Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui meleea

BLANCA , unde au magazin?

Meleea 31

AMR 9

SHOWROOM BABYCOMFORT

Sos. Crangasi 2-4, Bl. 15 A, Parter
vis-à-vis de Stadionul Giulesti, in spatele statiei MOL

PROGRAM:

Marti - Vineri : 12:00 – 18:00
Sambata : 9:00 – 17:00
Duminica-Luni : Inchis

Tel/Fax : 0040 21 220 30 60
E.mail : babycomfort@clicknet.ro

s32 Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Patricia, la botez unde merg e bebe baietel..nu merge bijuterie, hainute nu prea ca ar eo gramada, produse bebe nu e cazul ca seful nostru (e colega mea) e seful de la Chicco si ii da tot ce are nevoie...cred ca o sa ii dau bani ca altceva nu prea stiu ce sa ii iau..poate daca gasesc super special.

s32 Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

meleea sa iti traiasca nepotica!!!!!!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

multumesc, Siacob !

nepotica are 3 kg si cumnata a avut o burta....mare ca a mea , deci nu conteaza cat de mare sau mica e burta ,bebe sa fie sanatos!

Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Felicitari pentru nepotica MELEEA !!!

Ylla 32+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Meleea sa-ti traiasca nepotica!Sa fie sanatoasa!
Ylla cica mai postez atat....Imi imaginez deja daca luam cadita respectiva, cum se va transforma situatia intr-un titlu OTV:soc si groaza!!!in randul babatiilor, cel putin "ai vazut?I-a luat cupilului o galeata ca sa-l spele in ea!valeu-valeu-valeleu!"
Patricia mare poarca tanti aia. Neamurile cam la de-astea sunt bune...Lasa ca sigur iti va mai da ocazia (din pacate) sa o ciufulesti.Personagiile de genul nu au limite si semnalizeaza ori de cate ori au prilejul.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

lucialu - "si noroc!" multumesc de info, il comand si eu ca am gasit site-ul din Ro, am vb cu ei la tel, e unii de la targu Mures, ei le comanda din Ungaria...asa ca, in curand o sa aiba si pitica mijloc de transport ca ma-sa nu-si mai da posterioru jos din masina (peugeot 107, deci impropriu spus masina)

fetelor...mie mi-au disarut gleznele!!!! nu ma dpr picioarele dar am asa niste umflaturi in jurul gleznelor...parca e prea devreme...sau nu?? maine intram in luna a 7-a!!!!!!!!!!! Nu-mi vine sa cred ca a trecut deja asa de mult. Pitica noastra...adica Mara, hai sa-i spun pe nume ca sa ma obisnuiesc...e miscacioasa tare in ultimul timp. Mai am eco pe 2 iunie si in 3 iunie plecam

Si chestia cu dimensiunea burticii...mie imi spune toata lumea ca as fi in luna a 9-a...sau ca am 2...dar eu dau ignore....sunt asa de mandra de burtica mea ca imi vine sa port doar tricouri mulate.

Va doresc o zi minunata si zmeurici miscaciosi!

saptamana 27 cu pitica noastra scumpa - MARA

ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

DIENUTZA
Cu picioarele mai sus decat corpul,se fac rotatii ale labelor,circular dreapta stamga 20 stanga drepta 20 fata spate cate 20 si se repeta.Apoi cu picioarele lasate in jos din pozitia stand pe scaun se repeta din nou,si se face de cate ori putem.
Se merge pe varfuri atat cat se poate in functie de greutate.Miscarile alea actioneaza ca o pompa si dreneaza lichidul din articulatii.eSTE RECOMANDAT SI LIOTON SAU HEPATHROMBIN,
si masaj al labei piciorului,si pe curbura talpii.Eu meg de trei ori pe saptaman la masaj,dar asta pentru ca am sala langa scara mea..

mie mi-a scazut celulita de la masaj si sper sa dispara de tot,cu toate ca folosesc doar ulei simplu atata.Sper as va fie de folos sfaturile mele,mie mi le-a dat kinetoterapeutul.

Madalina s27Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

meleea sa-ti traiasca nepotica sa fie sanatoasa si mancacioasa

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 33+ Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Saluty dragelor...dupa o lunga absenta imi fac si eu curaj sa mai scriu cate ceva.
Sa stiti ca v-am citit mai mereu...dar de acum sper sa fiu mai activa si la scris...am intrat in concediu asa ca sper sa am un pic mai mult timp liber.

Bafta fetelor care merg azi la eco...va asteptam cu vesti bune despre zmeurici

Siacob- incearca sa nu te mai stresezi...eu te incurajez pe tine incercand sa ma incurajez pe mine..ca si eu am burtica mica cica pt 35 sapt...si ma apuca damblalele cand toti imi spun asta...mai ales ca puiul mic este ca si la tine mai mica cu o saptamana din punct de vedere ecografic (la eco de 32sapt avea caracteristicile pentru 31 sapt si o greutate de 1650gr).

meleea-FELICITARI pt nepotica, sa fie sanatoasa si cumintica

lucialu- mare dreptate ai cu stirea OTV

blanca- de mult tot vroiam sa-ti spun..se pare ca noi suntem vecinici...eu stau pe langa piata veteranilor..parca tu spuneai ca stai tot in zona...sau neuronul meu gravid a luat-o razna

anne-marry-ma bucur ca sunteti oki...dupa cum vezi fetitzele noastre sunt cam la fel de maricele...eu sper sa recupereze cat de cat luna asta care a ramas...tu cam cand ai DPN...poate ne intalnim la maternitare..eu voi naste in jur de 20iunie in principiu..in functie de cum se dezvolta bebelina tot la maternitatea de la Rm. Valcea

Deja nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu...revin mai tarzior..pupici dulci

Aniela & Inutza (23 oct 2004) si 35+ Ania
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput