Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

oauuuu, patricia, categoric ai fost nevoita sa auzi mult mai multe rautaturi decat mine.....am cam ramas fara cuvinte.........

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Buna fetelor!

Gata... m-am mai linistit!

Am fost azi la ecografie la Dr. Albu Dragos la Medlife. Mi s-a parut foarte competent si amabil.
A ascultat cu atentie problema mea si s-a uitat pe ultimele 2 ecografii... dupa care mi-a facut transvaginala si mi-a spus ca este colul inchis si apoi transabdominala.
Concluzia a fost ca el nu vede nici o brida, nu stie daca a fost si s-a rupt sau n-a fost deloc... cert este ca acum el nu a vazut-o!
Si ecografia a durat destul de mult... Peste 40 de min timp in care a studiat cu atentie multe amanunte.
Eu i-am spus ca nu ma intereseaza nici o brida... cu brida sau fara... eu vreau sa stiu daca copilul are 2 maini si 2 picioare si daca sunt trisegmentare!
Mi-a raspuns "fara indoiala... absolut... nu va faceti nici o problema... copilul este aboslut normal si bine conformat!"

M-am mai calmat si-i multumesc lui Dumnezeu ca asa sa fie totul!

Va multumesc si voua din suflet pt grija si pt sfaturi!

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 28 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

bravo, felicitari dilaural! ce bine ca de-acum te poti linisti si tu

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

dilaural felicitari pentru vestile bune!!!!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Patricia vb de ssssssssarpe?Ssssssa-i aduci aminte cand va fi momentul...n-are sens sa mai exemplific personalele stiu mai bine,noi facem cum vrem
Alina si celalte mamicie normal sa numai cumparati daca aveti deja.Eu nu am, asa ca trebuie sa tumpar cevasi incerc si eu sa-i caut macar la astea importante ce gasesc mai bun pt ea.Stiu ca nu poate fi folosita o vesnicie, tot o mamica spunea ca tine vrajeala pana se ridica in picioare.E excelent asa pt ca numa bine scap de transpiratii eu,ma invat sa spal BBei,iar ea e o doamna, la jacuzzi pana trece la cada mare.Daca imi mai si scapa fata de colici-dupe cum se lauda ei, si-a facut treaba excelent! Insa ma bucur ca sunteti de acord si va multumesc ca ati avut rabdare cu nebuna cu caditaYlla ai gandit bine:practic din ce am citit bbeii nu sunt murdari ca noi,sa trebuiasca frecati bine.Si eu am inteles ca e ideal sa folosesti la inceput 2 in 1, sampo si dus.Oricum la fetite am citit ca trebuie curatata floricica dupa baieEi de asta mi-e cel mai groaza!sa nu-i fac rau.Apoi vin uleiurile si cremele,la masaj...asa ca o sa luceasca fata de curatenie.Nici noi nu avem baie mare deci ar mai fi un plusSper sa raman la asta si sa nu mai sucesc, slabe sanse dar mai stii ce vaz la expo?
Alina bafta azi daca e de tine vb cu lucrarea!si sa te gandesti la noi deseara cand papi bunatati
Missy c.p.
Anielas sa te bucuri de conced!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMARIAM spune:

hello! Am inceput si noi shoppingul, prima tura de la BABYEXPO. Impresii cam amestecate, speram sa gasesc produsele MUSTELA la preturi mai bune si toate intr un singur loc ca sa nu alerg de colo colo, dar la standul lor dezastru maxim! Citeva produse si alea cu preturi la fel ca in farmacie ....Dna de la firma mi a explicat ca la sf lui iunie vine urmatorul transport cu produse speciale pt nou nascuti. Mi s a pus mie pata pe ele, dar cred ca ma reorientez.... Adica dupa ce ca sunt scumpe, nici macar nu se gasesc ?!?
La hainute, ce sa zic, bani sa ai... am spart citeva milioane pe acolo ca nu ne am putut abtine, unele prea erau misto. Oferta redusa la salopetele intregi, dar am gasit totusi ceva dragut. de 1 iunie sunt reduceri la copii, asa ca voi luat magazinele la rind.
Mi am luat si eu kiloti de unica folosinta: 4 bucati 13 lei de la TIGEX. sper ca imi vor veni bine. am vrut si sutiene de alaptat, dar pe neprobate nu m am incumetat sa iau mai ales ca numai ieftine nu erau
Am vrut cintar, dar 380 de lei?????Mi se pare ca Phillips. Astea sunt preturile???? sunt sigura ca gasesc si mai ieftin...
La tirgurile astea asa zise speciale, tematice, oferta mi se pare limitata, foarte limitata, si, fara suparare, dar daca nu sunt diferente de pret intre magazin si standul din tirg, care-i spilul? Ideea era ca daca vine firma la tirg imi face si mie o reducere de nu pot refuza. Eu una m am lamurit. Sa nu se mai numeasca tirg!
Bblina mea pastreaza aceeasi diefrenta de greutate, are 1350 g, dar acum nu mai sunt panicata. dr mi a zis ca va avea maxim 3 kile la nastere, asta e, daca in rest e sanatoasta nu i nimic, o sa iasa mai usor
Mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Lucialu-merci

dilaural-felicitari ptvestile bune!

Patricia- de groaza s. ta..no comment.

Fetele care nasc prin cezariana...voi pentru ce fel de anestezie optati? Eu inca nu m-am putut hotari...data trecuta a fost ok ca am facut anesteziegenerala..ca dupa 9 ore de travaliu eram epuizata si nu as fi rezistat la rahi...dar acum parca as vrea rahi ca sa o pot vedea pe bebelina mai repede..dar pe dealta parte imi e si teama de senzatia ca iti umbla cineva in tine...ioi

Aniela & Inutza (23 oct 2004) si 35+ Ania
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

saluti!
V-am citit printre randuri caci am avut de recuperat, n-am mai intrat de joi!

Vineri am reusit sa cumpar vaccinul pt bb, am facut un drum la Bucuresti special. Este vb de imunoglobuline, specifice anti hepatitaB, ca doar asta m-a imbatranit cu 5 ani de la inceputul sarcinii. Fff reu le-am obtinut, dar, slava Domnului ca le avem acum.
Azi am dus vaccinul la clinica unde voi naste, am vizitat-o si am ramas tablou. Eram ca la muzeu, ma lovea o liniste...Daca n-as sti ce inseamna o maternitate as fi crezut ca ma impresioneaza, dar stiu cum e la spital....aici jos palaria! AM vazut si un bb nascut ff recent care urma sa plece la mamica lui, o frumusete de baiat de 4500 nascut prin cezariana, era cu ochii deschisi, cauta cu privirea o mamica! Mi-au prezentat conditiile de cazare, salea de nastere normala, terapie intensiva,... am vazut aproape tot. Am plecat uimita. Discutand am aflat ca imi trebuie in bagaj doar lenjerie intima(chiloti) si pijamale pt mine(asta pt cand voi fi in rezerva) si pt bb hainute. In rest totul pt cele 3 zile este inclus. Eu am hotarat ca voi aduce laptele meu praf, ca sa nu-l schimb dupa 3 zile.
Asa ca...bagajul meu va fi pt acasa, adica pt zilele de dupa spitalizare, prima luna, pana ma refac, pana pot iesi la o piata, probabil. Asta ar insemna: biberoane, pampers, hainute, medicamente pt mine si pt bb, ceaiuri.

Cta despre we, a fost agitat: padure sambata, eu de abia am suportat; iar duminica am stat dupa zuzica noastra ca a primit cado' o trotineta si am mers cu ea in parc, apoi seara la tatal meu la curte.
Pe bb il simt ff jos, la dunga chilotului, iar miscarile sunt doar jos, chiar daca uterul a depasit buricul. Voi tot asa jos?

Cri mami de Ale ( 2003) & +26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Sa stiti ca Targul din Herastrau este in acest w/e.

Incepe de vineri... ceva de genul 29 mai - 01 iunie. Langa Roata Mare.

Asta am vazut si eu anuntul pe un monitor de la metrou...

Intrebarea mea este... Daca va avea loc in aer liber... vin si cu carucioare, scaune, etc???

Am fost duminica la BabyExpo si nu am fost deloc incantata de carucioare... N-am vazut nimic sa-mi placa sau sa fie ce caut eu.

