Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 18
meleea spune:
ADRIANA eu am luat caruselul cu ursuletii, dar sa stii ca parca imi pare rau acum ,mai bine cautam ceva mai colorat si cu animalute diferite sa-l stimuleze mai mult, si culorile sunt asa pale, si pe ei am inteles ca i atrag culorile mai stridente. cum vrei tu, eu ti-am zis parerea mea ca il am live ![]()
Meleea
31
AMR 9
Giova spune:
mai dar mult ati scris....
Siacob sunt forfecute fara varf pt. taiat unghiile la bebei. sunt si unghere tot pt. ei, am primit una dar tot forfecuta am folosit.
adriana nu am vrut sa-ti fac pofta...of...mai bine taceam...ca pe caldurile astea zau de e de iesit din casa.
Patricia eu am taiat felii rotunde dovleceii si i-am facut ca pe snitele, dati prin faina si ou.
Micaalsa si tu poftesti la dovlecei...v-am pus pe treaba. trebuie sa ma uit si eu de tampoanele de care zici...sper ca nu sunt enormeeee...
Siacob si eu am comandat lui marco ieri papuci de pe next. sunt curioasa cand ajung. am vazut salopete faine de bebei, dar eu am destule. ma tenteaza mai incolo niste pantaloni de trening si bluzite. pana una alta...astept reducerile de pe laredoute franta.
patricia next lvreaza in Ro, contra sumei de 5 euro...chilipir curat.
Lucialu uite ca mai era o buba...cu cantitatea sangelui...noroc cu tine ca uitasem...vata sa traiasca.
as mai sta, dar nu mai pot. pe ora 18 trebuie sa ajung cu marco la tuns, e aproape si mergem pe jos...asa ca ma misc mai greu.
va las...ca v-am innebunit cu dovleceii pane, dar tare buni au fost. diseara cred ca ii termin pe toti.
_
Gio
31+ si Marco(06.01.2006)
poze
pooh spune:
Traiasca dovleceii!
Intre timp am prestat si eu o salata din dovlecei,cu rosii,usturoi,acum sta la racoare in frigider![]()
![]()
Giova,sta Marco la tuns?Pe Timea abia am convins-o sa ma lase sa-i fac o programare la coafor,sa-i taie un pic din varfuri.....ina nu am ajuns cu ea,sper sa nu-mi faca vreun circ acolo.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
34+
AMR 6 Sapt.
elenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nusy Adriana: nu stiu unde voi sta...oricum,n-as vrea sa stau singura in camera..daca mai ai o colega te mai consulti cu ea...iar saloanele pentru cele cu cezariana cica au 2 paturi,asa ca n-ar fi o problema sa stau si la salon...singura chestie ar fi WC-ul comun,care am inteles ca e groaznic...dar 4 zile nu mor....voi vedea pe loc,poate pot aranja sa stau la rezerva(care de obicei cica ar fi luate de pacientele lui Vladareanu)...sau,in cazul in care nu vor fi deloc locuri libere- caci se mai intampla si asa -voi zice mersi si de salon...numai sa nasc! Nusy 35+ Ingrid Cristiana A.M.R. 4 saptamani!!!! |
Nusy mie mi-a zis o prietena ca la Elias rezervele sunt in sectia de gineco. Ca sa ajungi la bebe trebuie sa treci pe la lifturi si apoi sa itri in sectia de maternitate. Cred ca e destul de greu cu cezariana sa mergi atat. Si pe mine ma batea gandul sa iau o rezerva dar acum ma mai gandesc. Cat despre toalete eu cred ca daca dai un banut la o infirmiera o curata o face bec. Acum tine de restul pacientelor. Cum iti este norocul. Sa nu fie niste mizerabile. Eu cand am fost la cerclaj toaleta era curata.
Prietena mea a nascut in februarie anul asta si a zis ca era curat.
Zicea ca la saloanele de cezariene e si mai bine.
Te astept cu impresii dupa nastere.
elena
+30
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 8 saptBurtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
meleea spune:
acum o alta veste buna, m-a sunat frate-miu ca au fost la control ,si vor avea si ei un baietel
,imi pare asa bine, ca asa am dat comanda cumnatei sa aiba si alex cu cine sa se joace ,ca domnisoara de la bucuresti ,o sa fie mai fitoshica zic eu, naaah, fata de doctor ,vine la calarasi(la tara , in provincie)
asa ca mama ,care spera si ea la o nepotica, trebuie sa mai astpte 2 ani ![]()
Meleea
31
AMR 9
elenada spune:
Fetelor mi-ati facut o pofta cu dovlegeii vostri. Sigur pap dovlegei in seara asta. Imi ploua in gura. Eu am gasit cirese romanesti la 8 lei kg. Bune rau. Am luat si capsuni dar sunt naspa au gust de mucegai tot 8 lei kg. Sunt topita dupa cirese.
Dar acum vreau dovlegeiiiiiii
elena
+30
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 8 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pooh Traiasca dovleceii! ![]() ![]() Intre timp am prestat si eu o salata din dovlecei,cu rosii,usturoi,acum sta la racoare in frigider Giova,sta Marco la tuns?Pe Timea abia am convins-o sa ma lase sa-i fac o programare la coafor,sa-i taie un pic din varfuri.....ina nu am ajuns cu ea,sper sa nu-mi faca vreun circ acolo..... Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 34+![]() AMR 6 Sapt. |
cum ai facut salata??

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

meleea spune:
Am uitat sa va zic , tati a plecat sa ia patutul,pana la urma ramane asta http://www.pali.it/prodotti.php?act=sez&cat=1&sez=8&prod=165&init=3 , stiu ca nu este urat ,
,dar sti cum e cand ai deja o imagine formata despre ceea ce vrei,nu-ti mai convine altceva,eu asa sunt daca imi place ceva nu mai vad nimic ,vreau lucrul ala si gata
.m-am gandit deja ,cand o sa i-a fratemi-u patut i-l dau pe asta si fac eu comanda de altul
,ca tot nu m-am impacat cu ideea ,poate dupa ce o sa-l vad montat si aranjat imi trec ideile astea
. Cred ca acum ma ambitionez cum facea sotul cu caruciorul stoke ,acum a si uitat de el...il mai tachinez cateodata ,ii zic sa-mi dea si mie 80 mil sa ma duc sa-l iau pe stoke ![]()
![]()
![]()
Meleea
31
AMR 9
pooh spune:
Curat dovleceii,ii tai cubulete mici si ii prajesc un pic in cateva picaturi de ulei......Tai rosiile felii,toc usturoi marunt-marunt si eventual niste verdeata(cine vrea....patrunjel,marar,etc.)Sarez/piperez dupa gust,amestec totul si bag la frigider.....E usor de facut si e fff. bun....cel putin mie imi place
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
34+
AMR 6 Sapt.
pooh spune:
Meleea,e superb patutul...o sa te obisnuiesti cu el,mai ales cand va sta acolo bebe

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
34+
AMR 6 Sapt.