Pralinute belgiene 37
Raspunsuri - Pagina 4
Nora spune:
Dragutelor, multumesc pentru gandurile bune. Oanatje, mama nu e cum te-ai gandit tu dar are stari proaste, incepe sa fie afectat si piciorul stang, mana stanga nu o mai poate folosi deloc si e foarte obosita. Acuma, nu stiu nici doctorii ce sa zica, se pare ca tumora nu a crescut, dar e o inflamatie in jurul ei si asta ar putea fi explicatia.
Sentimentele mele sunt multe si confuze... mi-e mila si de ea si de tata, imi pare nesfarsit de rau ca au ajuns aici si, in acelasi timp, am invatat sa traiesc cu durerea si sa incerc sa ma bucur de viata
oricum. Era asa bine cand veneau ai mei aici, petreceau timp cu copiii, mai stateam la taifas... s-au dus timpurile alea, ce sa zic...
Eeei, dar nu va intristati din cauza mea, asa e viata, trebuie sa trecem si prin asta...doar ca a venit prea devreme timpul...mama are doar 61 de ani...In noiembrie, cu voia Domnului, implineste 62...Asa de putin, nu?
Anutza scumpa, imi pare rau pentru surioara ta...viata asta...
nelis spune:
Buna fetele,
Sunt noua pe aici dar sper sa nu deranjez...si mai mult de atat sa nu plictisesc ...pentru ca voi intra frecvent din moment ce sotul meu respira acelasi aer din Belgia si asta doar pt un job mai bun si pentru implinirea visului de a avea un puiut...care pe aici in ro..costa si costa chiar mult.
O rugaminte la voi...adica sfaturi daca aveti pentru mine...eu nu am reusit sa_mi gasesc un job concret si cu contract dar sper sa gasesc ceva ca bona...pentru copii..de orice varsta ...sau chiar menaj ....
Am 26 ani dar experienta ma face sa fiu optimista ca poate voi reusi..sa fiu langa sotul meu sa muncim impreuna pentru telul noastru/.
Voi ce credeti...este cu putinta sa gasesc oare ceva ...si cam ce salarrii se ofera?...
Va multumesc ..si ma ajta cateva sfaturi din partea voastra .
Va pup si va imbratisez
Mihaela1171 spune:
Noricic, toate gandurine noastre bune pentru mama ta, sa dea Domnul sa fie bine, poate este doar ceva temporar.
Ninutzuc eu ieri noapte am aterizat (un zbor oribil, numai turbulente, care a durat mult mai mult decat era programat, yeah)asa ca pas zumba; astazi incerc sa ma mobilizez, desi sunt cam obo; dar tocmai de aia ar trebui, nu? oricum am echipamentul cu mine, caci vin direct de la franca;
Carmencita vreau si eu, pleaseeeee ....stii tu ce ....peste vreo 2 zile sa .....mai creasca ? mercic de intrebare, Doru si Moni sunt bine
Ardeaiash ma bucur ca sunteti in formatie completa
Anamana poze vazuram, dar noi VREM MARIAAAA ; ne este dor de ea ! pozele super de super, de mi s-a facut dor de RO
Nelis welcome in cutia de pralinutze si mult noroc in implinirea visului ; la job si salariu nu te pot ajuta prea mult, eu am veit in BE prin contract, dupa ce am lucrat 11 ani la aceeasi companie in RO; dar iti doresc bafta;
Mirikutz mi-a spus si mie Doru de furtuna de aseara, parese ca a fost chiar serioasa;
Pupe tuturor si o zi super
danyelana spune:
Salutare fete dragi,
Va multumesc tuturor si la fiecare in parte pentru felicitarile adresate. A fost o surpiza si in acelasi timp un cadou de la Dumnezeu pentru ca incepeam sa nu mai cred. Va multumesc mult.
Nora, imi pare tare rau de mami al tau dar sper sa fie doar o alarma falsa.
Ana, bine ai revenit pe pamant ciocolatzos. Am vazut pozele cu Mariuca dulcica si abia astept sa va vad pe viu. Imi pare rau de bebe mic, e prea nedrept.
Scumpi, ce mai face bebe Sebastian, mai este bolnavior?
Miha ma bucur ca ai tai sunt bine si ca v-ati distrat la Londra impreuna cu Nora. Si eu imi doresc sa jung intr-o zi sa o vizitez.
Tania, felicitari pt nepotica, sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatoasa.
Nina, si eu vazusem atunci exploia la televizor si chiar m-am gandit la tine pt ca era asa aproape de casa ta. Ma bucur ca nu a fost nimic grav. Tu meriti putin trasa de urechi pt ca-mi promiti de multca vii la mine a cafea si tot o dai cotita. Poate o iei intr-o zi pe Ana si pe Mariuca si veniti la cafea.
Ardeiash, ma bucur ca sunteti in formatia completa.
Simo, mai intra si aici si astept vesti de la tine.
Oana, am transis mesajul asa cum am promis. Cu siguranta se va rezolva cat mai repede.
Nelis, bine ai venit printre noi si sper sa-ti gasesti un job cat mai repede. Eu nu stau in Bruxelles dar stiu ca e greu sa obtii un contract de lucru daca nu ai permis de munca exceptii facand meseriile care unt in penurie.
Miri, si la noi a tunat si a fulgerat rau, a batut vantul ca la nebuni dar nu am avut daune.
Pupici la fete si inca o data multumiri.
5+
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
carmita_baby spune:
Miha, naspa ca ai avut zbor cu turbulente. Stiu ce inseamna si sa iti stea inima in loc, dar e bine ca s-a terminat cu bine, chiar daca mai tarziu un pic decat era planuit. Cat despre stii tu ce nu este nici o problema, dar pentru asta te astept la mine
Nelis, bun venit printre noi, din pacate nici eu nu te pot ajuta prea mult, insa poate te-ar ajuta daca te-ai informa aici: www.rombel.com
Mello motanelul iubit
miri_mik spune:
muama, frate, suntem deja pe 27???? da unde-au plecat zilele frate????
nora... capul sus si... speranta moare ultima. te pupizez virtual ca fizic... numa daca vii in vizita la aeroport. nu t ebagi si tu la o zumba? sa mai treaca d enecaz?
ano... n-am apucat poze. acu nu e vreme ca ma intorc la servici dar imi pare ingrozitor de rau de bebe mik... nuc red ca are importanta, dar chiar fu maricel cand s-a intamplat...:( of, vorba norei, asta-i viata...
miha... te-a scuturat deci? kikiki:))
pup toate fetele gramada si deodata. si nu mai vreau sa citesc vesti proaste. adica nu sa nu citesc, ci sa nu se mai intample nenorociri:(
in rest, cu voiebuna la serviciu, si desearazumba pentru doritoare (nina musai tre sa vii in caz ca ma lasa caruta in drum) hihihihi. voi fi la tura d ela 8 si un sfert. pusici gramada:) dupa cum spuneam
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
oanademunck spune:
Noratje pup fata si ma rog sa fie bine cu mamica ta!!!Ma ingrijorasem mai rau, pe bune!pupe
Daniela ma bucur ca ai transmis mesajul!!!!this time will work;)
Rorutz dragutz cum mai esti, a mai trecut putin din suparare?
Mirik am spus 'DA' incep iar pe 15 iunie (pt cine nu stie parasesc aeroportul si ma reduc la primul serviciu pe un post mai bun!Sunt curioasa cum reactioneaza astia maine si sper sa nu fie Lien duty
Nelis eu am sa-ti zic parerea mea referitoare la un job aici. Sunt sanse de job acum depinde si ce-ti doresti. Evident ca iti cresc sansele daca stii olandeza si/sau franceza. ca bona depinde cat muncesti cate ore pe sapatamana si depinde si la ce familie ca unii te platesc cu sa zicem 10 euro pe ora altii cu 15 altii; deci ajungi de la 500 la 800 pe luna sau mai mult. Pupici si bafta la copilas..!!!
Eu sunt terminata gripata sper ca nu porcina.........am temperatura imi curge si nasucu vai de pipota mia!
pupe
http://oanaoana.wordpress.com/
ror spune:
Nelis, bun venit printre noi.
In antwerp, un job la negru, evident, ptr curatenie se plateste cu 7 euro/ora. Rare sunt cazurile cand cineva da mai mult. Insa cu putin noroc se poate ajunge pana la 10 euro/ ora daca faci curatenie la o firma de exemplu. Important e sa cunosti engleza si/sau franceza, olandeza si depinde in ce parte a Belgiei ai sa stai. Ptr calcat se plateste mai putin, in jur de 5 euro/ora. De lucru ai putea gasi dand anunt la ziar, iar daca respectiva clienta e multumita, te poate recomanda mai departe. E greu pana intri pe fir, dupa aceea totul vine de la sine.
Bafta multa in strangerea banutilor si sa ti se indeplineasca visul cel mare.
Nora, of, of si iar of. Putere multa mamei tale si celor din jurul dansei si voua ca sa o motivati sa lupte si sa nu se lase cu una, cu doua. E tanara, draga de ea. Altii, la varsta asta de abia incep sa se bucure de anii pensionarii, de liniste si odihna.
Ardeiash, pupici la toti trei
Venim duminica la zoo. Veniti?
Tania draga, felicitari pentru nepotica. De la Denis cand primesti unul:una?
Oanatje, sunt bine si ocupata saptamana asta. Traiasca colega care-i in concediu. Bafta si satisfactie maxima la noul job.
Miha , esti plina de energie intre 2 deplasari si zumba, bravo
Nina, Miri, alte doua cucuiete, mi-e dor de voi, ce ma fac? Ce fac nazdravanii?
Ana, bine te-ai reintors in BE. Si da, da, mi-e dor de Mariuca, fetita frumoasa si isteata, dar si de tine. Bye, Ciao, Paaa Nu uit faza asta.
Imi pare tare rau pentu sora ta. Imi inchipui cata durere e acolo, in sufletul ei. Timpul o sa-i cicatrizeze rana si o sa-i dea forta sa o ia de la capat.
Lucisor, Carmita, Scumpi
Danyelana, de acum sa ai grija cat pentru doi
Cine are vesti de la Simonette?
Pupici apasati la praline dragi!!!!
Acum ma cufund in meditatie si cine stie cand mai revin
Ror
ninaM spune:
Neata!
Fete,tocmai am facut rezervare la BBQ la Namur,aceeasi locatie de la Paste.Avand in vedere ca luni e liber si Miha a propus mai demult o iesire in grup,m-am gandit sa iesim undeva,la iarba verde.Ce ziceti,va tenteaza?Haideti sa ne strangem cit mai multi, sa mai stam la povesti si sa-i lasam pe copii sa se joace impreuna!
Va rog mult sa-mi spuneti cine vine ca sa stiu cum si ce cumparam.Nu prea e timp si de-aia insist cu prezenta.
Vremea se anunta f frumoasa pt luni,23 grade!!!!
Gata,tre sa plec dar revin!Mai multe info despre locatie mai tarziu(pt cele care vor sa vina si nu stiu unde)
Pusici!
Bepii spune:
Hai sa scriu si eu cateva vorbe ca trebuie sa tin pasul.
Agitatie mare p-aci!!!
Nina, cu mare regret, nici de data asta nu putem veni la bbq!!! Mor de oftica ca iarasi pierd ocazia sa fiu cu voi. Si mi-era asa de doooor... Da' parca am scris pe-aci ca noi plecam in Luxemburg si ne intoarcem luni seara. Totusi pt orice eventualitate as vrea adresa ca poate la intoarcere facem un ocol si trec macar sa va salut.
Nora, e dureros sa-ti vezi unul dintre parinti bolnav. Eu trec des prin asemenea stari pt ca parintii mei sunt batrani si ma astept oricand sa aud o veste rea. Mi-e asa de mila de ei.... Dar in cazul tau este intr-adevar nedrept. Mama ta e inca tanara. Sa dea Domnu sa treaca si de acest hop si sa se bucure de viata inca multi ani de-acum incolo.
Oana, insanatosire grabnica. Ai grija de tine ca tu esti expusa zilnic la fel de fel de virusi, microbi, etc. Dar lasa ca e bine ca scapi de ei cat de curand. Felicitari pt noul job!!! Sa fie intr-un ceas bun si la cat de multe avansari!
Ardeiash dragalas, acu pricep eu de ce nu dai pe la praline!! Sunteti in formula completa!! Ma bucur pt tine. Ce mai face Vladut? Dar tu? In ultima vreme nu prea am fost in contact. Sper sa te vad cat de curand. Apropo, pe 17 iunie plec in tara; daca ai nevoie de ceva de la mama sau pt mama sti cum sa dai de mine.
Fete, va multumesc inca o data din inima pt felicitari, sunteti niste dragute si va pup pe fiecare in parte.
Ana, vazut poze, admirat Mariuca frumoasa si care stie cum sa stea in fata aparatului foto (poate devine model). Mai da' ce-a mai crescut copila asta! Sa nu-i fie de-deochi. Iar locul unde stau parintii tai e de-a dreptul idilic. Nu-i de mirare ca uiti sa te intorci acasa in Belgia.
Nelis, bun venit printre praline!!! Nu deranjezi pt ca forumul e pt toata lumea. Pare el c-ar fi al nostru pt ca ne scriem toate evenimentele personale in el si comunicam mai mult prin acest forum dar e totusi public. Daca scri constant aici deci ti legatura cu grupul, curand te vei simti ca intr-o mare familie. Si daca ajungi sa ne si cunosti, n-o sa ne mai lasi.
Morgane, tu nu ne mai zici nimic, ce mai faci draga mea?
Hai nu vi la karaoke cu Bianca? Se pare ca data trecuta i-a placut, nu?
Carmenutz, ce zici de saptamna viitoare miercuri dupa amiaza? Vi cu masina in spate (sti tu de ce) si daca e timp frumos mancam pe terasa. Voi fi singura.Pupici la fata motzata.
Gata, mi-a expirat timpu.
Va pup pe toate fara nici o exceptie si o zi buna in continuare.