Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(28)
Raspunsuri - Pagina 6
elenic spune:
Multumesc, krelia, am primit mesajul.
Imi bag acum nasul
9+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
krelia spune:
elenic, lucia...aveti PM
initiati-o si pe Adriana...ca je plec la masa.....nu va spun ce pap ca iar sare simi pe mine cu biciu'..si nu vreau sa-mi zica ca-i sunt datoare cu vreo sticluta de glicerina....ci doar cu pupuri
krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
ionelamaria spune:
ziua buna
am ajuns si eu acasa, mi-e olecuta fomica..... dar nu spun ce pap
azi e mai lenta miscarea ma incadrez si eu in ritmul vostru
12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
rgagapie spune:
Buna fetelor,
Am si eu o nelamurire, ma cam doare burtica, putin mai tare k la ciclu, dar dr spune k e normal, totusi?
I plus am probleme cu coloana si mi-a spus k nu ar mai trebiu sa mai pun nici macar un kg. , d park as putea, k mama si soacra mea ma tot indoapa cu d toate .
Azi astept rezultatul d la dublu test.
+13
myrella_21 spune:
Fetele...eu nu am mai apucat sa citesc din urma, dar vad ca tot o incurajati pe camy....ce a patit??? ce se intampla?
13+
ionelamaria spune:
myrella spream ca in curand sa aflam vesti bune de la camy avea o problema cu placenta ( daca retin bine era atrofiata) si a mers azi la medicul ei de la tg. mures. noi toate ii tinem pumnii si ne rugam pentru ea. vreau sa cred ca in cel mai scurt timp vom afla ca sunt bine si ea si bebe si ca nu mai e niciun pericol
12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
krelia spune:
camy spunea ca a fost la dr. si ca are placenta jos si putin atrofiata...din ce am retinut eu..bebe insa e ok
gata masa....acu', cine-o mai avea chef de munca...
Citat: |
citat din mesajul lui myrella_21 Fetele...eu nu am mai apucat sa citesc din urma, dar vad ca tot o incurajati pe camy....ce a patit??? ce se intampla? 13+ |
krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
cosmynik spune:
buna,fetelor!
va citesc discutiile de mai mult timp insa pana akm nu m-am implicat in aceste discutii.sper sa ma primiti in randul vostru. sunt insarcinata in 10 sapatamani jumate si sunt intr-o mare dilema de aceea va cer ajutorul. dna doctor mi-a prescris un antibiotic KLABAX 500 care este pe baza de claritromicina pentru tratarea ureaplasmei. pe prospect am citit ca nu s-a demonstrat siguranta administrarii acestui medicament in timpul sarcinii, de asemenea am citit despre claritromicina cum ca ar fi contraindicata pe perioada sarcinii.mi-e foarte frica pentru bebelul meu. de aceea va rog sa-mi spuneti daca cineva mai face tratament cu acest antibiotic Klabax. eu deja am luat o pastila in dimineata asta. va rog din suflet sa-mi raspundeti si va multumesc anticipat!