Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Hop si eu!!!
Simina, multam de parola, si bine ca ati schimbat-o cu ceva asa de 'suflet'!
Eu raportez una partida de bocit aseara, ca am indraznit si am probat rochia de mireas' si sta ca 'CURU' pe mine..De unde credeam ca nu o sa imi vina la talie, ca m-am ingrasat, de fapt la titzi nu imi vine deloc bine!!!!Chiar sa imi puna surplus la spate la corset sub snurulete, nu se aseaza deloc cupele la corset cu noua mea marime la sani! Imi ies asa bucati de sunci peste corset, in laterale, si zici ca's o purcica cu sunci indesate in costum de sirena ..Fusta daca i-as pune betelia pe elastic si ridicata mai sus pe burta e ok, corsetul daca ii pun intaritura la spate sub snurulete e ok, adica relativ ok, dar la sani si partea umerilor sunt hidoasa de'a dreptu..Si m-am pus pe un bocet aseara, ca eu nu ma mai marit, al meu zicea 'las ca stiu toti ca esti mamica' si eu''da' da o singura data-n viata's mireasa, si atunci sa arat ca o purcica costumata.." Si uite asa am inceput si saptamana..nervoasa si abatuta, ca arat ca naiba
Stiu ca o sa imi spuneti sa las stresu,ca nu face bine la bebel, ca o sa fie bine si se rezolva, da o data sunt si eu mireasa...si arat ca CURU..Off.. Sambata mergem la magazin cu rochia la modificat, si daca vad iar ca sta ca naiba si le vad pe alea convinse ca nu au ce sa imi faca sa nu stea asa..cred ca ma impusc..Ca iar bani de alta rochie , si nu una oarecare de 2 bani sa arat ca de pe maidan luata, offf...

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 15+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Imi pare rau pentru ea....sa speram ca totul este ok...si ca nu va mai trece prin aceeasi drama...
Doamne ajuta!

Camy iti tin pumnii ...

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

laurairina - nu se poate schimba rochia? ar trebui cei de la magazin sa ti-o schimbe cu alta rochie, eventual mai platesti o suma nesemnificativa pt. diferenta. ca doar nu ai purtat-o inca, nu?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Hai mai Laurairina - eu zau cred ca nu e chiar asa negru totul, avand in vedere cat umor ai pus in povestea ta cu "purcica cu sunci indesate in costum de sirena" hihihihi
Hai, uite 1 si 1 pentru tine. Sigur vei gasi o solutie.

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

nuuuuuu....in nici un caz!!!
nici nu poate fi vorba de asa ceva....
pupurile ai gandurile noastre...ajuta!

Citat:
citat din mesajul lui myrella_21

Imi pare rau pentru ea....sa speram ca totul este ok...si ca nu va mai trece prin aceeasi drama...
Doamne ajuta!

Camy iti tin pumnii ...

13+

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna mamicilor! Ma alatur si eu voua, dupa ce v-am citit aproape toate mesajele de pe forum ( ZDoamne mult am mai citit!). De fiecare data ziceam ca intru sa vb si eu cu voi...si ma apucam intai de citit...si nu mai apucam sa mai scriu.
O sa fiu si eu o mamica de noiembrie, sper. Data posibila a nasterii e in 1 nov. Astazi bebelul meu are deja 17 sapt...si abia astept sa il simt miscand.

Mergi la inceput

Ramo, nu mi-o schimba, e luata din februarie, imediat la o saptamana am aflat cas si cum am aflat m-am si dus la ei sa le zic daca se poate schimba, si mi-au zis ca nu!!!
Si ca sa stau linistita, ca se modifica, ca ele au mai modificat pt gravidute ca mine in sit. mea rochiile...dar eu am vazut aseara ca sta ca naiba corsetu' poa sa zica ele cate in luna si in stele, ma mai si incurca sa astept in preajma nuntii sa o iau modificata, si sa imi mai si stea rau...atunci sa vezi alergatura dupa alta..in sambata nuntii probabil
E nasol rau, o sa le cer sincer parerea sambata, eventual sa vorbesc poate o pot lasa la magazin sa o vanda ele, ca doar e asa cum am cumparat-o cu eticheta pe ea, chit ca las la pret...Dar mi-au zis, ca ei marfa vanduta nu o pot primi inapoi in magazin, ca e gestiune.Si asa e peste tot, ce sa mai.. In fct de cum le vad ca reactioneaza si ce spun, o sa ma mai uit si dupa alta rochie-care by the way tre musai sa fie alba imaculat, ca am deja pantofiori din piele cumparati pe nuanta alb curat, poseta, voal, evantai, clamitele cu pietricele pt par sunt iar in ton cu pietricelele de pe rochie, cravata mirelui e tot in ton cu rochia mea...deci nu va mai spun, ca iar ma apuc de plansSi sincer nu stam asa bine cu banii..

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

laura, nu mai boci..ca ne supi pe tine..si o pun pe simina sa trimita biciu' spre tine

eu cred ca va merge putin modificata, sa-ti puna ceva la spate ca sa mareasca spatiul pt tzitzi
iar daca nu merge si nu merge.....paote incerci si varianta unui schimb...avand in vedere situatia si faptul ca nu ai purtat-o deloc.....nu stiu....sa fie si ele intelegatoare..ca doar si ele au fost femei si mamici....nu?

hai,

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Deci..luati o graviduta si o miresica , ambele crizate si cea de a doua pe ultima suta de metri inainte de nunta, puneti-le la un loc si aveti : Laurairina13 -o crizata in toata regula
In fine, una peste alta, ...ce sa fac? sa imi smulg paru din cap, sa nu mai mananc? Ca mai sunt stresuri cu localu, cu taicamiu care e alt individ fara minte, care nu e de acord cu nunta, si un drinki' in toata regula-care face si urat cu aburii lu alcool in cap ..si tot asa..sa mai continui???

Laura, 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Sper sa apar si eu cat de curand pe prima pagina langa celelalte mamici. Datele mele sunt : DN = 16/10/1980; UM=27/01/2009, DPN-1 NOV 2009.

Mergi la inceput