Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

'neatza,fetele!

Eu mooor de cald,sunt pe la munci,la 17.30 merg la o sustinere de lucrare de docent si seara se lasa cu petrecere la ristorant.Mi-e groaza,nu stiu cum o sa rezist pe caldura asta.Cica abia de miercuri se racoreste.

Lucialu,tulumba din aceea de imbaiat bebelusul a aparut aici demult,de prin 2003,cam cind avea fii-mea un an asa ca nu am mai luat.Imi place mult,as avea curaj sa-i fac baie in ea insa numai cumpar,am deja o cadita de bebelusi ca noua de la fiica-mea,ma umplu de plastice iar eu vreau sa reduc la maxim "pachetele"din casa,cum iese bebele din cadita asta,o daaaauuuu.Pare practica,usor de depozitat insa cred ca mai mult de 5-6 luni max nu se poate folosi.

Patricia,,nu-i baga in seama,trage o figura sfidatoare si pleaca din locul ala inainte de a-si termina minunatele comentarii , si mie mi-au mai spus unii ca de ce ne-a mai trebuit alt copil,fetita e mare,ne-am aranjat totul atit de bine din toate punctele de vedere iar noi ne-am apucat sa facem copii .Altii insa ne sfatuiesc sa mai facem inca unul ca e frumos cu 3,avem spatiu,,venit frumos,etc.Ambele tipuri de comentarii ma enerveaza,fiecare isi planifica viata cum vrea si unii trec cam usor limita privata .Ei na,daca ne baga lumea atita in seama si ii preocupa situatia,inseamna ca sunte importanti .
Eu,de data asta,am burta f mare,se mai mira unii ca mai am 2 luni si ceva pina nasc...

Blanca,poti face un set de baie personalizat adica prosop,halat,prosopele mai mici,manusi de baie cu numele baietelului,ramine o amintire peste ani.Si oricum chestiile astea de baie nu strica daca-s mai multe.

Revin io...

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

buna ziua

Am fost si noi la petrecere si multumesc lui dumnezeu ca am rezistat de la 5 dupa amiaza la 1 noaptea.Pe tocuri...cam 5 cm si in rochitza mulata asa sa vada toata lumea ce burta am.Am avut noroc sa gasesc ceva de incaltat de la guban si asta m-a ajutat enorm,
Mi-a trantit-o o tanti "mama ce bine ca te mai poti misca.eu inainte de a naste.."Hopa tanti ca mai am dloua luni i-am zis..ma rog.Am avut parte si de replici de om prost de la o colega,asta azi dimineatza dar am rugat-o sa se gandeasca ca are si ea o fata si nu e bine sa bati campii...dar de unde nu-i .......nici cel de sus nu cere,nu?O sa vada ea.

Azi mi-am luat hand massager de la alta firma..nu dau numa ca sa nu fac reclama dar are si oale si altele...e super fain si cu 80 de euro il ai ani buni,ajuta enorm in special la talpile dureroase.

sa aveti o zi buna si liniste multa voi,si sa fie bebeii jucausi...

Madalina s27Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor bucurat-va ca aveti burtica mica, e groaznic cu burtoiul mare, eu abia ma misc, s-a crapat si pielea, plus ca abia gasesc tricouri pt burta mea , eu as vrea s-o am mai mica, important e sa fie zmeureii bine si sanatosi, chiar daca unii sunt mai mici la nastere, altii mai mari, de crescut toti cresc

cadita aia e bestiala, din pacate eu am deja de la cezar asa ca nu mai investesc si-n asta...dar tare imi place um se balaceau bebelusii in ea
ufff cand ma gandesc la baiata bebelusei ma trec toate transpiratiile.. cu toate ca eu i-am facut baita de la inceput lui Cezar ...pana ma voi obisnui iar...

blanca chiar nu stiu ce aiputea sa-i iei micutului pt botez...era mai usor daca era fetita , cu o bijuterie rezolvai , poate mai bine ii dai bani ...stiu ca in strainatate exista magazine care emit un fel de cecuri de anumite valori si te duci cumperi un cec pe care-l dai cadou si mamica se duce si cumpara pt bebe ce are ea nevoie , dar la noi n-am vazut pe nicaieri

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 33+ Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am putin timp de forum...pana acum am fost la cumparaturi, dr. de fam. si banca.

ce sa va spun? am plecam la 7 dim. vineri din Timisoara. am fost chiauna, dar am mai atipit pe masina. am ajuns acasa....m-am imbracat si la liceu cu mine. acolo....lume multa, care mai de care mai aranjati, costumati,. o caldura de nedescris.....
M-am intalnit cu colegele, pupaturi, felicitari, alea, alea. a venit dirigu, m-a pupat...deh...eu si burtokul atrageam privirile tuturor, profa de peda, de istorie, profu de muzica...a fost misto. am facut poza cu clasa si profi, pe urma am intrat in liceu, se auzea gaudeamus...a fost tare frumos. Direct in cancelarie cu noi. Dirigu, dragul de el a venit expre la mine sa stau jos, ca nu cumva sa-mi fie rau...dar eu am stat cu clasa mea, nu jos langa profi. am asistat la un discurs al fostului director de pe vremea aia, la inmanarea cataloagelor si pe urma in clase.
acolo...ne-am asezat fiecare la locului lui, a inceput strigarea catalogului si ne-am facut un review de acum 10 ani, fiecare ce scoli si ce a facut de la terminarea liceului. eu am vb. si in numele finei mele din Spania (care inca nu a nascut). parca nu au trecut 10 ani...colegii neschimbati, dirigu la fel, profi iar.....am colegi realizati din toate pdv: unii material, altii profesional, altii familial...si chiar daca am terminat pedagogic, sunt putini care au ramas in inv., mobilitatea profesionala si-a spus cuvantul...avem contabili, ingineri, doctori.
de la liceu acasa, saluta si celelalte neamuri, pupa copilul, imbraca-te si la masa. pe Clau nu l-am luat, vreo 3 colege au venit cu sotii, asa ca l-am lasat cu probl. lui. a fost tare fain....la ora 21 a venit Clau si marco dupa mine...dar parca nu ne mai terminam povestile.
Chiar ii ziceam lui Clau ca rau imi pare ca nu stam in Alba, cate pile si relatii aveam acolo...la inspectorat, la gradinite, la faculate,. Imi dadeam si eu copilul in grupa la fostele colege, aveam un post asigurat la gradi in oras.... si multe alte chestii.
ne gandim serios sa ne mutam prin august acasa, daca cumnata se muta la casa, am zis sa incercam vreo 3 luni sa stam in Alba in ap. ei....sa vedem daca ne acomodam, daca ne place si nu ne simtim sufocati de neamuri.
Poze nu stiu cand voi pune, ce am facut eu nu apar in ele, sa vad cand le primesc de la celelalte colege.

ma pun sa citesc ce ati scris.

_
Gio31+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,ma bucur ca te-ai simtit bine........poate pui si niste poze.....Esti educatoare?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 34+AMR 6 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alina, sper sa rezisti caldurii....
aici deja e canicula, iti dai seama daca in luna mai e asa cum va fi in iulie, deja mi-e groaza.

asa e cu oamenii, cel mai tare ma deranjeaza cind isi dau cu parerea.
nu mai zic ca si soacra mea -mai in gluma, mai in serios, a raspuns ca bineinteles ca nu, ca nu ne mai da voie, ca ne ajung 2, etc (bineinteles, daca era dupa ea ne ajungea unul singur, dar asta e alta poveste..)

Lucialu, imi place galetusa aia, dar intradevar cred ca e utila doar pt primele citeva luni.
eu voi merge pe varianta clasica de cadita, iar cind va sta in fund in cada mare.
cind era rebe mica faceam des baie cu ea( dar avea citeva luni bune deja, si ii placea la nebunie).

Giova, ce tinerica esti. ma bucur ca ati facut petrecerea...eu am ramas cu oful asta, nimeni nu s-a ocupat si nu mai tinem legatura.

vad ca bebelasul meu e lenes azi...simte ca ma relaxez si eu.
adevarul e ca imi place asa mult singurica acasa...incerc si eu sa ma bucur cit mai pot.
mi-am facut ceva ordine, am in plan niste mutari de haine, dulapuri, chestii din astea domestice si facute in liniste

Patricia s29 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!
alinutza bine ca te-ai hotarat sa-ti repeti analizele. e posibil sa fie alarma falsa.

foarte haioasa cadita aia de bebe, dar pe mine nu ma incanta sa mai iau una. deja o am pe cea de la ana si nu are sens sa mai cumpar alta.

patricia si sotul a primit o bomba de genul "va opriti la doi copii, nu-i asa?" dar de la doua cunostinte, nu de la familie. la noi, slava domnului, s-a bucurat toata familia si chiar ne-a felicitat ca l-am facut si pe al doilea. asa sunt unii oameni, vorbeste gura fara ei. daca vreau sa fac 10 copii ii fac. ca doar eu ii cresc, nu altcineva.
mie mi-a spus un vecin de-ai perintilor mei ca e frumos sa ai copii, dar cu ce sa-i cresti... parca stam in aceeasi casa si stie el ce am si ce nu am. oameni si oameni...

meleea sa va traiasca nepotica!

asera am dormit si eu mai bine. mi-a fost un pic mai racoare si nu m-au luat transpiratiile alea nesuferite.

noi la baby expo nu am ajuns...cand va fi expo la herastrau, stie cineva?

va pup!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

meleea, sa va traiasca nepotica!

Pogos, si la mine s-a bucurat toata familia mea, (care e mareee) si care m-a incurajat foarte mult mai ales dupa ce ma plingeam eu ce ma fac cu baietelul, si toti apropiatii.
singura sceptica a fost s.
chiar a afirmat ca daca ar fi in locul nostru ea nu ar face inca un copil in vremurile astea(stiind deja ca sint insarcinata),dar ca nu ne poate spune ea ce sa facem, e alegerea noastra, etc, sa ne gindim bine...
pe urma mai arunca si bomba ca Rebe e pe primul loc si nu crede ca o sa il iubeasca la fel de mult...deh....eh, vorbe de s...

Patricia s29 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

vaai, patricia. mi se pare o tampenie ce a putut sa spuna.
cum sa indraznesti sa spui ceva de rau despre un bebelus in burta unei mame...si oricum, ambii trebuie iubiti la fel. si asta venind din partea unei bunici...sa-i fie rusine.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

EUMADA , sa sti ca eu deja pun in practica sfatul tau cu gimnastica pt picioare si e f bine se simte diferenta

Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput