Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (304)
Raspunsuri - Pagina 18
valentina_22 spune:
Astazi aveam o gramada de treburi de rezolvat, dar cum socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa, am facut pe ziua de astazi doar un singur drum. Cel de acasa pana la Budimex si retur. De aseara Andrei a refuzat cu indarjire ca primeasca alimente sau lichide. Pentru ca plangea in nestire si nu ma lasa sa ma apropii deloc de fetisoara lui am ajuns din nou la medic. Mititelul dupa ce ca are probleme cu gatutul acum are si stomatita aftoasa.Are gurita plina de afte
, pe care abia azi la medic le-am vazut si eu. De aici si refuzul lui de a inghiti ceva. Pentru a nu ajunge la intenare si perfuzii,mi-am pus la batatie toata rabdarea de care sunt in stare si il hranesc cu seringa putin cate putin. Am reusit asa sa-i dau astazi doua bibe de laptic si 2 portii de papica cat o cescuta de cafea de supa si cereale. Cu apa procedam la fel. Nu imi fac prea mari grij daca nu mananca, important este sa se hidrateze. Medicul mi-a spus ca abia peste 4-5 zile aftele vor disparea si va putea manca fara probleme.Pana atunci multaaaaa rabdare.
Noapte buna va urez si un somnic cat mai linistit!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
prisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Astazi aveam o gramada de treburi de rezolvat, dar cum socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa, am facut pe ziua de astazi doar un singur drum. Cel de acasa pana la Budimex si retur. De aseara Andrei a refuzat cu indarjire ca primeasca alimente sau lichide. Pentru ca plangea in nestire si nu ma lasa sa ma apropii deloc de fetisoara lui am ajuns din nou la medic. Mititelul dupa ce ca are probleme cu gatutul acum are si stomatita aftoasa.Are gurita plina de afte , pe care abia azi la medic le-am vazut si eu. De aici si refuzul lui de a inghiti ceva. Pentru a nu ajunge la intenare si perfuzii,mi-am pus la batatie toata rabdarea de care sunt in stare si il hranesc cu seringa putin cate putin. Am reusit asa sa-i dau astazi doua bibe de laptic si 2 portii de papica cat o cescuta de cafea de supa si cereale. Cu apa procedam la fel. Nu imi fac prea mari grij daca nu mananca, important este sa se hidrateze. Medicul mi-a spus ca abia peste 4-5 zile aftele vor disparea si va putea manca fara probleme.Pana atunci multaaaaa rabdare. Noapte buna va urez si un somnic cat mai linistit! Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
offf, dar chiar toate pe capul tau, mult sanatate piticului si sa ii treaca repede aftele
, sa aveti parte de o noapte linistita si sa reveniti dimineata cu forte proaspete si pofta de mancare 

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
papanash spune:
salutare.
eu cred ca 'ghici 42' e Vlad de Moldoveanca.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
cecilia L spune:
Roxana, departe de mine gandul ca ai fost brutala, chiar te rog sa spui lucrurile pe nume, sunt sigura ca mai sunt fete in situatia mea, e foarte posibil sa mai exagerez si eu, chiar rog fetele care au deja copilasii la gradinita sa ne spuna impresiile sau mai bine zis ce asteptau de la gradi cand au ales-o si cat se si realizeaza.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
papanash spune:
Da Cecilia, si eu astept impresii despre gradi de la mamici, poate apare si Tomasa sa ne spuna ceva .
eu tot citesc pe toate forumurile impresii, si am in cap o mare bulibaseala, e clar ca sunt cerinte diferite dar ....tre'sa ne punem pe hartie prioritatile si cerintele de la care nu abdicam , apoi tragem concluzii. Sincer, eu nu-l vad pe Cristi cu bona, e mult prea sociabil si dezvoltat din toate punctele de vedere ca sa-l lasi sa stea cu cineva acasa si nu la gradi. Partea cu mancarea nici mie nu prea imi convine, al meu mananca putin dar des, ma gandesc insa ca face foamea cateva zile apoi se invata sa manance mai mult odata, sa se sature pentru cateva ore. Apoi, el inca papa lapte dupa fiecare masa...
Eu o sa ma uit in primul rand sa fie spatiosa si luminoasa, aerisita, sa fie sala diferita de masa, sa aiba curte mare cu accesorii de joaca, sa fie putini in grupa ( maxim 10), sa fie copii de aceeasi varsta in grupa ( daca-s mai mari cu 1 an o sa fie probleme ), mare atentie la educatoare, ma bazez pe prima impresie -ca nu a dat gres de regula, obligatoriu sa aiba bucatarie proprie. Bineinteles sa-i ajute sa manance si sa-i spele/schimbe. Nu-s deloc intelegatoare cu cei ce nu primesc parintii in vizita neanuntati, clar ascund ceva.
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Valentina, multa sanatate ! Sunt tare pacatoase aftele, dau dureri
. Bandijonari cu apa cu bicarbonat, spalat si clatit bine vesela si tacamurile, ca se ia usor.
Am vazut poze superbe cu Ebonee si surioara ei
, cu okioasa Me, cu voinicii din Japan 
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
papanash spune:
Luy, eu am citit cu atentie programul gradinitelor particulare si la majoritatea se specifica , ca nu exista vacanta de vara, numai la cerere ( cand e concediul parintilor).
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
papanash spune:
Bernix, ti-am ramas datoare cu un raspuns: da, singur a chemat liftul, singur s-a suit, a apasat butonul de et 1 fiindca era cel la care ajungea
. in drum spre lift a trecut pe sub nasul receptionerului, care are un ditamai biroul lat, inalt, imposibil sa-l zareasca pe pici de-acolo.
acum are o pasiune pt lifturi, la culcare povestim despre ce o sa facem cand ne trezim
si orice activitate ( mers afara, mers la piata, plecat oriunde) incepe cu 'iftu', adica plimbarea obligatorie ( de, daca stam la etajul 8 ), si de la topogan il iau foarte usor cand ii spun sa mergem sa ne plimbam cu liftul
.
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
papanash spune:
va las cu bine, ma bag la nani, am niste zile mai ciudate, cam tensionate si obositoare rau .
pupici !
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
Gabriela77 spune:
Luy, minunata Maria! M-am topit!
Dani, ce a crescut burtica, iar printesa e adorabila!
Roxana, de accord cu tine in ce priveste gradinita! MUltumim pt postarea ta, foarte utila!
Ayumi, ce dulci sunt gemenii!
Papanash, pe mine m-ai lasat masca cu liftul!
Somn usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)