Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Crisarh: La Multi Ani,sa fii sanatoasa si sarcina usoara in continuare!

Elenada: sangerarea nazala e normala in sarcina datorita cresterii fluxului sanguin.Felicitari pentru analize si schimbarea prefixului!

Vesti si despre noi...ieri am fost la ecografie,la Elias, bebica este foarte bine, este mai mare cu o saptamana si are 2645 grame.Mi-au luat si analize pentru sange,urocultura,sumar urina si culturi de col..joi imi dau rezultatele,sper sa fie toate ok ,sa nu trebuiasca sa iau vreun tratament acum,pe ultima suta de metri. Inca nu am stabilit data operatiei,ne mai vedem o data peste 2 saptamani si atunci stabilim..sper numai sa stea bebica cat trebuie,sa n-o apuce "iesitul la lumina"mai devreme.Azi am schimbat si saptamana,am implinit 35(deci,am intrat in sapt.36 de sarcina)...
In legatura cu anestezia,mi-am intrebat medicul de care imi recomanda si mi-a spus combinata,adica rahi+peridurala. Asa ca mi-am cumparat ieri si trusa de peridurala,ramane sa aranjez cu anestezistul la momentul respectiv.
Bagajul este gata,mai trebuie sa fac doar achizitiile pe parte de farmacie(vata,tifon,ceaiuri,unguente,Baneocin,etc.)

Va , sarcini usoare in continuare si la termen!!!

Nusy 35+ Ingrid Cristiana

A.M.R. 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

multumesc fetelor pentru raspunsuri...as mai avea o intrebare...manusi pt bebe sunt absolut necesare in spital?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

elenada stiu ca e normal sa-ti sangereze nasul in sarcina...mie gingiile imi sangerau fff rau la prima sarcina ...acum nimic, oricum daca ajungi la dr intreaba-l , sper sa nu fie nimic deact o sperietura

Giova asa e ..si eu sunt mai cumpatata acum, jucarele avem si noi de la Cezar o gramada, as vrea totusi sa-i cumpar un carusel muzical, am vazut unul super care incepe si canta singur daca plange bebe de la vtech parca

fetelor pan ala urma voi cu ce-i scoateti din spital?
ma duc la cumparaturi , azi trebuie neaparat sa gasesc ceva de scos din spital
mai am de luat si eu cate ceva pt mine, chiloti tot n-am gasit , din aia de unica folosinta, asa ca o sa cumpar ce gasesc , am facut rost si de halat de lamama , unul subtire fara maneci

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 34+ Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

http://www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-pentru-patut-26/VTech-95/4331/Lampa-Crib-mobil.html - asta e caruselul muzical de care va ziceam

http://www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-pentru-patut-26/Fisher-Price-91/4390/Nature-Bearries-carusel-cu-sunet-si-lumini.html - ar mai fi si asta dar parca e prea scump....

siacob nu sunt necesare manusile in spital pt bebe, nici acasa nu cred ca-s necesare daca ii tai unghiutele ...daca poti ca-s invizibile

nusy cred ca tu dai startul, cu cine nasti ? si ue tot la elias sa nasc cu dr filipescu cred ca pe 30 iunie

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 34+ Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Da, aveti dreptate... la al doilea copil deja esti mult mai selectiv. Stii exact ce o sa-ti trebuiasca si ce nu, ce vei folosi si ce nu, care sunt neveoile urgente si ce poti amana pt saptamanile ulterioare...
Si eu de data asta am o lista muuult mai scurta ca prima oara!

Siacob... eu nu am folosit niciodata manusi la copilul mic cu toate ca unii doctori si unele mamici recomanda. Ma gandesc ca poate ar fi fost mai utile daca era anotimpul rece...

Adriana, am cumparat de la BabyExpo un costumas dragutzel cu bluzita, pantalonasi si caciulita. Voi mai avea o paturica subtirica (am vazut la Ikea unele super) si gata. Sau te refereai la altceva?

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 28 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

deh fetelor, trebuie sa facem fata si la astfel de comentarii...
cu tanti respectiva m-am vazut duminica a doua oara in viata mea, deci nu avea niciun drept sa comenteze. imi pare rau si acum ca nu i-am dat o preplica pe masura.

ssss...sharpele (lucialu, ce m-ai amuzat, sa inteleg ca ai si tu unul) considera ca are tot dreptul sa ne dea sfaturi, pe care ea le considera din toata inima numai ca nu a inteles si nu va intelege ca nu imi place genul asta de sfaturi. la inceput m-am suparat, am avut perioade cand nu am mai comunicat, etc, etc, dar nu am ce ii face, nu pot as o schimb, o ia gura pe dinainte si de cele mai multe ori spune numai

mqqm, sa va fie de bine cu cumparaturile!
ce m-am amuzat si cu intrebarile pe care le primesti
la mine as putea spune ca a fost un "accident", dar un accident la care am muncit luna de luna, cu grafice, temperaturi, etc, etc, iar in luna in care am renuntat, am urmat exact acelasi grafic sa evit perioada fertilade aia cred ca a si iesit baiat, ca am incurcat socotelile si m-am nimerit taman pe ovulatie, pe care o credeam trecuta de multa vreme. dar asta nu inseamna ca a fost accident din ala prostesc (pe care nici eu nu il concep), si chiar daca era, tot nu imi trebuiau sfaturile astea.

Elena, si eu de ieri suflu nasul cu mult singe.
si la sarcina trecuta am avut -din cite imi aduc aminte toata sarcina. acum vad ca au aparut.
dexametazona este permisa?
eu am in permanenta in geanta una si seringa, pt ca am facut multe alergii in trecut si port pt just in case. din fericire nu a mai fost cazul de multa vreme.
felicitari pentru rezultatele bune!

eu am scos toate hainele de vara ale rebeccai, le-am dat ieri o spalare si azi le-am calcat, le-am pus frumos la locul lor...ah, ce rochite, de fustite, ce bluzite........unele i le-am luat asta vara din america, altele le are de la verisoarele ei de acolo putin mai maricele, gemene, deci in dublu exemplar...of........

Patricia s29 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Felicitari fetelor pentru ca ati mai adaugat inca o saptamana de sarcina!!! Adriana, Elena, Nusy
Nusy, ce fetita mare ai deja. Din propria initiativa ai luat trusa de anestezie sau ti s-a recomandat?
Elena, eu sangerari nazale am avut de la inceputul sarcinii. Mi-am comandat in sfarsit saltele si tot de la baby comfort. M-au sunat azi sa-mi spuna ca nu mai au de care vreau si mi-au recomandat cele cu granule relax. Am fost de acord cu ele si sper sa le primesc cat mai curand. De curiozitate, pretul pt ele la targ a fost acelasi ca pe site?
Siacob, eu am luat new born ca bebelusele mele sigur vor fi mititele la nastere, dar am si 0-3 luni si se vede bine diferenta intre ele. Am luat hainute nr. 50 si hainute nr. 56, de la firme diferite, si cele 56 sunt mai mici decat cele 50. Asa ca....
Adriana,pt scos din spital le-am pregatit salopete din bbc cu maneca lunga si piciorus. Psihicul nu ma lasa sa le scot in maneca scurta.

30+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am pregatite si manusi. O pereche pt fiecare fetita si sunt din acelea micute, micute. Decat sa le vad zgariate peste tot mai bine le acopar manutele. De fapt am zis sa iau sa nu-mi faca scandat asistentele ca nu am. La seturi (body-pantalonas) am si caciulite, dar eu cred ca 1 bucata ar fi suficient. Cica dupa baita se obisnuieste sa se puna caciulita.

30+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Fetelor,voi cumparati cantar pentru bebe?Eu cu Timea am avut unul antic si vechi,clasic,care mai mult m-a incurcat,decat m-a ajutat....acum as cumpara unul digital,dar nu sunt inca hotarata...mi-e sa nu fie un motiv de stres cantaritul,proba suptului,etcPooh,mami de Timea(15.06.05) si 34+AMR 6 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Adriana stiu caruselul cu pricina. l-am primit si noi cadou la marco, el era destul de mare, asa ca l-am cadorisit la altii. eu am unul de la marco...sa vedem daca va fi atras de el, caci marco nu l-a bagat in seama.
Eu nu stiu cu ce sa-l scot din spital, nu as vrea in banalul costumas de bumbac cu piciorul. am vreo 2 costumase cu pantaloni mai smecheresti si cu un tricou/bluza din bumbac subtirele. Al meu sot comenteaza ca mai bine in haine de bebei decat dintr-astea...dar eu nu prea vreau.
Poti sa-i cumperi o rochita de vara, mai lunga, cu pantaloni scurti pe dedesubt si ceva pluvaras pe deasupra, subtire...of....sunt multe idei pt. fetite.
Siacob eu am avut o pereche de manusi la marco. rar i le-am dat..pana am reusit sa-i tai unghiile ca tare greu sunt de taiat. acum nu cred ca mai cumpar, ajunge perechea asta...e totusi vara...
Nusy uauuu ce putin a mai ramas. bafta cu ultimele achizitii!
Pooh eu am cumparat unul de la Chicco, nu este electric...pe vremea aia nu stiam de unde pot lua dintr-alea romanesti. macar il mai folosesc si acum, daca tot a fost o carutza de bani.

merg sa-mi fac dovlecel pane, e cald dar pofta e mai presus de caldura.

_
Gio31+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput