Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 15
Giova spune:
Moniland pai depinde cum o iei...si eu de abia am asteptat sa plec cu piciul din spital acasa. eveniment este...ca intra prima data in casa puiul mult asteptat. poate te mai trezesti si cu o groaza de neamuri pe cap
.
Adriana eu am folosit tamp[oane cu fasa sterila, cica sa nu se lipeasca vata de rana. Mi-am facut din timp acasa, dar multe isi faceau si acolo in maternitate. merge foarte repede cu ele...si eu trebuie sa mai imi fac.
am mancat ca o sparta dovlecei pane cu rosii. acum completez cu capsuni...si pe urma pot sa crap
. sper sa fiu in stare sa-mi iau copilul de la gradi...e si super cald afara....in casa cu noi pana mai tarziu.
_
Gio
31+ si Marco(06.01.2006)
poze
noce spune:
Bun gasit la un pahar de lapte si de la noi ![]()
Pentru gingii sangerande sau alte neplaceri eu folosesc paradontax. A avut efect de la prima utilizare. E si sarata, nu mentolata, asa ca n-am mai avut nevoie de periaj cu sare sau bicarbonat de sodiu.
Pentru iesit din spital eu voi alege una dintre salopetele. Am cumparat atatea si imi plac toate atat de mult, incat abia o sa ma hotarasc care. Acum nu stiu daca voi faceti vreun eveniment special sau doar urcati in masina cu bebelul si mergeti acasa. Eu n-am altceva in plan si pentru un drum atat de scurt, ce rost are sa-i iau ceva special?
Lorelay, si mie mi-a spus oftalmoloaga ca sarcina da multe modificari ochilor si ca e bine de facut un control in ultimul trimestru. Dar acum cate femei isi fac acest control si cate nasc pur si simplu fara sa stie. Eu ma gandesc ca stie natura ce are de facut si daca pana acum n-am avut nimic grav, inseamna ca pot sa duc si o nastere naturala. Asa ca nu m-am mai dus la control oftalmo.
32+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 8 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nico23 Buna, Nu am mai scris de mult ... dar acum ca tot stau acasa am sa incep sa scriu mai des :D de citit v-am citit mereu ... daca poate cineva sa imi puna si mie un carucior roz si sa imi schimbe si mie DPN`ul cu 27.07.2009 noi suntem bine dupa ceva zile la spital cu dureri mari de rinichii acum stam acasa si asteptam ziua de joi cand avem 4d sa vedem fetita va pup si va urez o zi frumoasa si racoroasa ![]() ![]() ![]() ![]() 30+ |
Nico bine ai revenit printre noi

sper ca vei scrie mai des de acum incolo...
s-a lasat cu spital si la tine?
imi pare tare rau... pana la urma s-a rezolvat?
acum mai ai dureri?
s32buburuzul miscacios

siacob spune:
fetele, pe masura ce am citit raspunsurile voastre, am bagat o comanda pe net pt cateva hainute ![]()
![]()
...am comandat un set de 3 costumase cu totul marime pana la 1 luna (scriau pe site ca merg folosite pana la 56 cm), 1 set de 5 costumase marime pana la 3 luni si 2 cosumase cu maneca scurta tot pana 3 luni![]()
![]()
. Acu as mai avea nevoie de vreo 3-4 perechi de pantalonasi din aceia cu piciorus si vreo 2 caciulite...si cam asta ar fi garderoba lui bebe pt spital...
Adrianapentru taiatul unghiiilor trebuie vreo forfecuta speciala?
32+
dilaural spune:
Eu o sa-mi iau cantar... ma rog, mi-l da cumnata-mea pe al ei pt ca nu prea il foloseste.
Si sa va spun de ce... ce am patit la prima sarcina:
Manca fata mea de n-avea treaba... minim 20 min la fiecare san. Avea mami lapte... Ea dormea bine, nu plangea de foame... Si atunci am zis ca n-am nevoie de asa ceva...
Cam dupa 3 saptamani... ma gandesc eu intr-o seara sa luam cu imprumut un cantar de la o vecina pt juma' de ora ca sa vad si eu ce si cum... Si m-am ingrozit cand am vazut ca fata mea avea aceeasi greutate ca la nastere... Cand in prima luna copilul trebuie sa ia minim 750 g.
Asa ca de a doua zi am bagat urgent completare lapte praf si sanul a ramas doar pe post de "sete" si "rasfat".
Foarte greu am reusit s-o aduc in grafic.
Dr. mi-a spus ca probabil laptele meu era mult dar nu era consistent!
Asa ca de data asta nu imi mai permit sa patesc asa ceva!
Poate eram si mai putin experimentata si nu stiam ce si cum...
Dilaural cu
Andreea Eliza (11.06.2006) si
28 sapt.
Daria Ioana
adrianafedorca spune:
Giova da ai dreptate sunt bune pt cele care nasc natural, eu am avut cezariana
zicam ca ma duc sa cumpar pt bebe ceva de iesit din spital dar e prea cald, cred ca ma duc maine dimineatape la 9 , m-as duce in baneasa mall ca acolo sunt mai multe magazine de bebe
oricum mai stau putin si ma duc la piata , mi-ai facut o pofta cu dovleceii pane de nu mai pot trebuie sa-mi fac sieu , cu mujdei de usturoi ![]()
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
34+
Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
PatriciaArdeleanu spune:
Adriana, diseara la cina fac si eu dovlecei pane
.
tu cum i-ai facut, dati pe razatoare sau felii normale??
trebuie sa ies sa imi iau usturoi nou si ulei, ca am pus ultimul la salata.
ati vazut ca au iesit rosiile cele romanesti, cu forme ciudata?? sint tare gustoase, desi nu stiu cit sint de naturale...
eu nu am folosit niciodata manusi, desi era in plina iarna. unghiutele le-am taiat cu forfecuta de bebelusi.
la iesire din spital cred ca voi folosi ceva foarte lejer, un body cu pantalonasi 3 sferturi sau ceva asemanatori, sosetele, acoperit cu vreun scutecel, am orientez la fata locului, ca eu am experienta doar la ger mare cu iesitul din spital, la canicula nu
;
nu voi face ceva deosebit din asta, gen venit nasa sau moasa sa ma scoata, doar noi, parintii, poate si rebecca, inca nu stiu. acasa sigur nu ma vor astepta musafiri, cel putin in prima zi.
nu voi mai face greseala de la rebecca sa primesc toate vizitele inca de la inceput, adica prima saptamina doar familia si atit.
Patricia
s29 si Rebecca
05.02.2005
dilaural spune:
Sa stiti ca eu am vazut la BabyExpo si mi-au placut foarte tare produsele de la Bebetto.
Au shoowroom si depozit in Voluntari...
Nu stiu cat de departe e de voi dar uitati-va pe site... Mi s-a parut calitatea buna si au culori frumoase.
Si au fff multe produse!
Adriana... poate vezi acolo ceva sa-ti placa!
Dilaural cu
Andreea Eliza (11.06.2006) si
28 sapt.
Daria Ioana
micaalsa spune:
Giova, hai ca mi-ai facut pofta cu dovleceii pane
M-apuc si eu de treaba ![]()
Eu am facut ieri Mega clatite la cuptor ... buneeee, sa-ti bati copiii, vorba aia ![]()
Referitor la tampoane, in special pentru fetele care nasc natural, mie mi-a spus moasa acum ca ar fi fff bune cele de la SENI. Sunt practic tampoane pentru adulti cu incontinenta urinara dar sunt super traznet pentru ce ne trebuie noua dupa nastere. Asa ca eu l;a ele o sa apelez sigur.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
31+
cu
Teodora
Nasterea printesei
adrianafedorca spune:
Patricia eu ii fac felii, cu tot cu coaja, vai mor de pofta , pun si marar tocat marunt in ou ..yammyyyy
dilaural mersi ma uit acum
siacob eu am avut o forfecuta normala, n-am mai luat din aia de bebelusi
nici eu nu vreau musafiri in primele 2 luni
, decat parinti, bunici si cam atat, imi aduc aminte ca incepusera caldurile si vroiama sa stau si eu ma lejer imbracata , plus ca aveam niste rani la sani si nu suportam nimic pe mine... dar tb sa ma imbrac ca mai vene a cineva in vizta...pan aam zis stopppppp ca nu mai pot
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
34+
Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

noi suntem bine dupa ceva zile la spital cu dureri mari de rinichii acum stam acasa si asteptam ziua de joi cand avem 4d sa vedem fetita