Voi ce carucioare v-ati luat?

Eu vreau un carucior 0 luni - 3 ani (deci sa-l pot folosi de cand e bebe mica si pana la 3 ani... sa nu mai cumpar si altul sport) si sa aiba si scoica auto... Sunt dispusa sa dau 12-13 mil.

De la BabyExpo am luat body-uri si pantalonasi si pieptarase si sosete. Mi-am luat biberoane si suzeta si perie de spalat biberonul si altele din gama asta... eu am folosit la fata cea mare numai NUK si am fost foarte multumita de ele.

Noi avem cadita Onda si patut si lenjerie si cantar... avantajul celui de-al doilea copil
Mai am nevoie de sterilizator, paturica si prosopel (astea mi le iau de la Ikea) si cosmeticele si consumabilele bine-cunoscute care le voi lua ceva mai aproape de eveniment!

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 28 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am reusit sa citesc cap. asta...restul...nu stiu cand.
Blanca cica se mai practica sa cumperi la botez, la baietei ceva monede de aur, la banca nationala se gaseste. dar asta zicea o viitoare nasa, acum nu stiu ce sa zic...la noi se pun bani pt. somn, asa se zice, si ceva cadou pe langa, mai mult simbolic.
Bafta azi la eco.
Lucialu stiu cadita aia, am vazut ca aparuse dupa ce-l nascusem eu pe marco. am 2 de la el, asa ca nu mai cumpar pe a 3-a.
Mersi de info cu Kidexul, musai sa dau si eu o tura pe acolo. poate ne si intalnim, cam pe cand vrei sa mergi? eu prefer pana in ora 15, ca nu ma car cu piciul pe acolo.
Pooh imi pare rau ca nu ai reusit sa te odihnesti. eu o fac si chiar foarte bine, vad ca sunt rare noptile cu insomnii....
Micaalsa asa e si casa mea...noi asa am lasat-o cand am plecat in Alba, la fel am gasit-o, nu are cine face. Marco nu strange nimic, doar imprastie. si la gradi e asa ordonat si strange in urma lui...mor cand aud.
Misto cadita pt. bebitza.
Meleea super patutul, sper sa se rezolve cu livrarea. cauta in alta parte, daca nu.
Siacob stai linistita, nu vad de ce-ti faci probl. daca bb e ok si creste in greutate si ce-i ca e burta mica. decat mare ca a mea, ca de abia ma misc....copiii oricum cresc, nu are legatura cu ce greutate se nasc.
patricia te cred ca te-a enervat tanti resp[ectiva...cum stie ea sa va p[oarte de grija si sa va numere copiii. parca ea ar cotiza la educatia lor si i-ar creste. urasc oamenii care se baga in ograda altora.
meleea sa va traiasca nepotica, iar mamicii refacere rapida.
Alina multa bafta...nasol cu caldura...of mama ei....asa e si la noi, dar eu stau la racoare, ma cam feresc sa ies, daca nu e necesar.
Eumada ma bucur ca ti-ai gasit pantofii potriviti si te-ai simtit bine la party.
Pooh poze voi pune cand le voi primi de la colege...in cele facute de mine sunt toti cu exceptia mea.
patricia si eu ma bucur, zici ca nu au trecut anii....dar am avut o groaza de povestit fiecare.
si bb Edi a fost mai lenes azi, chiar ma panicasem la un moment dat.
Dilaural ma bucur ca totul e ok la eco si bb sanatos. cine stie, poate nu a fost brida...sper ca te-ai mai linistit acum.
Crixia ma bucur ca ai gasit vaccinul. doamne ajuta.

am fost azi la dr. de fam., mi-a luat tensiunea, mi-a zis sa am grija cu sarea ca sa nu ma umflu si mi-a zis si de anti-tetanos. Nu e obligatoriu, doar nasc intr-o maternitate nu pe camp-sper...doar ca este in program si ea trebuie sa informeze toate. I-am zis ca ma mai gandesc, pana prin 36 sapt. se face, dar cred ca sar peste el, la fel ca prima data.

merg sa-mi scot hainele din masina...poate diseara am timp sa citesc din cap. trecut...daca nu maine cu siguranta.

_
Gio31+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput