Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(28)
Raspunsuri - Pagina 5
Ramonika spune:
fetelor, nu cred ca s-a mai discutat, cel putin de cand m-am inscris eu aici, printre voi, s-a gandit cineva sa recolteze celule stem la nastere? ce informatii aveti despre acest lucru?
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
monis5 spune:
Ramonika - eu m-am gandit si am si studiat putin problema. Din pacate (sau nu ) eu sunt destul de inclinata catre abordarea "lucrurile se intampla dupa voia lor" si cred ca sanatatea copilului meu va depinde de alte 'forte' decat de recoltatul / nerecoltatul de celule stem. Dar apropos de asta, am o colega de serviciu care a facut recoltarea si i l-au aruncat la gunoi ca nu a fost buna recoltarea... mai era ceva strain in continut... cam in aceeasi idee.
Dar legat de asta m-am inscris la http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
pentru cei interesati
monis 16+
krelia spune:
eu m-am gandit, da...insa am inteles ca totul incepe cam de prin luna a 7a ... iti trimit ei nush ce hartoage sa le studiezi si daca esti de acord si restul dosarului, contracte....bla bla bla...iar cu trusa..nu mai stiu exact...ori vin ei cu ea in ziua nasterii..ori urmeaza sa ti-o trimita dupa ce faci plata....nu mai stiu exact...asa ca, decat sa vb prostii..
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika fetelor, nu cred ca s-a mai discutat, cel putin de cand m-am inscris eu aici, printre voi, s-a gandit cineva sa recolteze celule stem la nastere? ce informatii aveti despre acest lucru? Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki |
krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
elenic spune:
Buna fetelor! Cam de o ora, daca nu si mai bine, va tot citesc. Vad ca iar ati prestat la greu in weekend!
A venit caldura si peste noi, mi-am luat sambata o fusta lunga, larga (gen fusta de tiganca, stiti?) cu elastic in talie si inca o rochie lungaaaaa cu bretelute si elastic peste tzitzi. Ambele de bumbac. Asa ca am aerisire buna acum
Dati-mi si mie, va rog, datele de acces la albumul ala comun, dar sa-mi spuneti si cum activez PM, ca habar nu am
9+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
monis5 spune:
Mi-am luat si eu ieri o rochie cum zice Elenic, cu elastic peste sani si am constatat cu incantare ca o poti face f bine si fusta - folosind banda de elastic nu pe bust, ci pe "talie" - a se citi burta
monis 16+
Miramar spune:
Aha, m-am linistit. Si eu ma gandeam ca daca ma duc la privat n-am ce sa-i dau. Bine flori, o cutie de bomboane asta-i altceva. Si ceva mai de Doamne Doamne la nastere.
Eu ma tot gandesc la recoltarea de celule stem si cred ca voi vota pentru, dar uite sa vorbesc intai cu sotu'
Si eu mi-am luat ieri o rochita de bumbac cu bretelute si elastic moale peste piept, dar nu o pot face fusta ca e lunga pana-n pamant. Si mi-am mai luat o pereche de pantaloni de in cu burtiera.
14+
krelia spune:
cum se activeaza PM:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136506
si..felicitari pentru rochitza
Citat: |
citat din mesajul lui elenic Buna fetelor! Cam de o ora, daca nu si mai bine, va tot citesc. Vad ca iar ati prestat la greu in weekend! A venit caldura si peste noi, mi-am luat sambata o fusta lunga, larga (gen fusta de tiganca, stiti?) cu elastic in talie si inca o rochie lungaaaaa cu bretelute si elastic peste tzitzi. Ambele de bumbac. Asa ca am aerisire buna acum Dati-mi si mie, va rog, datele de acces la albumul ala comun, dar sa-mi spuneti si cum activez PM, ca habar nu am 9+ www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
luciandrea spune:
Buna fetelor!
In legatura cu recoltarea celulelor stem...colega mea de birou a semnat contractele cu ei, si i-au trimis acasa kit-ul de recoltare prin cargus.In contract trebuie sa scrii exact numele doctorului si spitalul unde vei naste ca ei sa se poata deplasa sa ridice kit-ul, in cazul in care doctorul nu stie cum sa preleveze celulele, va veni la fel, cineva de la ei pentru intruire cu cateva zile inainte de data probabila a nasterii.
Si vreau si eu parola pentru contul comun de poze, merci
12+
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
A_driana spune:
hop si eu....
vreau si eu sa va vad pe toate? cum fac?
felicitari pt bebei miscareti, spor la cumparaturi (vad ca sunteti multe care fac shopping)......
camy, o sa vezi ca va fi bine, DD are grija de voi
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
12+
strumfulet + poza strumfulet + poze