si mai mult spor la servici daca m-am simtit mai bine.
Daria - sa-i transmiti Giuliei felicitari pentru serbare! Am vazut filmuletul + pozele si mi-au placut foarte mult.
Album 1 + Album 2
andy.p spune:
Am culcat gaza..sper sa doarma cat de cat la noapte ,si eu pe langa ea![]()
Simi multumim,ma bucur ca te simti mai bine.
Daria
am fluturasul frumos foc
..ce tare si raspicat a spus poezia!!
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
Am vazut-o pe Giulia si fluturas si tarancutza
si printesa sarbatorita.Super fain!!Felicitari!!
Laura-cum e galushca mica?Sanatate!!
Mai mergeti la gradi
?
Cu toate ca sunt prinsa cu lucru, m-am apucat sa fac un colaj foto cu Andrei gradinar, cadou pt d-na. Offf, si io care in viata mea n-am facut nimic in afara de hartzoage, acum ma gasesc sa ma fac artist
. Da' nu-i bai, ca reusesc io intr-un final!!
In rest, trece timpul incredibil de repede si n-am numai un kinder!Ieri am mers in Bratianu, sa se dea Andrei cu bitza pe rampe, dar in fapt pe langa ele
, apoi ne-a alungat ploaia.O vizita scurta la niste amici si gata ziua.
O zi buna, dragilor!
cristina si Andrei
Mercedes spune:
simina- am vazut poza cu ratustele pacat ca nu au participat toate ratustele.
Va invit la cate o cafeluta, o pizza, un suc, o bere ce doriti voi in contul zilei de ieri.
Mercedes spune:
tot eu - am vazut pozele giuliei, esti frumoasa si vei suci capul baietilor mai incolo.
cristina-felicitari pt. colaj.
sanatate bolnaviorilor!
szivarvany spune:
BIANCA 

Sa ai parte de tot binele din lume 
Merce, cu intarziere, se vede ca ieri dimineata n-am fosdt in birou
Multumim de complimente
Simi, daaa, am aparut ![]()
![]()
![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
andy.p spune:
Bianca!!!
Am avut o noapte cam la fel cu cealalta,muci,aspirat,plansete,ca sa fie totul complet si un pic de febra si nu in ultimul rand ochii lipiti amndoi
...mai am un pic si ma duc direct la 6
Cris mai mergem pana e serbarea in 10 ,apoi nu cred.Voi?Nici un semn de varicela sper.
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
szivarvany spune:
Laura, multi, multi pupici printesei tale si multa sanatate, sa treaca odata belele astea 

Si noi am mers la doc de dimineata, mi s-a parut ragusita mandra si mai bine mergem la timp. Am primit siropuri si sper sa fim ok. 
trupa !
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
cristina22 spune:
BIANCA
Sa cresti mare si sa fii sanatoasa si voioasa!!
Merce
-oo, ce bine ar merge o pizza...quatro formagi...mmmm...
Laura-imi pare rau sa aud de bebica scumpa ca e bolnavioara.Las' ca vine caldura si trec si bolile.
Ca tot ma intrebai de Vad, am mai primit o invitatie, da' husbandu' a fost foarte categoric:no way
!!!
Voi? Nu mergeti in we asta?
La gradi asa mergem si noi pana in 10 cand e serbarea.Apoi nu stiu daca va mai fi ceva.Azi la ora 8 inca nu era nici un copil in gradinita.Am sunat sa ni se deschida usa![]()
Numa' bine, trupa!!
cristina si Andrei