Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(28)
Raspunsuri - Pagina 9
Romanitza_31 spune:
cam asa stiam si eu. se plateste si o taxa anuala de 140 ron pt depozitare parca...
ne-am gandit si noi sa apelam la recoltare si am inteles ca de prin luna a 7 se incep demersurile (iti trimit actele sa le citesti, kitul etc...)
pupici,
Romanitza
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 Am vazut ca ati discutat despre "celule stem" ..si eu m-am gandit sa fac recoltarea .Am o prietena care a nascut in ianuarie si care a facut-o;de la ea am inteles ca ti se trimite acasa kitul ptr. recoltare ,iar dupa recoltare primesti rezultatele in cateva saptamani ,dupa care incepe plata ,care se poate face in trei transe.. miany 15+ |
RamonaCopot spune:
Si eu m-am interesat de recolatarea celulelor stem. Inca nu am reusit sa-l conving pe sotul meu, dar doar din motive financiare. Desi plata se poate face si in 3 rate, totusi este multicel. Am inteles ca rezultatul recoltarii soseste cam in 10 saptamani dupa ce nasti, si abia atunci incepi sa platesti prima rata, urmand ca celelalte doua sa fie platite in lunile urmatoare. Ma gandesc cu stupoare la cheltuielile ce urmeaza sa fie facute imediat dupa nastere si chiar nu stiu de unde as putea sa pun deoparte 1000 lei pe luna...
krelia spune:
Adriana, saru'mana...si mie imi plac pozele de la nunta noastra..la nebunie....a fost o zi nemaipomenita..cea mai frumoasa zi de pana acum...am avut rokia visata...am avut stalpisori la biserica si in restaurant....totul afsot pe baza de roz ..l-am imbracat pe al meu asa cum am vrut (cu vesta si lavaliera roz )..am avut o muzica super si toti au dansat non-stop..si mancare...kklau ..si cel mai frumos buchet ...ah..si bineinteles..palarie, la cununia civila
si cea mai frumoasa nunta o va avea si laura...si o sa vina aici cu povesti si o sa radem impreuna de grijile pe care si le facea cu 3 saptamani inainte
apropos madam...tu ai nunta pe 13 iunie, cumva? ca nu mai retin exact....
krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
myrella_21 spune:
ajutati si voi un biet om care se da cu capul de pereti....."lenesul mai mult alearga" dar nu am timp sa caut acum cum se face....mai de prin urma dar va rog sa imi explicati si mie clar si de la bun inceput cum pun poze....eu nu mi-am facut inca cu burtica...dar as une si eu macar ceva acolo....si sa ma invat pentru maine-poimaine cand am sa fac cu burtica....
va multumesc anticipat.
13+
krelia spune:
mirela, unde vrei sa pui poze? pe contul comun sau pe un alt site care ofera aceasta felicitate?
krelia 15+
myrella_21 spune:
citat din mesajul lui krelia mirela, unde vrei sa pui poze? pe contul comun sau pe un alt site care ofera aceasta felicitate? krelia 15+ tzutzupida noastra creste si pozeaza |
vreau sa le pun si eu aici cand scriu un mesaj sa imi apara...sa puteti da sa le vedeti...cum au pus fetele...adriana, camy, laura, etc...
13+
krelia spune:
sunt praf...
am vrut sa zic facilitate...si a iesit o alta prostie ...
m-a ametit utrogestanu'....si culmea, am mai si editat....
citat din mesajul lui krelia mirela, unde vrei sa pui poze? pe contul comun sau pe un alt site care ofera aceasta felicitate? krelia 15+ tzutzupida noastra creste si pozeaza |
krelia 15+
miany75 spune:
vai, ce zapacita sunt!!..abia acum am vazut ca mi-ati trimis PM.
eu tot ceream parola..offf..ms,Krelia,Simina
miany
15+
rgagapie spune:
Laurairina nu-ti fa probleme, in mod cert vei fi cea mai frumoasa mireasaa. Nu por vb din proptie experientea, nu sunt casatorita si nici nucred k voi avea vreodata o nunta asa k la carte. Poate odata cu botezu cev f rapid, at oricum fetita va fi pe primul loc. Dar asta e incerc sa ma obijnuiesc cu gandul k nu voi fi niciodata mireasa. Asa k te rog sa incerci sa treci peste micile detalii si sa te gandesti cat d frumoasa si fericita vei fi
+13