Pralinute belgiene 37

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

nina, venim si noi 3 bucati+ prietena mea diana (4 buc.;)) )

sunt pe fuga
pupe

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Bai frate..;nu mai pot si eu sa stau ca omu pe internet!
Mai devreme scrisesem un mesaj lung ptr fiecare si am fost chemata pana la bucatarie....in lipsa mea s-a urcat iannis pe laptop si l-a zapacit

Mie dor de voi dar nu-mi mai ajunge timpul parca si parca nici sa dorm nu mai apuc pe cat as vrea, asa ca sunt mereu

La serv s-a nimerit mereu cate ceva si nu apuc.....cand apuc ma apuca pe mine cetitu ca deh parca de la Iannis am uitat tot!
Suntem bine!!!! Crestem si maine poimaine parca vad ca ne vedem fata-n fata! Am fost ieri sa ne cunoastem cu dr care va urmari sarcina si cu care voi naste cu ajutorul Lui D-zeu! Tot respectul!!! Sunt f incantata atat de spital cat si de dr...chiar si de personal! Dr-ul e o gaselnita printr-o clienta de-a mea care a insistat ca este cel mai bun de la sp St Luc! Apoi sa vedem....prima impresie a fost super! Bebelina are 4,03 cm si dormea de rupea! A trebuit sa imi dea ecografistul cateva impunsaturi in burta ca sa se trezeasca si sa inceapa sa inoate ca o broscutza
Bine....va dati seama ca nu stiu inca daca e fetita dar am incredere in maica-mea care mi-a aparut in vis si mi-a zis ca voi avea o fetitza insa m-a rugat sa nu o botez Stefania ca ea a urat toata viata numele asta si......ce sa spun... chiar mi-a interzis!
Si-apoi imi place sa vb despre bb ca si cum as sti deja ca e fetitza
Ma simt bine dar as vrea sa pot sa ma odihnesc mai mult....sa stau in pat si sa lenevesc pur si simplu!

Bun venit noilor Pralinutze ca am vazut ca s-a marit considerabil listutza!!!!

Va pe toate si va multumesc ca va aduceti totusi aminte de mine chiar daca eu sunt absent
Ptr fiecare in parte cate un gand buuun si o imbratisare virtuala!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Sanda, la inceputul mesajului tau chiar credeam ca bebe e bebelina, dar pe masura ce citeam mi-am dat seama ca nici tu nu stii inca. Sper sa iti fie ascultata ruga si sa fie o bebelina sanatoasa! cu toate ca nu ti-am scris deloc, sa stii ca m-am gandit la tine

Nina, vrem si noi la la BBQ, dar in primul rand vreau sa stiu pana la ce ora stati ca iti pot spune daca putem veni, noi am ajunge pe la 3 jumate. Asa ca da-mi de stire pls ( 2 bucati adulte si un pui de om) Fata da`chiar de ce nu ai facut si tu rezervare duminica, nu era liber?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Buna fetelor,

Oana, felicitari pt noul job si sa-ti aduca numai satisfactii.

Ninet mi-ar place si mie sa venim la bbq dar nu pot sa promit nimic pt ca nu stiu cum o sa ma simt.

Azi am stat toata ziua in pat, nu am mancat mai nimic (cativa biscuiti mici, o supa la plic si un castravete acru ) si in rest am imbratisat toaleta Sper sa treaca si sa pot manca convenabil.

Va pupic.

5+

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Simona, ma bucur ca aud stiri de la tine. Ai grija de tine si multa sanatate in continuare la amandoi(ua).
Danielana, of, saracuta de tine...... asa e prima perioada a sarcinii (dar mai sunt si exceptii, desigur). O sa treaca si cand o sa ti minunea in brate toate problemele vor fi uitate. Sanatate multa in continuare.
Ninaaaa, vreau adresa de la bbq pleaseeee. Sau linkul ala ca n-am rabdare sa ma uit in urma, e cam de mult....
Daca nu-i prea tarziu o sa trecem si noi luni dupa amiaza pe acolo sa va vad macar si daca ramane vreun colt de gratar (a se citi carne) si mai bine.
Pupici la toata suflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Taniucaaaa iar te-am uitat, stiam eu ca mai avem ceva sa zic, dar nu stiam cui.. Miercuri este bine, am nevoie si eu de o cutie, daca-mi poti face rost, pentru ca vreau sa trimit un pachet acasa. Poate mergi cu mine sa-l trimit, ce zici?

Danielana sper sa treaca perioada asta, desi nu am experimenatat asa ceva, imi dau seama ca e destul de neplacut. Dar lasa, important e sa fiti voi sanatosi, o sa treaca si asta.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Carmen, desigur ca merg cu tine. O sa aduc de la firma cateva cutii din care iti poti alege marimea potrivita.
Super!!! Pe miercuri!! Da' pana atunci mai vorbim.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

http://users.belgacom.net/sjeunesse.namur/presentation_engl.htm

Asta e linkul cu date despre parc,iar pt adresa dati clic pe mapa.

Tania,ar fi super daca a-ti reusi sa treceti si voi!Si sigur o sa gasiti un mic si-o bere ca doar ne stii...

Danyelana...nashpa cu starile astea,dar trec!Cind te aud parca ma vad pe mine insarcinata cu AlexTe pup si sanatate multa iti doresc,fara stari gretoase.Daca te simti mai bine luni ,poate veniti si voi!Noi va asteptam!(ramane sa ma tragi de urechi cind ne vedem)

Carmen,va asteptam si pe voi!Cit despre ziua cu pricina,am ales luni pt ca e liber,iar duminica noi avem alte planuri(si nu numai eu).Pupici si ne auzim la tel.

Fete,rezervarea e pt ora 11:30 si toata distractia tine pina la ora 18:00 cind se inchide parcul.
Pana acum ,pe lista sunt:Ana,Diana,Denisa(o prietena a mea)Eu,Carmen,Daniela,Miha(?)poate Danyelana si Tania.Mai e cineva? Nora,Madi,Miri,Ardeiash,Oana,Robertina,fetele noi...nu va incumetati?Daca da,sa ridice doo degete!

Gata,ma duc la somn ca ma doare capul de mor!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

http://users.belgacom.net/sjeunesse.namur/index.htm
Linkul asta e mai explicit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Nina iubita, venim si noi 3,abia astept!Te pup dulce!

Dragele mele fete de ciocolata,
mi-e dor tare de voi si ma gandesc la voi desi nu am scris de un veac .
Multumesc tuturor celor care au intrebat de mine , sunteti niste dragute si niste bunute,iar eu o ingrata. Suntem bine,inaintam si noi -cateodata in virtutea inertiei,cateodata pe bune-,George munceste de nu mai stie cand e zi si cand e noapte, dar casa se contureaza si se intrezareste dintre ruine.

Ii multumesc lui Dumnezeu pentru prietenii mei,care sunt langa mine si nu ma lasa la greu."Je ne suis riche que de mes amis,c'est dit" , pt mine nu e doar un refren cantat de nea'Calogero.

Saptamana trecuta a fost fratele meu aici,ne-am vazut dupa 3 ani,am avut asa emotii...e incredibil cum e in viata,acum ceva timp,cand auzeam de diverse persoane ca nu s-au vazut cu ai lor de ani si ani de zile,ziceam ca e SF.Am stat impreuna vreo 3 ore,ca era intr-o excursie - circuit ( killertrip as zice eu,ca i-au dus saracii de la Viena pana la Bruxelles cu o singura oprire ,de au ajuns cateva fete la urgenta ; de la care urgenta le-au luat soferii cu japca,ca ei trebuie sa plece mai departe spre Strasbourg), ma rog,bun si asa,macar l-am vazut un pic.

Am citit aproape tot din urma,

bun-venit Oanamada, Pisoi,Veronica si Nelis!

Rorutule dulce!Am asteptam cu sufletul la gura rezultatul ,m-am gandit la tine in fiecare zi saptamana trecuta,imi pare rau,tare rau de nereusita,dar asa sa o vezi,ca pe o prima incercare nereusita,care a fost un accident si nu se va mai repeta.Iti doresc din tot sufletul sa fii cu moralul sus si sa te refaci,sa te pregatesti pt urmatoarea runda ,care iti va aduce bucuria asteptata.

Danyeluta draga, te felicit din suflet,este o mare binecuvantare ce vi se intampla,Dumnezeu va arata ca sunteti meant to be.Sa fie intr-un ceas bun si sa aveti un bebe frumos si sanatos!
Despre greturi,eu pot sa-ti povestesc multe, ca am fost mama lor si tata lor,vecem.
Eu m-am lasat in perioada aia si de scoala ,si de jobuletul meu de babysitter,ca era jale.Intr-un tarziu mi-a spus cineva,( nu stiu daca ar fi functionat mai devreme,dar a fost bine si asa) ca e f. bine sa ai ceva de rontait langa pat,dimineata la trezire,sa nu te dai jos din pat niciodata pe stomacul gol.O felie de paine sau grisine,din alea simple de la Delhaize,iti zic si cum se numesc zilele astea.fetita,crede-ma,chestia asta a fost pt mine paradisul,pt ca pana atunci faceam tot posibilul sa imping episodul mancat, numai gandul si imi producea greata,ma duceam cu metroul nemancata,no wonder ca eram varza.

Nora scumpica,am citit si m-am intristat de vestile de la mama ta,multa ,multa sanatate si mult noroc ii doresc!Ai incredere si nu-ti pierde speranta,poate nu e situatia mai grava ca inainte.din cate spuneai tu esti cea care ii ridica moralul,in plus ai zis ca e nascuta in noiembrie,deci scorpion?daca e asa,hmmmm,campionii pesimismului,ea are nevoie sa fie permanent incurajata.Eu am stat pe langa tine in 2 randuri numai si mi-ai transmis voie-buna si pofta de viata,deci nu trebuie sa-ti zica nimeni cum sa fii,numai nu-ti pierde speranta. Doamne-ajuta!

Taniuta,felicitari pt nepotica,sa fie sanatoasa si norocoasa!
Sper ca taticul tau e bine acum,le doresc amandurora multa sanatate!

Simo,ma bucur ca sunteti bine,iti tin pumnii sa vina o fetita!

Oana,iti doresc mult noroc si sa-ti fie bine la noul job!

Vazut poze faine cu baieti frumosi de Mirik,cu Buni drag si Mirik frumos si slaaaab,

Vazut poze faine cu fete frumoase- Mariucul scump si mami ,mi-e dor-dor de voi,fetelor,va asteptam cu nerabdare pe la noi!
La multi ani,Maria Elena,sa ne ierti ca am uitat,scumpica!

Trebuie sa inchei,mai aveam de scris insa o sa intru mai des de acum.Stiti ceva de chestia cu laptele?eu sunt in ceata rau de tot,am prins o chestie la stiri cum ca nu stiu ce lapte e contaminat ,de la campina,ala in sticle de plastic parca,dupa care am cautat pe net si era vorba si de laptele de la Delhaize si Carrefour,dar ziceau ca retrag toate sticlele incriminate de pe piata.nu m-am mai gandit la asta deloc,acum dimineata insa am dat o alta cautare sa vad ce mai zice lumea despre subiect si vad ca si laptele pe care il am in frigider e naspa.va dau linkul unde sunt pomenite toate marcile :
http://www.7sur7.be/7s7/fr/1524/Cuisine/article/detail/859757/2009/05/19/Campina-rappelle-des-bouteilles-de-lait.dhtml

Pupici multi pentru fiecare fata in parte,va doresc un week-end placut si pe curand!

Madi si iubita mica Marie-Dominique (09.10.2007)

Mergi la inceput