Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(28)
Raspunsuri - Pagina 8
laurairina13 spune:
Uitai..am facut si eu 16 sapt azi! Asta printre o partida de bocit si una de ranjit!
Fac cinste la toate! Cu ce vreti , eu am zis ca zic pas la dulciuri si sucuri pan la nunta..macar sa nu ma mai fac si cat malu pan atunci..ca's deja destula
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura, 16+
poze
monis5 spune:
Of Laurairina - e negru, oricat o dadeam eu pe gluma. Dar iti tinem toate pumnii si suntem aici oricand ne scrii
monis 16+
miany75 spune:
Laurairina felicitari pentru cele 16 saptamani!..eu zic sa nu te stresezi prea tare..ca in final toate se rezolva ..
miany
15+
RamonaCopot spune:
puteti sa adaugati si un carucior albastru la mine, ca se pare ca e "cu putulica" dupa cum s-a vazut la ultimul ecograf in 12 mai.
A_driana spune:
fetelor ce frumoase sunteti...
monis, multumesc de PM
krelia, mama ce mireasa...superba rochia....
laurairina, stiu ca stresul ii ingrozitor de mare, mai ales cand atatea nu merg bine, dar fii calma, o sa vezi ca pana atunci toate se rezolva cumva
fetelor, dar voi aveti burtici.....SI EU VREAUUUUUU.......
o sa pun si eu poze de cand am fost mireasa, si voi face si eu poza la burtica mea .......
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
12+
strumfulet + poza strumfulet + poze
Pirelia spune:
Laurairina corsetul are intaritura la cupe? Adica mai are si ceva material in interior? Atunci se pot modifica cupele pe noua ta masura, sau sa-ti faca un alt corset dar acelasi model si material. Ai putea vorbi si la o croitoreasa. Iar daca nu se poate face totusi nimic cred ca va trebui sa-ti cumperi alta iar pentru aceasta sa postezi anunturi in ziare.site-uri ca sa o cmpere cineva.
Monis - acum folosesc internetul de la serviciu. Cand termin cu mutatul la tara si ma instalez cu totul acolo o sa punem si internetul. Ca doar nu o sa ma izolez eu in cei doi ani.
Nu am discutat inca cu iubitul meu, dar cred ca voi face nunta in aceeasi zi cu botezul. O sa imi fac o rochita simpla la croitorie. Prefer sa cumpar materialul si sa stresez croitoreasa decat sa caut in disperare o rochie si sa iau una doar ca mi s-a parut mai rasarita. Asa macar stiu ca rochia este pe placul meu.
Viitoare mamica in culmea fericirii 10+ (12+)
miany75 spune:
Am vazut ca ati discutat despre "celule stem" ..si eu m-am gandit sa fac recoltarea .Am o prietena care a nascut in ianuarie si care a facut-o;de la ea am inteles ca ti se trimite acasa kitul ptr. recoltare ,iar dupa recoltare primesti rezultatele in cateva saptamani ,dupa care incepe plata ,care se poate face in trei transe..
miany
15+
RamonaCopot spune:
Cred ca este in natura gravidelor sa fie stresate, asa ca o inteleg pe Laurairina. Desi ne zice toata lumea sa nu ne stresam si suntem si noi constiente de asta, nu se poate ... astea suntem!
Ea se streseaza acum cu nunta si cu rochia, noi ne stresam din orice. Eu, cel putin, chiar din orice. Zice-se ca toate-s trecatoare, asa ca sa lasam timpul sa le rezolve pe toate!
Capul sus Laurainina13 ca oricand se poate si mai rau! Bucura-te de bebelul tau!