Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (304)
Raspunsuri - Pagina 19
ANDREEA11 spune:
Cecilia si noi suntem in dilema cu ce vom face din septembrie
. Daca gasesti ceva bun anunta-ma si pe mine
ANDREEA11 spune:
Cris e tare marait de la masele. Ne-a capiat.
Eu trec iar printr-o pasa proasta....am aflat ca din dosarul pentru tratament, nu trebuie sa lipsesca biopsia hepatica si sunt terminata nervos.
Mi-e f teama, nu de durere, insa eu ma pierd in fata unor astfel de proceduri si imi scade tensiunea, nu mai vad....
off, nu mai vreau sa ma gandesc.
Va pup pe toate.
Celor insarcinate le urez sarcina usoara si bebei frumosi si sanatosi.
Celor cu puiuti bolnavi insanatosire grabnica.
Si celorlalte sanatate si sa va bucurati de fiecare clipa.
Ei, na, ca am devenit si melancoloca.
betty78 spune:
Oare sunt singura care bantuie pe la ora asta pe forum? Pe langa faptul ca sunt franta de oboseala in ultima vreme cu Mario care se trezeste noaptea, am si facut un idiot de acces de tuse de nu ma mai opresc din tusit de la ora 10...am bagat cateva ceaiuri calde cu f multa lamaie, dar degeaba. Si ca peisajul sa fie si mai minunat acum 30 de minute a inceput si Mario sa tuseasca si el
. Efectiv nu stiu ce sa i-au sa imi treaca....imi simt gatul varza de iritat si acum tusea nu inceteaza neam
Legat de bebe 2, azi am avut un eveniment destul de ciudat...il simt ca misca cei drept de ceva timp, dar azi mi-a dat o zvacnitura, ceva ce nu am simtit cu Mario niciodata, nici macar cand era mai mare, parca a vrut sa iasa din burtica
. M-am speriat asa de tare ca in acelasi moment am tras un tipat instictiv de frica, iar sotul meu a aparut intr-o goana disperata din bucatarie, nestiind saracu' ce am patit
. Din cate stiu ar fi prea mic sa de-a astfel de lovituri....
Intre timp cat am scris eu mesajul, Mario s-a mai calmat cu tusea - oricum i-am dat romergan 5 ml si tantum verde 2 puf-uri
Betty78
16+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
moldoveanca spune:
Salutari de pe meleaguri moldovinesti
.

In sfarsit ne-am mai linistit si noi ,tati a gasit de munca,casuta am pus-o la punct asa ca am zis sa va dau de stire![]()
Vladut e tare fericit aici,am avut o tentativa de gradi dar m-am razgandit am zis ca mai stau cateva luni cu el acasa.
Stam toata ziulica afara ,papam bine ,dormim ,e minunat
.Multumim ca ati intrebat de noi,de acum o sa intram mai des.In caz ca ne-ati uitat
http://good-times.webshots.com/photo/2841172710102537454dACyJr
mami fericita de Vladut Dominic
gabitz78 spune:
buna dimineatza tuturor.
valentina - eu stiu despre afte ca se pot face de la lapte de vaca sau de la diverse produse de panificatie prin care au trecut sobolani...
scuzati...insanatosire grabnica.
betty - off...am citit cu sufletul la gura postarea ta.bine ca nu e nimik serios...
eu in sarcina am luat stodal pentru tuse.
moldoveanca - bine ati revenit...vlad e un baiat mare...in toata regula.
ayumi - si gemenii ce mari sunt...
cecilia - eu de gradi ce sa zic?prima gradi la care a fost stef a fost un esec total, dar cum orice sut in fund inseamna un pas inainte, am gasit gradinita asta...tot printr-o tipa de pe forum, si mi-a placut.si imi place si in continuare.
eu am cautat sa aiba bucatarie proprie, sa aiba loc de joaca(care din pacate acum nu mai exista), educatoarele sa fie tinere si entuziaste...sa iubeasca copiii si sa fie curat.
pupici tuturor si o zi minunata.
carpatina spune:
Minunate poze cu minunati protagonisti!
tuturor
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Andreea11, curaj.. fa ce trebuie sa faci si nu te lasa! O sa fie bine! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
prisi spune:
Andreea multa sanatate si mult curaj, din cate stiu eu nu e dureroasa operatiunea dar cred ca e neplacuta, dar daca trebuie...
Valentina cum sunteti?
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

azi...si cate o