Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia
Ramonika, (pe cand poze?)

sper ca diseara sa pun vreo doua, ca acum sunt la servici si in calculatorul asta nu prea am poze, si nici nu ma lasa sa instalez chestia aia de pe Picassa, ca avem restrictii la instalari, downloadari, uploadari etc.

insa nu mi-am facut poze acum, recent, de cand am slabit si de cand sunt roscata ci de cand eram blonda.

sper sa ma pozez curand si sa adaug si poze recente.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Fetele... am si eu o intrebare..
Am inteles ca dupa sapt 10, incepem sa mergem des la baie... Eu una nu vad diferenta... adik nu mi se pare ca as merge mai des ca pana acum... VOI?

bya 11+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

eh, foarte bine..bune si alea...te prelucram in programul ala de coafuri ...sau, te bagam in photoshop si te roshkatzim

de curiozitate....ce alte culori ai mai fsot prin cap?..nu de alta, da' mi-ai adus aminte de vremurile cand fusai si eu blonda...blonda cu mov...gri...roscata morcov...roscata rosie...bruneta...bruneta albastrui....verde nu am fost, recunoesc ..desi, as fi putut sa-mi trag niste suvite

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

insa nu mi-am facut poze acum, recent, de cand am slabit si de cand sunt roscata ci de cand eram blonda.

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

beatrice - eu din contra, am auzit ca din trimestrul II mergem mai rar, in primul trimestru mai des. cine stie?

krelia - n-am fost prea colorata (in cap ), doar blonda vreo 8-9 ani de zile, iar acum m-am temut sa ma vopsesc cu amoniac si am facut isprava cu henna care prima oara mi-a iesit roscat mai deschis, dar sambata noaptea mi-am mai tras o vopseala si acum s-a mai inchis la culoare, e mai acceptabil.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Vreau sa va spun ca ieri pe la ora 8 seara, am trait cel mai frumos moment din viata mea. Bebelul meu a miscat, m-a lovit de 3 ori. Vorbeam cu mama mea la telefon...eu incep sa tip, mama speriata: "ce ai mama?" (intre timp sotul si fratele meu au aparut si ei speriati) "Miscaaaaa! M-a lovit!" A inceput si mama sa tipe ... langa ea aparuse tata si fratele mai mic (suntem trei frati): "Ce s-a intamplat?" Mami: "Misca bebelusul, stie ca este bunica la telefon!" Si uite asa am reusit sa traim toti un moment minunat!

Tot ieri, sotul mi-a facut testul cu sarea. Mi-am dus mana la nas. Se zice ca va fi baietel. Vom vedea. Eu de visat, am visat o fetita.

Nu mai stiu daca v-am mai spus posibilele nume: Maria sau David.

Pe 2 iunie avem ecografia. Poate vedem atunci ce este.

Pupici!

------------------------
16+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Beatrice eu n-am observat sa merg neaparat mai des la toaleta nici in primul trimestru nici acum. Exceptie noaptea insa cand acum e regula merg cel putin o data pe noapte daca nu chiar de 2 ori (inainte nu prea mergeam noaptea la baie).

Fetelor am si eu o intrebare de baraj - voi caourisiti doctorul? Cu cat si cat de des? Eu una de exemplu ma duc la o clinica privata (acolo ma cheama ea, nu la spital, si bine face) deci oricum platesc intre 1 mil si 4 depinde de genul de eco pe care mi-o face, totusi lumea imi spune ca a tot dat cat ceva. Voi cum procedati?

14+

Mergi la inceput

asadar, numai io-s aia fara toate tiglele pe casa
adevaru' e ca blonda am fost si eu cel mai mult timp....da' zau ca nu mai stiu cat...parca vreo 4 ani (liceu+fac) si apoi inca vreo 2 cand m-a cunoscut al meu..plus inca vreo 2 de grisoneala, parca...naiba mai stie...ca trecura 'shpe ani

si-acu' sunt vreo 2 culor in cap...a mea, castaniu inchis si spre varfuri, ce-a fost castaniu inchis, acu' vreo 3 ani si s-a transformat intr-un "ceva" deschis...tutuno-castanio-roscato...nici eu nu mai stiu

krelia 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miramar

Fetelor am si eu o intrebare de baraj - voi caourisiti doctorul? Cu cat si cat de des? Eu una de exemplu ma duc la o clinica privata (acolo ma cheama ea, nu la spital, si bine face) deci oricum platesc intre 1 mil si 4 depinde de genul de eco pe care mi-o face, totusi lumea imi spune ca a tot dat cat ceva. Voi cum procedati?

eu in general sunt contra ciubucurilor. si asa e destul ca platesc asigurari de sanatate la stat, dar merg la cabinet privat, unde platesc din buzunar.
asa ca ma limitez la plata consultatiei si/sau ecografiei. nu am mai dat suplimentar nimic.
o sa vedem la nastere, daca o fi cezariana probabil trebuie dat ceva. dar eu sper sa fie natural si nu se stie cum o sa fie, vedem la fata locului.

krelia - chiar si cu culoarea aia nedefinita, esti foarte frumoasa.

dana - felicitari! vad ca din ce in ce mai multi bebe miscareti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dana.n - felicitari. Este intr-adevar o senzatie minunata.
Byabeatrice - eu merg noaptea 1 data. Sa vedem cum va fi cand va suta bebe cu cate un piciorut direct in vezica
Miramar - mie mi se pare 'out of this world' sa mergi la clinica privata, unde numai sa-si puna manusile cost 100-150 de lei si sa-i mai dai ceva in plus. Toti isi iau bani buni de la clinicile private. Cred ca a venit vremea sa-i dezvatam de aceste practici...

monis 16+

Mergi la inceput

dana n. - super moment ..sa-ti traiasca bebe miscaret si sa-l simti cat mai des, in momente placute!

Mira, eu i-am dus de 8 martie un ghivecel cu violete (ca sa-i ramana ), apoi de Paste i-am luat un parfum, si cred ca o sa-i mai duc pe 6 iunie...ceva...flori sau vreun aranjament de casa...ca e si elena si m-am tot tinut sa-i dau sms..si am uitat...

dar bani...nu i-am dat niciodata...probabil stie ca va primi la momentul respectiv....si in plus, io nu poci ca sa dau spaga....nu ma pricep deloc....nici la cosmetica...abia le nimeream buzunaru' alora ...de multe ori lasam pe pat

bya, ref. la pishu'....nush ce sa zic.....eu nu prea fac ture dese....

krelia 15+

Mergi la inceput