Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (304)
Raspunsuri - Pagina 17
betty78 spune:
Am vazut frumusetze de Maria de Luy si o alta bombonica de Danielle... dragutza ce burtica mare ai
si tare mult imi place numele fetitzei nr 2
Betty78
16+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Luy, sunt gradinite si gradinite. Pe nepotelul meu nu l-au primit la gradi pana nu au vazut ca mananca singur si pana nu au scapat de pampers, chiar daca avea varsta potrivita. Dar era gradi de stat, la particulara sunt mai ingaduitori. Pe de alta parte am auzit si povesti mai neplacute despre modul in care ii dezvatau ei de pampers, incat ar fi mai bine sa discuti asta inainte cu directoarea. Cand a inceput Alex gradi primeau copii de la 1 an si 10 luni, si totusi pentru ca ea vorbea si se descurca bine au primit-o mai devreme. Sunt sigura ca Maria se descurca, si de vorbit stiu ca e cea mai avansata, asa ca teoretic ar trebui sa nu aiba motive sa fie reticenti. Pana la urma o luna in plus sau minus e irelevant.
In ceea ce priveste acomodarea nu stiu ce sa zic. Posibil ca nici 2 luni sa nu fie suficient, mai ales ca perioada respectiva presupune si o pauza. Asa ca poate nu e cazul sa fie un criteriu esential in alegerea gradinitei. Eu va tin pumnii sa rezolvati totusi la gradi unde doriti voi. Nici nu ma gandeam ca e asa greu sa gasesti o gradi, mai ales particulara.
Pe de alta parte trebuie sa fiu sincera cu voi, eu nu am cautat nici pentru Alex. O prietena de a mea draga de pe forum s-a ocupat sa caute pentru baietii ei, iar eu am avut incredere ca a facut alegerea asa cum as fi facut-o eu. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
betty78 spune:
Luy eu de exemplu sunt super incantata de gradinitza unde il duc pe Mario. Intradevar am avut si unele evenimente neplacute, dar se pot intampla oricui... In rest a invatat sa manance singur si a devenit mai independent. Multa bafta in alegerea pe care o sa o faci
Betty78
16+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Cecilia, eu problema cu foarfeca am avut-o la FTK si aveam pretentii de la ei. Andrei e disperat dupa foarfeca si acolo i se lasa mereu la indemana. Si Alex avea la gradi, tot asa pe masa, insa numai daca aveau activitati de decupat sau altele de tip lucru manual. Am comentat si eu la un moment dat si mi-au recomandat sa ii iau foarfeca si acasa, din cea cu varfuri de plastic si metal numai la baza. Ma rog, eu si acum o urmaresc cand are foarfeca, doar face numai prostii cu ea.
Nu stiu ce sa spun de gradi, tocmai am zis ca eu nu am cautat prea mult. Ideea e sa fie supravegheati bine, insa la noi din pacate au tot fost probleme anul trecut, anul acesta vad ca nu. Oricat ai vrea, la grupa de 10 copii nu ai cum sa ii urmaresti pe fiecare asa cum urmareste parintele copilul. Dar asta e important oricum, trebuie sa intrebi si sa vezi. Curatenia iar e importanta, sa vezi unde si cum se face mancarea, ce mancare primesc. Personalul e de baza, acolo e cheia. De acolo si multe neajunsuri.
Legat de iesit afara, la Alex ii scoate de 2 ori pe zi daca e frumos. Pe la 11.15 pana la 12 la ora de masa, si dupa 16.45 pana vin parintii. Insa nu totdeauna, depinde de vreme si de activitati. Toamna si iarna nu ii scot asa des, si stau mai putin afara. Cel putin asa e aici la noi, si au o curte absolut imensa, cred ca au 1500 mp.
Cand era Alex la grupa mica, ii scoteau des. Primele zile de gradi stateau mai mult afara la joaca, sa se obisnuiasca cu locul si sa perceapa ca pe ceva vesel. Imi amintesc ca imi zicea educatoarea ce vesela era Alex afara, scandalul incepea cand intra in cladire. Abia dupa o luna de la inceperea gradinitei aveau activitati si in clasa. Nu stiu cum e acum, o sa vad la fata locului cu Andrei.
Cam asta, te rog sa ma scuzi daca am parut cam brutala cu mesajul. Mi se pare normal sa cauti o gradi potrivita si sunt convinsa ca nici mie nu mi-ar fi placut cele vazute din ce ai povestit tot. Doar ca unele probleme sunt minore si pentru fiecare ar trebui sa iei in calcul avanajele si dezavantajele.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Ia sa caut si pozele cu Maria. Pe mailul comun nu sunt, deci or fi la semnatura.
Gata si cu romanele despre gradi, ca acusica trebuie sa culc fata. Si ma bag si eu la somn ca am obosit, uite ca azi am facut si sport.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
M-a lasat fara vorbe dom'soara Me! Ce frumusica este, o adevarata domnisoara asa cu codite! 
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Ma retrag ca am batut destul campii. Mai am timp si maine. Sper, ca aveam in plan o saptamana mai relaxata.
Noapte buna si linistita!
PS Uitasem sa va spun ca m-a innebunit Andrei cu evadarile lui. Nu numai ca deschide ditamai usa de metal de la intrare, insa mai nou se descurca cu clantele de la usile de terasa. Nu e asa usor sa le aduci la orizontala, apoi sa tragi, si abia apoi impingi. Ei bine, el se descurca si cand ma asez si eu linisita pe canapea il vad fugind prin gradina. ![]()
Rox , mamica
prisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G PS Uitasem sa va spun ca m-a innebunit Andrei cu evadarile lui. Nu numai ca deschide ditamai usa de metal de la intrare, insa mai nou se descurca cu clantele de la usile de terasa. Nu e asa usor sa le aduci la orizontala, apoi sa tragi, si abia apoi impingi. Ei bine, el se descurca si cand ma asez si eu linisita pe canapea il vad fugind prin gradina. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
cunosc perfect fenomenul, pe noi nea incuiat afara pe terasa acasa la verisoara , noroc ca era descuiat a intrare si tare fericita mai era, acasa de vreo 3 zile trebuie sa incuiem usa de la intrare ca fuge, ca de intrat peste unul din noi in baie nici nu mai zic
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
valentina_22 spune:
Crishtina superba opera ta!!! Mi-a placut la nebunie!
Alinus, bine ai revenit! Ma bucur sa aud ca sunteti bine!Succes in operatiunea olita!
Roxana , Erina, Danuta,
Danielle, mi-au placut foarte mult pozicile tale! Ebonee este o adevarata domnisoara,iar mamicii ii sta foarte bine asa zambitoare!
Luy,superba Me!
Ayumi, pupici celor doi flacai frumusei. Fetele au dreptate, arati foarte bine, asa slabuta! Se vede ca antrenamentul de zi cu zi alaturi de cei doi nazdravani a dat rezultate!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
prisi spune:
noi am fost utin prin Plaza dar nu am gasit nimic interesant doar o trusa de farduri pt ziua unei prietene, pana la urma Miru a fost cea castigata cu ora de joaca in bile
, a fost asa dulcica cand am ajuns la ultimul etaj si a vazut lumea mancand, "mami papa" iar in dreptul cafenelei stiga cat o tinea gura "caceaua", dar dupa zbenguiala din bile cand am ajuns acasa a papat un castronel de ghiveci , mai intai a ales carnita, apoi 240 ml de lapte si pe la 10 a adormit, sper sa doarma macar pana la 7, ca s-a culcat cu o ora mai tarziu
va doresc noapte buna
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)