Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
Moniland spune:
Oare pt ca am gemeni nu ma arunc asa la cumparaturi? ![]()
Pooh, eu deocamdata nu iau cantar. Poate nu am nevoie de el si atunci l-am luat degeaba. Cand va fi cazul, imi trimit sotul la orice farmacie si ia unul. Tot asa voi face si cu pompa de muls, daca nu voi avea nevoie de ea?
Giova, trebuie sa privesc faptul ca aduc copii acasa din spital ca pe un eveniment? Si vb f. serios. In capul meu scenariu e unul de genul, hai sa mergem odata acasa sa scapam de spital. Si atunci e ok daca le imbrac cat sa fie adaptate temperaturii.
30+
Laura Ioana
Irina Maria
pooh spune:
Moni,ce stii,ne lasa in spital cu tampoane normale sau vata+ fasa sterila?Cu Timea foloseam tampoane le greu si nu s-a legat nimeni de ele.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
34+
AMR 6 Sapt.
Moniland spune:
Pooh, nu stiu, dar ma interesez. La urma urmei depinde de dr., asistente si mai ales de toanele lor. ![]()
30+
Laura Ioana
Irina Maria
elenada spune:
Moniland eu tot saltelutele cu cocos poliuretan si granule le-am luat
Sa stii ca aratau cel mai bine si pareai solide. Cred ca sunt foarte ok. Pretul a fost acelasi. Dar daca tot le-am vazut le-am luat. Mi-au plaut cel mai mult faa de celelalte cu cocos si poliuretan sau numai cu cocos.
Nusy felicitari pentru dolofanica. Mai ai putin si ai sa o tii in brate. Si mie mi-a zis doctorul ca la 35 de saptamani stabilim data cezarienei. Ce bien ca merg pe rahie cu peridurala. Nu vroiam sa fiu adormita cand ii scoteau pe bebelusi.
Stiam ca poate creste fluxul sangelui. Sincer nu sunt ingrijorata. Intrebam de curiozitate. Gingiile imi sangereaza si mie. Daca nu am sangerari jos atunci toate bune si frumoase. Restul nu ma mai sperie.
elena
+30
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 8 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
lorelay_28 spune:
Buna mamici de zmeurici![]()
asa dor mi-a fost de voi, nu am mai reusit sa intru de foarte mult timp. Vad ca deja unele dintre voi au la semnatura AMR
Nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul si ca ne apropiem de nastere...
eu in acest timp am fost prinsa cu serviciul de dimineata pana seara si timp nu am avut de intrat pe internet. Mai am 2 saptamani si ma eliberez si eu. O sa am timp sa va citesc si sa mai aflu si eu noutati.
Azi am fost la Oftalmologie si am ramas surprinsa ce ravagii a facut cu vederea mea sarcina. Din cauza asta medicul oftalmolog mi-a recomandat sa fac cezariana. Se accepta nastere normala numai daca nu vor mai fi modificari pana nasc si daca medicul garanteaza ca va fi un travaliu scurt. Asa ca daca pana acum nici nu m-am gandit la cezariana...de azi o sa o iau mai in serios.
in rest bebelina mea creste, se misca, se joaca

iar eu sunt bine, as dormi non stop. nu ma mai satur![]()
va las acum ca tb sa muncesc.![]()
va 

pe toate
21+viitoare mami de
Maya Larisa
coccorina spune:
Fetele mi-ati facut pofta
de pepene, numa ca de ala rosu as vrea eu, ca galben ne imi place....
elenada, si mie mi s-a intamplat de cateva ori, nu continuu, dar asa dimineata parca mai ales, dar atat timp cat e doar asa la suflt, nu mi-am facut griji. Si gingiile mi-au mai sangerat, dar m-amspalat cu sare pe dinti si am facut gargara cu apa cu sare si a trecut, cica sarea intareste gingiile - la mine s-a adeverit.
Chair as vrea si eu sa stiu cam cu ce anume il imbraci cand il scoti din spital: pampers,body,pantalonasi pieptaras, porbabil un costumas.Eu asa imi imaginez. Mai terbuie si paturica????? Voi ce spuneti? chiar astept opiniile voastre.
adriana, apropo de unghiute, chiar ca ai dreptate, sunt asa de mici, mi-e teama parca sa le tai, poate cand doarme e mai bine, dar cu mareeeeeeeee atentie.
nusy, din propria initiativa ai luat trusa de anestezie sau ti s-a recomandat? , adica trebuie sa fim pregatite noi pentru asta?

viitoare mamica fericita!!!
31+
Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!
Nico23 spune:
Buna,Nu am mai scris de mult ... dar acum ca tot stau acasa am sa incep sa scriu mai des :D de citit v-am citit mereu ... daca poate cineva sa imi puna si mie un carucior roz si sa imi schimbe si mie DPN`ul cu 27.07.2009
noi suntem bine dupa ceva zile la spital cu dureri mari de rinichii acum stam acasa si asteptam ziua de joi cand avem 4d sa vedem fetita
va pup si va urez o zi frumoasa si racoroasa 

30+
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rallu Micalissa, ma da o data poza cu cadita te rog. Eu am luat deja dar parca ma tenteaza si a ta. "Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina." Atat e de mare burtica 34+ ![]() Robert ConstantinAMR 5 -Asa arat eu acum |
sa vedem daca ma lasa sa postez link-ul
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
31+
cu
TeodoraNasterea printesei

adrianafedorca spune:
eu la prima nastere am folosit tampoane normale si vata, acolo la spital tot vata ne puneau, nu am vazut la nimeni tampoane din vata cu fasa sterila, sau mai bine zis n-am auzit pe nimeni sa-si fi confectionat, am tot citit pe net ca multe fete isi confectioneaza dar mi-e cam lene sa le fac, m-am descurcat si cu vata
cantar eu n-am avut la Cezar pt ca el a papat foarte bine as aca nu m-am mai stresat cu proba suptului, am avut un cantar mai vechi de pe la mama cucare-l cantaream 1 data pe luna s avad cat a luat si atat
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
34+
Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler