Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Eu nici nu mai stiu cu ce sa-l c=scot din spital, unde am vazut nepotica asa mica, ma gandesc ca nici el nu o sa fie cine stie ce ,si parca toate imi par f mari dar le las asa ca le-am zapacit de cate ori am scos hainutele, ca le am puse in pungi,calcate aranjate,ca nu am unde sa le tin

vreau si eu sa ma mut ,ca nu mai pot si al meu nu gaseste nimic ca si asta e pretentios.....zici ca ne-am cautat

Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Va rog eu mult... spuneti-mi si mie ce carucioare v-ati luat voi?

V-am intrebat si ieri da' nu mi-a raspuns nimeni!

Stiu ca s-a mai discutat asta si poate nu vreti sa mai reluati subiectul... dar poate imi scrieti pe PM cine vrea sa-mi raspunda ca sa nu mai "stresam" si pe celelalte.

Pe mine ma intereseaza un carucior 0 luni-3 ani cu scoica auto!

Multumesc si va pup!

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 28 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna burticute
noi ieri am fost la piscina a fost super,aseara nu am dormit de cald si creca nici in seara asta nu o sa dorm
meleea e super patutul
eu m_am gandit sa il scot pe bebe din spital intr_un costumas cu maneca scurta ca aici e ffffff cald am sa fac poze sa il vedeti si sa va arat si ultimile achiziti camasi de noapte si aparatori pt patut
va las ca ma duc sa fac.... snitele de dovlecei

monica mamica in devenire+34denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 6sap

Mergi la inceput

DILAURAL, eu am luat otutto de la inglesina are de toate si scoica si landou,

Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput

uite e printre pozele astea http://picasaweb.google.ro/meleea9/Alex?authkey=Gv1sRgCJ3V0_fEsf-7hAE#

Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Patricia: Asa e,teoretic as fi prima...

Elenada: multumesc mult pentru informatii,sunt foarte utile!E aiurea daca rezervele sunt acolo,am fost si eu ieri la Elias si am vazut si unde e gineco si unde e maternitatea si ,intr-adevar,e distanta..plus ca treci printre lume,pe la lifturi.Probabil ramane salonul...nu sunt eu asa mofturoasa,asa incat va fi ok!

Dilaural: eu inca nu am luat carucior,il voi lua abia dupa nastere,dupa vreo saptamana-doua,caci am zis ca nu-mi va trebui pana atunci si sa nu inchid banii de pe acum in el...asa cum vrei tu,cu scaun auto,am vazut recomandari pe net pentru caruciorul de la Chicco CT 0.2.
Eu voi lua din magazin,voi incerca sa gasesc unul care sa indeplineasca cat mai multe criterii(maner reversibil,bara de protectie-eventual tavita-,roti mari din cauciuc cu suspensii si sa fie cat mai usor posibil).
Scoica auto mi-am luat de la Primii Pasi,de la carrefour(am dat 150 lei pe ea) pentru ca-mi trebuie sa aduc bebica acasa,de la 300 km distanta..insa mi se par toate aceste cosulete auto(si sunt pentru 0-13 kg,deci si pentru nou-nascuti)tare inconfortabile...mi se pare curbura unde stau bebeii cu spatele si funduletul prea mare..zici ca stau in fundulet...o sa vad cum o s-o aduc acasa,probabil c-o s-o iau mereu,pe drum,in brate,n-o s-o las mult timp in scoica..

Nusy 35+ Ingrid Cristiana

A.M.R. 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Si eu sunt in cap dupa cirese.Parca anul asta am facut-o lata si e de-abia inceput de sezon
Danielle merci de pont!Poate gasesc aici sau la unguri.Oricum vreau ceva bun si ieftindaca nu trec la fiert precum mamica Pooh.Tomitipi am vazut pompa la unguri si era super. Pe listuta mea era a doua ca optiune dupa Avent.Mai bine ca nu i-ai luat motocicleta.Lasa sa mai creasca puiul.
Pooh bine de retinut si salatica ta
Dilaural eu am luat espiro vector 4lite.Aveam altul pe listuta(un tako parca),dar la asta am luat si scaunul de masina care se adapteaza la carucior. Si a contat mult faptul ca am putut sa-l vad cu ochii mei dinainte sa-l cumpar fata de celalalt unde trebuia sa-i cred pe cuvant si dupa poze.
Meleea lasa ca ai sa vezi ca totul se aseaza.Felicitari pt nepotel!Si mie imi place patucul.
PS: azi am facut si noi 28s si am inaugurat cu o miscare totala de burticaDumnezeule, ce senzatie!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Curat dovleceii,ii tai cubulete mici si ii prajesc un pic in cateva picaturi de ulei......Tai rosiile felii,toc usturoi marunt-marunt si eventual niste verdeata(cine vrea....patrunjel,marar,etc.)Sarez/piperez dupa gust,amestec totul si bag la frigider.....E usor de facut si e fff. bun....cel putin mie imi place

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 34+
AMR 6 Sapt.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui meleea

Am uitat sa va zic , tati a plecat sa ia patutul,pana la urma ramane asta http://www.pali.it/prodotti.php?act=sez&cat=1&sez=8&prod=165&init=3 , stiu ca nu este urat ,,dar sti cum e cand ai deja o imagine formata despre ceea ce vrei,nu-ti mai convine altceva,eu asa sunt daca imi place ceva nu mai vad nimic ,vreau lucrul ala si gata .m-am gandit deja ,cand o sa i-a fratemi-u patut i-l dau pe asta si fac eu comanda de altul ,ca tot nu m-am impacat cu ideea ,poate dupa ce o sa-l vad montat si aranjat imi trec ideile astea . Cred ca acum ma ambitionez cum facea sotul cu caruciorul stoke ,acum a si uitat de el...il mai tachinez cateodata ,ii zic sa-mi dea si mie 80 mil sa ma duc sa-l iau pe stoke

Meleea 31

AMR 9

meleea,e misto tare patutul.sa vezi cand o sta bebe in el ce o sa iti mai placa

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

hop si eu! ca acush terminati si capitolul asta si iar alerg dupa voi, va pierd urma

Noi, acasa, cu miscarile lui bb jos de tot, pe vezica as spune. Eu mi-am impus consumul cat mai mare de apa, d'aia nu plec d'acasa, ca ma apuca in public.
pe zi ce trece astept cu nerabdare reintalnirea cu bb la controlul de sapt viitoare.

Cri mami de Ale ( 2003) & +26 sapt

Mergi la inceput