Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Blanca,felicitari pentru bebelusa miscacioasa!Siacob,eu am cumparat niste bodyuri 0-36M,dar mi se par cam maricele pt. nou-nascuti....in rest am gasit hainute marimea 56,care sunt ok,doar ca am luat doar cateva,oricum creste foarte repede....Si am gasit si niste salopete numerotate NB(new born),care merg super pt. un nou-nascut....Trebuie sa ma apuc sa spal si sa calc hainele bebelusului,sa vad ce imi mai lipseste,ce sa cumparPooh,mami de Timea(15.06.05) si 34+AMR 6 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Elenada,Adriana,felicitari pt. schimbarea semnaturii!!!!!!!Adriana,doar 5 saptamani....woooooooow......woooooow.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 34+AMR 6 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna dimineata!

La multi ani! crisarh

siacob eu personal nu voi lua new born pentru ca mi se par prea mici. pe ana am nascut-o cu 53 de cm iar acum baietelul nu cred ca va fi mai mic. asa ca cele mai indicate mi se par acelea la 56 de cm. si o sa le poarte si pe alea putin, pentru ca cresc f repede.

blanca pacat ca nu ai reusit sa-ti faca eco dr. Muntean. si la noi era f miscacios bebele dar a avut rabdare si pana la urma l-a prins in off-side. si am bucur ca bebelina e in grafic. iar cu rinichiutii, daca nu se agita doctorii, probabil nu e nimic semnificativ.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Micalissa, ma da o data poza cu cadita te rog.
Eu am luat deja dar parca ma tenteaza si a ta.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 34+ Robert Constantin
AMR 5 -
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

'neatza la toata lumea!

constat si eu cu surprindere ca in ultimul timp sunt ceva mai activa...
Cred ca nu-mi mai dau treaba astia pe la serviciu sa ma protejeze si atunci am timp sa intru pe la voi...

Fetelor... nu va stresati... nu luati multe haine! bebelusii cresc asa de repede ca nici nu va dati seama... plus de asta o sa mai si primiti de la prieteni/ rude o gramada... o sa vedeti...

Mai bine luati alte lucruri de importanta maxima... cum ar fi pampersii care niciodata nu sunt destui si nu ajung

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 28 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna si de la noi! In primul rand la multi ani tuturor fetelor nascute azi !
Crixia si eu am facut 4 colici renale nu-ti face griji e normal in sarcina sa mai facem si asa ceva ! Eu am ajuns la urolog dupa ce o tampita de doctorita mi-a zis ca e dilatat rinichiul si probabil o sa-l pierd ! M-a linistit urologul spunandu-mi ca nu e nimic ca se intampla la gravide sa se dilate ! Eu ca tratament am facut perfuzii litice cu algocalmin , no- spa, scobutil papaverina si xilina .
Din pacate eu ma lupt sa fac urocultura insa tampitii de la Synevo imi scriu mereu posibila contaminare , repetati analiza , desi am urmat intocmai instructiunile de recoltare !
s31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
eu am fost la intepat de dimineata, iar pe vineri sunt programata la eco. de data asta cred ca ma urca pe masa sa-mi ia cultura pt. streptocop. cel putin asa scrie pe foaia care am primit-o la inceputul sarcinii.

e cald si la noi, dar am dormit bine inca o noapte. bebe misca, nu asa de mult ca zilele trecute...tare inghesuit cred ca este saracul....parca asa greoaie ii sunt miscarile....
Oasele bazinului ma dor in continuare si am mici sagetaturi jos. cine stie...apasa poate prea tare...

am citit cap. trecut, dar mi-e lene sa scriu la fiecare in parte.
ma bucur ca vestile de la eco sunt bune si avem bebei sanatosi si grasunei.
Motana si-a luat o prietena biberoane dr. Brown's si e tare multumita de ele. mai mult nu stiu sa-ti spun.
alinutza mie mi-a facut cultura de col la inceputul sarcinii, cand i-am zis ca am candida, a iesit si un streptocop asa ca am repetat analiza...nu a mai iesit a 2-a oara. si acum spre sf. trebuie sa o repet.

ma pun sa citesc pag. de ieri si revin cu completari.

_
Gio31+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

LA MULI ANI CRISARH.Sa fii sanatoasa, fericita ..iti doresc nasteere usoara si copilas sanatos si frumos!!!

Blanca imi pare rau ca nu ai fost multumita de eco..felicitari totusi pentru bebelusa activa si sanatoasa..eu sunt sigura ca asa e!!

Mqqm,felicitari pentru cumparaturile facute si pentru faptul ca esti ready to go.Sa le folositi cu placere si sa se bucure pepitzelul de ele.

Elenada felicitari pentru cele 30 de saptamani,iti doresc zmeurici frumoase si la termen..ca e bine acolo la mami in burtica.

PATRICIA Felicitari pentru schimbarea semnaturii..mai e atat de putin !

Mai fetelor..si voi aveti stari de astea de nu va suferiti nici pe voi..daramite pe cei din jur???Sau sunt eu singura paranoia de pe aici ???
azi balet,maine la 4 dentist ,joi balet...bleahhhhhhhh atat umblat prin soare cand atatea zile m-am ascuns atat de bine prin casa.Noroc ca nu-i chiar foarte foarte cald azi.
Mai revin yo

Ylla 32+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Motana nu am luat jucarii pt. 0+. Eu le am de la marco, foarte bine pastrate, ca noi. ce i-am luat si la bb2, e doudou-ul pt. dormit. si marco a avut 2 si tare i-au placut. dar si alea raman la bebe...
la noi cica nu le da in maternitate deloc formula, ceva glucoza si cu seringa nu cu sticla, ca sa nu creeze dependenta.
Ioanamiruna super mobila, e si de calitate, foarte frumoasa...sa le foloseasca bb sanatos.
Flosideea eu i-am luat caciulite, pe care cred ca nu le folosim si una de soare. acum i-am comandat de pe un site strain inca 2 sepci de soare...sper sa-i fie bune pt. inceput.
Ylla nasol cu broasca...poate se rataceste si pleaca afara.ii spui piticii ca s-a pierdut.
meleea nu sunt urate patuturile, iar ca si firma sunt super si de calitate. au parca si protectia aceea de silicon. le-am vazut live si m-am indragostit de ele, dar cand am vazut pretul...acum 3 ani...
super ca nu i-au luat nimic dr. pt. cezariana. oare de ce? poate din cauza ca o fi si el medic...caci altfel nu-mi explic.
Mada ai dreptate...depinde de copil si nu de nastere. pai al meu isi ridica caputul la 3 zile de la nastere. Il puneam pe burta si el cu capsorul sus. sunt curioasa frate-su' cum va fi.
mQQm sa foloseasca bb sanatos tot ce ai cumparat. Intr-adevar multe sunt fitze si se pot elimina, dar cand esti la primul bb te cam ia valul. am vazut si eu la Marco...spre deosebire de acum...cand sunt mult mai cumpatata si ma gandesc de cateva ori daca voi folosi sau nu.
Elenada ma bucur ca au iesit rezultatele bune la analize.
felicitari pt. schimbarea prefixului.
Pooh sopr la treaba, eu nu am spalat nici hainutele, nici camasile mele, nici tampoane nu am facut...nu stiu cand voi avea chef.
am adus de la soacra scoica si caruciorul, trebuie sa spal husele, ca tot a intrat praful si prin sacul cu care erau invelite....dar nu am chef....poate se va ocupa sotul cand voi fi in maternitate.
Adriana spor la gasit costumas de iesit din spital. hai ca la fetite sunt mult mai multe variante ca la baietei.
iti trimit eu jumate de pepene galnem de la rece, din frigider.
Blanca bine ca totul e ok,iar daca misca la greu... Lasa ca o vei vedea la dr. tau, pacat ca nu ai fost multumita de doctorita.
Siacob bine ti-a raspuns adraiana. si eu am luat cateva de 0 luni, pe urma de 0-3, ca sa le poarte mai mult de 2 sapt.
CRISARH! sarcina usoara in continuare si un bb sanatos. multa fericire si sanatate alaturi de cei dragi!

cred ca bag o tura de hainute la spalat, sau macar camasile mele de noapte si sutienele de alaptat.
mai revin....

_
Gio31+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Adriana felicitari si tie pt cele 34 de saptamani. Sa fiti sanatoase si sa ai o sarcina la termen si o nastere usoara.

Multumesc din suflet fetelro pt urari. cele mai frumoase ganduri am pt voi. Abia astept cand vor aparea zmeuricile. Trebuie sa le facem un album.

Mie de vreo trei zile imi tot sangereaza nasul.
Nu imi curge efectiv sange dar cand suflu nasul numai chegulete de sange scot.
Nu sunt racita si nici nu am fost. Oare care o fi cauza?

elena +30 Ana Maria & Matei Stefan AMR 8 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput