Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (304)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Si eu la munca, sper insa sa nu am parte de prea multa.

Prisi, vad ca ii prieste fetei prin mall, ca orice domnisoara care se respecta. Cat despre aventurile cu inchisul pe terasa, cred ca o sa mai tina o vreme. Si Andrei a inchis-o pe mama la ei acasa, acolo au maner numai pe interior (la noi avem pe ambele parti). L-a trimis mama sa il cheme pe tata, noroc ca singurele cuvinte pe care le zice Andrei sunt "usa athis" si in combinatie cu "ieia" (adica maia), l-a lamurit pe tata sa se duca sa o elibereze. Greu, imi sta mereu inima in loc de ce ii da prin cap. Azi l-am auzit deschizand usa de la intrare, am alergat pe scari (urcasem dupa Alex) si cand colo el o auzise pe bona batand la usa si i-a deschis ei.

Valentina, ce rau imi pare de micutul Andrei, cred ca ii e greu. Multa sanatate, sa scape repede de afte ca mare belea e cu ele.

Cecilia, sper sa gasiti gradinita asa cum iti doresti.

Papanash, e rezonabil ceea ce pretinzi de la gradi, si asa e, bucataria proprie e importanta. Dar sa fie curata. La fel si chestia cu varsta copiilor, e ceva ce am intrebat si eu in mod expres, desi de exemplu la celebrele gradinite Wladorf sunt grupe cu copii de la 2 la 6 ani pentru ca asa e conceptul lor. Cat despre mancare, poate ca e tocmai un lucru bun pentru Ghighi sa se obisnuiasca cu program fix si meniu standard. Pentru organism este mai sanatos sa aiba mese la ore fixe si un meniu sanatos decat haos. Si al meu mai ciuguleste intre mese, eu nu ii prea dau, insa bona mai triseaza, si parintii mei la fel, dar ma bucur ca acolo se va invata cu un program fix pe care il voi respecta si acasa.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Andreea11, hai fii curajoasa, sigur vei trece cu bine prin incercarea aceasta grea. Iti tinem pumnii!

Betty, stai linistita, cred ca zvacnitura este o tumba. Andrei nu a facut asa, insa atomica mea mai avea idei din astea. Tu ce ai luat pentru tuse? Banuiesc ca nu prea ai voie sa iei, incearca cu Stodal. Eu de la Tantum verde tusesc si mai rau.

Carpatina, cum de esti asa matinala? La cat incepi tu munca?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Mah, da' poate scriam de acasa!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Mah, da' poate scriam de acasa!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Posibil, dar putin probabil.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Papanash, ai dreptate in ceea ce cauti, referitor la gradinite, este insa destul de greu sa gasim ceea ce ne dorim noi.....sper totusi sa indeplineasca nimimul de cerinte. Da, varianta bona este doar rezerva pentru cazul cand nu gasesc gradinita, din acest motiv nu vreau sa-l inscriu pana nu gasesc ceva care sa ma multumeasca, am vazut ca si criteriile tale sunt cam aceleasi. Cristi de cand este la tara, manaca destul de regulat si cere papa cand ii este foame, maca relativ asemanator si cand era la Bucuresti, dar nu cerea papa niciodata sau nu-mi spunea incalzeste ciorba.

Va dau doar un exemplu din ce si cat papa baiatul meu:
6-7 -210 ml lapte cu o lingura cereale in el.
9-10 - 2 feliute cascaval+2 feliute sunca pui+ castravete+putina paine si uneori mai cere si cereale cu lapte
11-mar sau banana, uneori cere si un corn sau biscuiti(2-3 bucatele)
12.30-13 - CIORBITA( cantitate de om mare in care se pune paine)de orice fel, important este sa aiba gust
16-17 - iaurtel si inca un fruct
19-19.30 mancarica( felul 2) la care suntem mai mofturosi
21-22 lapte cu cereale in el.(270ml)

intre mese mai cerea bobo(boabe de cereale) sau pufuleti....mai si primeste...........

Trebuie sa recunosc ca alearga ffff mult, nu sta locului 2 minute, chiar si in casa este intr-o continua miscare.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78
Legat de bebe 2, azi am avut un eveniment destul de ciudat...il simt ca misca cei drept de ceva timp, dar azi mi-a dat o zvacnitura, ceva ce nu am simtit cu Mario niciodata, nici macar cand era mai mare, parca a vrut sa iasa din burtica. M-am speriat asa de tare ca in acelasi moment am tras un tipat instictiv de frica,

Exact acelasi lucru mi l-a facut si mie bb2 . Ideea e ca eu ma culcasem, eram aproape adormita, si chiar ca m-am speriat - tipatul l-a trezit si pe sot din somn .
Eu cred ca puii astia sunt mai puternici decat primii. Stiu ei ce-i asteapta de la fratiori cand or sa iasa afara in lume, asa ca se antreneaza din burtica de la mami. Pupicei si ai grija de tine.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
36+

Mergi la inceput