Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dilaural Va rog eu mult... spuneti-mi si mie ce carucioare v-ati luat voi? V-am intrebat si ieri da' nu mi-a raspuns nimeni! Stiu ca s-a mai discutat asta si poate nu vreti sa mai reluati subiectul... dar poate imi scrieti pe PM cine vrea sa-mi raspunda ca sa nu mai "stresam" si pe celelalte. Pe mine ma intereseaza un carucior 0 luni-3 ani cu scoica auto! Multumesc si va pup! Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 28 sapt. Daria Ioana |
Eu am luat un www.albeebaby.com/graco-quattro-tour-sport-travel-system-nectar.html" target="_blank">GRACO
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
31+
cu
TeodoraNasterea printesei

clauf1000 spune:
eu nu am luat deloc. nici hainute, nici bagaj. am senzatia ca o grabesc sa vina pe lume daca fac asta...dar mai am timp, nu?![]()

29s + 
danielle02 spune:
dilaural,sa stii ca si eu ma confrunt cu dilema asta.e greu de gasit un carucior dupa gustul tau.
eu una nici nus` ce sa fac,daca sa iau sau nu carucior.poate un wrap cat e melissa micuta si pana mai creste ebonee ca sa ii cedeze caruciorul.
mamele cu 2 pui,ce parere aveti?ati luat carucior ptr 2 sau 1?
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
siacob spune:
Giova si eu comandam de laredoutte franta ...dar acum pe site-ul romanesc mi se par scumpe..
32+
buburuza1979 spune:
fetele eu declar azi "ziua dovleceilor pane" 
imi facurati pofta si am bagat si eu acelasi meniu ![]()
nu mai stiu cine zicea ca nu a luat nimic...
si eu la fel... inafara de 3 body, 2 prosoape de baie si o suzeta nu am luat nimic .
am primit o plasa cu bodyuri diferite marimi (secon hand) de la verishoara lui bebe si atat.
nu am pat... nu am carut... nu am cadita si nici nu ma grabesc.
adevarul e ca am devenit paranoica...
la 3 zile de la cumparaturile facute de mine am ajuns in spital cu rinichii... asa ca m-am linistit.
pana nu ma vad in 36 sapt nici nu ma mai bag la cumparaturi. 
s32
buburuzul miscacios
adrianafedorca spune:
meleea fff frumos patutul, sa-l stapaneasca sanatos bebe, mama si ce de hainute ai luat, toate sunt super frumoase, sa le poarte cu placere
dilaural stiu ca cei de la chicco au un carucior pt bebelusi cu scoica foarte dragut si bun, mai e si graco cum are micaalsa, sunt mai multe , cauta dupa firma si vezi care-ti place mai mult , acum depinde si care este suma maxima pe care vrei s-o dai, mie cel dela chicco imi place f mult, mai e unul care mi-a placut tare mult dar e cam scump la mothercare are si scoica si husa de ploaie si husa pt la iarna se ridica si spatarul deci poate fi folosit si sport si este ffff usor de manevrat se numeste Urban_Detour , oricum trebuie sa le vezi inainte de a acumpara, mai e un targ de bebelusi in we asta in herastrau poate gasesti acolo
pooh suna tare bine salata ta, o incerc maine
si mie-mi plac ciresele as manca non stop, dar si vsinile chiar daca sunt mai acrisoare, abia astept sa apara si alea
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
34+
Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
buburuza las ca ai timp, si la 36 de saptamani, in 3 zile iei tot
eu la prima sarcina abia la 35s am inceput sa cumpar , in 3 zile aveam de toate , mai laes ca acum se gasesc peste tot, sunt o gramada de magazine pt bebelusi
gata va doresc noapte buna, eu fug in pat sa ma desumflu azi am cam stat la calculator si am niste picioare de elefant si maine am o zi grea, mergem la casuta , plus ca vreau sa merg si prin magazine sa mai caut cate ceva pt bebelusa
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
34+
Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
buburuza1979 spune:
dilaural eu o sa iau carutul si pat de pe pro bebe punct ro (fara spatii) cele din gama disney. asta ca sa iti faci o idee...
nu ma lasa sa pun linkurile
zice ca e reclama ilegala
dar o sa le comand cand intru in sapt 36 ![]()
s32
buburuzul miscacios
buburuza1979 spune:
adrianafedorca pai la aia ma gandeam si eu ... mai ales ca daca e vba de miscat greu exista si magazinele online ... ![]()
sa il vad eu pe bebe sanatos la termen ca sigur nu ramane el fara patut si carut 
nu ma grabesc cu cumparaturile ![]()
am testat piata cat de cat... am trecut pe lista ce vreau si de unde... acum cum fac 36 sapt incep sa dau comenzi ![]()
s32
buburuzul miscacios