Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

buna ziua si de la noi....de azi suntem in concediu

fetelor, in weekend am fost la gratar la nasii mei, unde s-au adunat mai multi prietenii...toata lumea ma intreba in ce luna sunt si cand spuneam ca am intrat in luna a 8-a se minunau toti, ca nu am burta mare, ca mi-ar fi dat luna a 5-a , etc.... Nu e cazul sa va spun ca m-au apucat toti dracii...io oricum sunt un pic stresata ca bebica mea e mai mica cu vreo saptamana la greutate...si cand ii aud pe toti cu "ce burtica mica ai!!!"...ma apuca nervii.

Una peste alta, maine mergem si noi la dr si abia astept sa vad cum stam cu greutatea.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ylla e bine ca lipsesti pe motive de leneE ideal!dar e bine si ca bagi nasucul si spui drept
Danielle si la noi sunt motociclete din alea,chiar okioase rau...rooooz cu multe brizbrizuri
Pooh deci la tine AMR 6s???Wow!deci asta ma asteapta si pe mine:6-7-8 ronduri,cred ca ma mut la baie cu perinile sa stiu de treaba
Meleea important e sa ai patutul pt cand vine BB. Oricum spuneai ca tre sa va mutati.Sau?
Siacob eu m-am enervat ca mi s-a spus ca tre sa nasc,deci e mare burta cica...cred ca suntem noi mai sensibiloase,ca toata ziua mi-a fost stricata dupa parerea exprimata a respectivei.Nu te mai lua si tu dupa ce spune x sau y. Fiecare cu confomatia ei si sa ne scuteasca ca nimeni nu s-a nascut si nu este specialist in marimi burtici.pam-pam
Hai ca va pup ca mi-am depasit norma


"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

FETELOR m-am trezit de dimineata cu o pofta de o tigare de nu pot sa-mi explic ca eu nu mai fumez de 3-4 ani.... noroc ca nu aveam in casa ca sigur o aprindeam ,acum a trecut .

mai tarziu plecam la bucuresti sa vedem nepotica ,si mai dam o tura prin magazine poate gasim patut, am si eu un fix sa aibe protectie de silicon pe marginile lateralelor

Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui meleea

FETELOR m-am trezit de dimineata cu o pofta de o tigare de nu pot sa-mi explic ca eu nu mai fumez de 3-4 ani.... noroc ca nu aveam in casa ca sigur o aprindeam ,acum a trecut .

mai tarziu plecam la bucuresti sa vedem nepotica ,si mai dam o tura prin magazine poate gasim patut, am si eu un fix sa aibe protectie de silicon pe marginile lateralelor

Meleea 31

AMR 9



Melleea . patutul luat de noi are protectie de silicon pe marginile lateralelor ..mergi si uita-te la babycomfort, stiu ca tot la comanda intr-o luna le aduc dar poat eiti place ceva din magazin si iei pe loc.

s32 Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

alinuta, sper sa nu fie nimic grav si sa te lamureasca dr ce e cu ureaplasma! ai repetat analiza?

Blanca, ce e copilul? ca nu am fost pe faza. daca e fetita poti sa ii iei o bijuteriutza, ceva.

eu am intrat intr-o faza in care nu mai sint asa pisacioasa si dorm foarte bine, sa vad cit mai tine. probabil nu prea mult.
dar ma duc inainte de culcare la intervale mici, de vreo 4 ori, adorm bustean pe la 11-11.30 si dorm chiar nesperat de bine pina dimineata.

Siacob, nu inteleg de ce e asa un motiv de nervi, ia-o ca pe un compliment.
vezi fetele de care se minuneaza ca e prea mare burta, nici asa nu e bine. adevarul e ca lumea are darul asta, ba ce te-ai schimbat, ba ce te-ai umflat, ba nu stiu ce, nimeni nu ti-ar zice vai ce bine iti sta gravida sau ceva de genul asta.

noi aseara am fost putin pe la tara si ne-am intilnit cu o verisoara de-a soacra-mii la plecare la poarta. venise si soacra-mea, era si bunica sotului, din vorba in vorba ii zice ca vine si un baietel pe drum, la care ea rumega bine, si imi zice sec "si va opriti aici, nu-i asa"?
pe moment nu am percutat, dar pe drum spre casa m-au apucat nervii
si i-am reprosat sotului cum si-a permis respectiva sa zica asta, si mi-a parut rau ca nu am dat replica pe moment
si apropos siacob,nici nu si-a dat seama ca sint gravida. eram imbracata cu un maiou negru mai larg care are elastic jos (am mai pus poze imbracata cu el), si cu o fusta mini, si numai cine ma stie bine isi da seama, depinde de imbracaminte.
dar eu o iau chiar ca pe un compliment, asa ca nu iti mai face probleme. sint convinsa ca va avea ca si surioara lui la nastere peste 3 kg, desi si la ea am avut brta f mica si la toate eco se indeparta dpn ca parea mult mai mica.

Patricia s29 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Ai dreptate, Patricia, stiu si eu ca nu ar trebui sa ma supar...dar..cum am spus am eu stresul meu deja ca e copilul cam micut...si cand mai aud si chestii de-astea nu imi pica prea bine...recunosc ca mai am momente cand sunt cam ciufuta...daca mi-ar fi spus ca arat ca si cum urmeaza sa nasc zilelele astea, sigur m-as fi suparat mai tare

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

ALINUTZA incerca sa fii mai relaxata in legatura cu rezultatul respective...stiu ca e mai usor de zis decat de facut ,eu iti tin pumnii si te astept cu vesti bune
SIACOB lasa lumea sa zica ce vrea ,asa cum spune Lucia nu sunt experti.Dar e o perioada mai sensibila si ne deranjeaza tot ce spun cei din jur.Pe mine de exemplu ma deranjeaza foarte mult ca desi mi se vede burta bine..unii inca mai au impresia ca doar de la plinutza cum eram..m-am ingrasat asa intr-o nesimtire total.
Si nu va zic ca acum 3 saptamani cand am fost la nasa m-am cantarit si aveam 67, ieri 65..exact cu cat am pornit la drum in octombrie..(ea are cantar electronic si prima grija cand ajung la ea ma cantaresc)
LUCIALU..MAMAAAAAAAAAAA m-ai dat pe spate cu cadita aceea ,abia astept sa se trezeasca omul sa i-o arat ..ce misto si ocum si putin spatiu in baia noastra si asa foarte mica.In review-urile de pe youtube zice o mamica ca nu arata cum il speli efectiv..eu cred ca se poate folosi spumant pt bebelusi si cu un pik de ajutor in primele zile il spli usor..oricum nu pui apa sa zica ca cinestiece poate pati.Mie una mi-ai dat microbul
Cand vad fetele cu 34+..WOW am asa mari emotii..si pentru ele si pentru mine ...mai e atat de putin..abia astept zmeuricul lu' mama iubit!!!
Imi cer scuze anticipat daca pe vreo undeva am mai ratat vreo litera..e mai greu cu unghiile mare ,dar nici nu le-as taia ca mi-e drag de ele .
Va sarut cu drag si va doresc o saptamana frumoasa!!

Ylla 32+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

SIACOB ,nu temai supara ca sunt doar nesimtiti cei care fac afirmatii de genul asta nu conteaza cat ai burta ,bebe se dezvolta normal si fara sa ai un burtoi cum am eu ,ca mie ieri mi-a zis cineva ca mai am putin si nasc, cand aud ca mai am 2 luni se uita crucis si completeaza :da...ai doi? nu, am 3 !

LUCIALU, daaaaaa asa trebuie sa ne mutam , oricum ne mutam ,doar ca nu stiu exact unde


m-a sunat sotul: a nascut cumnatica o fetita frumoasa foc ,asa a zis tati al ei acum inchid operatia .cumnatul ar fi vrut sa intre si el cand o coase sa faca el treaba buna, ca de .....il avem doctor abia astept sa o vad cred ca o sa plang putin de emotie

Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

BLANCA , unde au magazin?


Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

gata am gasit adresa , da....azi e inchis .

MULTUMESC! oricum ne ducem si maine

Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput