Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (304)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Ultimile vesti de la noi nu sunt tocmai bune!
Dupa ce in week-end am petrecut cu drag si voie buna, am luat-o de luni prin spitale. Andrei s-a pricopsit cu o urata de amigdalita si colea peste pupaza sunt amandoi ciuruiti si plini de bubite. Cred ca i-a ciupit ceva de prin parc iar acum au facut o alergie de toata frumusetea. Andrei este binisor insa Alexandra este rau de tot, i-au aparut bube si pe gat! Saptamana viitoare neaparat trebuie sa ajung cu ei la Cantacuzino sa le facem niste teste pentru a depista la ce anume sunt alergici. Andrei de doua zile este fff constipat, desi papa in fiecare zi ciorba, iaurturi si fructe. Culoarea fecalelor este foarte deschisa spre alb, ceea ce la pus pe ganduri pe medic. Mi-a spus sa-l tin sub observatie iar daca in urmatoarele zile face la fel sa-i fac niste analize de sange. Spun ca decolorarea materiilor fecale poate fi un semn de hepatita.
Sa vedem cum va fi zilele astea!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Helou!

Yaia Sa fii fericita, iubita si sanatoasa!

Carpatina, . Inca nu renunta la scutec, aia e faza 2. Acum trebuie doar sa se obisnuiasca sa faca la olita/wc. Dupa vce deprinde sa ceara, renuntam ziua la scutec, va ramane cu cel de noapte. Cu ala va fi mai greu probabil; dar eu una vreau sa ma vad ajunsa numai la ala. trandafirasului.

Rox, iti dau link pe messenger. atomicii. Sa stii ca fetita din we mi-a adus aminte de Alex a ta.

Marta,

Valentina, sanatate multa! Doamne, parca se tin scai de voi bolile!

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Valentina,multa sanatate la puiuti.Poate totusi nu este vorba de hepatita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

valentina - of...multe mai trageti si voi cu copiii.asa e...de obicei, scaunul decolorat e legat de hepatita.multa sanatate...poate totusi nu e asa.oricum, niste analize sa fiti linistit nu strica.te referi la freza?i-am tuns pe toti asa scurt.
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Yaiascuze , zici ca mi-a casunat pe tine !Da' lasa ca apar ele
desi nu e un motiv de lauda , uite dovada ca nu apuc sa tin pasul cu voi !
Distractie placuta !

slippers , pupam domnisoara sarbatorita si domnisorelul petrecaret . Mar si piersica n-as fi ghicit nici din 100 incercari cine pot fi ...

papanash ,zici ca dau in bobi hotii astia , am zis eu atunci , aveam doar ala lipit pe geam si tot au spart...

Ce frumos plimba Daria pe Pooh ! Pupam fetita care se suparase!
mai nou si Sebastian a trecut la plimbat carucior si toata lumea care ne vede zice baiat cu carucior

Cecilia , niste poze cu scolarul suparici ?

Adimercedes , sanatate Lisei!
la noi in parc parintele langa copilul violent si tot degeaba-sta si se uita sau varianta 2 e ca iti spune tie ca pe copilul lui nu-l educi tu !

greyeras , sa stapanesti sanatoasa sandalele si dragaleste si pentru mine o fetita delicioasa

Ma retrag sa termin curatenia , nu inainte de a vedea pozele cu Stefan
va pup

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

o sa pun si cateva poze, dar nu am avut timp sa le descarc

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Valentina, sanatate multa, ce mai trageti si voi, nu trece un ca vine alta. si sper sa nu fie ce se aude....si sa se regleze repede.

Gabitz, ma bucur ca v-ati distrat, cand plecati la mare?

Adi, sanatate Lisei

asa crestem

Mergi la inceput

Eu sunt fericita azi, am aflat ca voi aveau un nepotel, de la fratele meu si o nepotca de la fratele sotului....asa ca oct si nov sunt in chefuri.

Pe partea cealalta sunt suparata,nu mi-a placut nici o gradinita in mod deosebit,adica sa-si merite banii, asa ca voi amana cautarile pana termin treaba, imi pierd si timpul aiurea ....am si varianta bona pt siguranta.....asa zic acum...mai vedem peste o saptamana(sunt tare nehotarata)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani fericiti, Yaia !
Sa-ti fie viata plina de iubire si bucurie, iar cei dragi mereu alaturi !
Multe

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Cecilia, cum a fost la ABC Dino? Ca sunt chiar curioasa care e treaba cu lasatul copiilor la poarta dimineata.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Foarte greu ajung si eu sa mai postez, uneori nici nu reusesc sa deschid laptopul in cursul zilei

Sanatate multa Lisei, Ioanei, lui Andrei si Alexandrei, sper ca nu mai sunt si alti puiuti bolnaviori.

Am vazut poze adorabile cu Stefan, Daria, Eliza... Au crescut f.mult si sunt frumosi-frumosi , sa ne traiasca ! Nu am ratat nici pozele cu Miruna-sarbatorita ( wow ! este ), fratele sarbatoritei si noii lor prieteni . Si am observat si pozele cu ghici din casuta de email, insa nu l-am recunoscut decat pe Vlad de ancasilv ( nr 40 ), la nr 41 e o fetita mai mare, cred ca e sora/mamica vreunui papanash , iar la 42 trebuie sa ma mai gandesc
Erina, pozele inca nu le-am primit de la prietenul nostru, acum mi-a promis ca mi le trimite miercuri seara. Sunt si eu foarte curioasa cum au iesit.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput