Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
ioanamiruna spune:
Buna fetelor,
si noi am comandat azi setul comoda+patut orsetti http://idealbebe.ro/foppapedretti-set-patut-si-comoda-orsetti-p-3788.html , si am avut noroc ca este pe stoc si il livreaza maine.
Vroiam sa-i zic lui meleea ca daca ii place asa mult poate sa-l comande ca am auzit o prietena care a comandat de la site-ul asta si sunt seriosi.i-au livrat chiar mai repede decat au zis initial.
pupici, miruna
ylla2009 spune:
Hmmm..29 iunie=37 de saptamani.Deci BRRRRRRRRRRR..cred ca si zmeuricul mea o sa vina in iunie.Sincer sper sa termin repede cu zugraveala si sa termin totul de pregatit cat mai repede...ca iar ma apuca depresiile.
Sambata a fost al meu sot la peste ..si cum i-am zis sa nu-l prind cu pui de peste pe acasa ca nu pot suferi mirosul..s-a gandidt ca macar o broasca testoasa sa-i aduca fica-sii..care broasca testoasa nu mananca nimik si mai mult ma impiedic de ea prin casa..iar in seara asta..am zis..NO MORE..nu vreau sa mai vad nici o broasca..asa o boceala ce a apucat-o pe fii-mea de imi vine sa-l iau pe ta-su la bataie la propriu.

Mie mi-e foameeeee..
Somn usor va doresc si o noapte linistita!!

Ylla
32+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
flosideea spune:
stiti ce curiozitate am...voi ce ati luat pt bebita cand il scoateti la plimbarica?si ma refer la palariute,baticute....eu asta mai am pe lista de shopping si din pacate tot ce am gasit erau mult prea mari pt nou nascut.
acum chiar ma bag la nani pt ca maine iar la servici si sa vedem poate ma lasa arsurile astea de pe piele sa dorm....pupici
29+
Rallu spune:
Acum am ajuns inapoi acasa.
M-a intrebat cineva cum afecteaza ficatul (imi pare rau ca n-am retinut cine dar deh...neuronu gravid).
Substantele anestezice sunt substante toxice pentru organism (la fel ca si alcoolul, unele medicamete printre care si anticonceptionalele, etc).
Metabolizarea lor se face de catre ficat....care dupa o anestezie munceste din greu.
In mod normal, nu lasa urme si nu afecteaza o astfel de anestezie.
Cateva ore/zile (depinde de substanta) va munci ficatul si apoi produsii vor fi eliminati de rinichi.
Acelasi mecanism e si in cazul alcoolului....o banala betie n-a omorat pe nimeni (ma rog, depinde cat a baut)...insa cand anesteziile generale se repeta la intervale scurte, risca sa se depaseasca capacitatea de metabolizare a ficatului si atunci sa apara probleme.
Din pacate nu mai stiu exact la ce interval era safe si se putea repeta o anestezie generala (parca 6 luni dar n-as baga mana in foc).
Eu pe ale mele operatii le-am facut cu distante de ani intre ele si intotdeauna mi-au iesit analizele ok.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 34+
Robert Constantin
AMR
5 -
Asa arat eu acum
meleea spune:
Iar nu am somn ,
, am vazut nepotica
,era asa mica si parea asa fragila,cumnata este bine,bebita era la incubator nu stiu ce ii faceau ceva cu aerosoli ,ca cica la cezariana nu se curata plamanii asa bine ca la nasterea naturala.
Despre patut ,am gasit unul la vip beb ,dar nu asa frumos ca ala dupa site chiar uratel ,asa mi se pare, sotului ii place
,maine ne ducem sa-l luam
. Mai sun maine dimineata sa intreb poate totusi mai au si alt model ,ca deloc nu sunt incantata de asta......bine ,ca este si mai ieftin decat celalalt cam juma de pret ,da e urat http://www.pali.it/prodotti.php?act=sez&cat=1&sez=8&prod=165&init=3
sau asa il vad eu , poate il au macar pe asta http://www.pali.it/prodotti.php?act=sez&cat=1&sez=7&prod=98&init=4 ca se apropie mai mult de celalat.
Meleea
31
AMR 9
meleea spune:
tot ce a zis doc la ecografii asa a fost ,placenta imbatranita,si chiar si greutatea a apreciat-o corect 3 kg, cumnatul a zis ca doctorul se misca foarte bine in sala
,ochiul de doctor veghea, a stat si el in spatele lor si s-a uitat echipat tot , a mai zis ca nu au vrut sa-i ia nici-un ban nici neonatologul,nici anestezista,nici doc.
Meleea
31
AMR 9
adrianafedorca spune:
nici eu n-am somn, si am si o durere de cap ingrozitoare
meleea aiic te-ai uitat de patuturi, am vazut cateva foarte frumoase, dar si pretul pe masura http://www.babycomfort.ro/produse/237-paturi-copii/253--paturi-personalizabile-babyitalia/pagina1/ , sper sa gasiti pana la urma
ma duc in pat sa incerc sa adorm poate-mi trece durerea de cap....as manca niste pepene , galben , rosu...dar n-am nici macar un mar in casa, tb sa ma duc neaparat la cumparaturi
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
33+
Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
eumada spune:
Buna dimineatza
Fetelor nu va mai speriati atata de cezariana.Observ din postari o panica generala vis-a vis de operatie."ca plamanii nu se curata,ca nu respira imediat,ca ..nu stiu ce.."Cunosc n copii mici care s-au nascut prin cezariana si la o luna si ceva isi tin capsorul mult mi bine decat un copil nascut natuiral,am ramas umita aseara cand am fost intr-o vizita.E pur si simplu ametitor s-o vezi cum ridica capsorul,la 1 luna si trei zile
Sunt avantaje si avantaje dar nu cred ca trebuie sa generalizam acum.Cert este ca eu fiind copil de medic si studiind si eu,stiu mai multe cazuri de suferinta a copilului nascut natural decat prin cezariana.
Va pup si va doresc o zi buna
Madalina
s27
Eva-Maria
elenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Motana Elena, mi-am amintit de protectoarele alea de sani de care ziceai, mi se pare fain asa sa le poti folosi dupa caz, reci sau calde, si chiar ieri am dat peste asa ceva, intamplator. Nu mai retin, de la ce firma ai zis tu ca ti-au luat? Si cate vin in cutie? 2? Ca asa parca vazusem eu aici, nu mai retin ce marca erau. Merci. 32+ Daria Alessia"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby) "The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld |
Eu le-am luat de la Nuk si sunt doua bucati in cutie. Sper sa imi foloseasca. Cred ca pe caldurile din iulie or sa imi prinda bine.
elena
+29
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 9 saptBurtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
meleea spune:
EUMADA, nu m-am speriat ,doar am povestit ce am vazut si ce mi s-a spus dar nu de speriat ,oricum cumnata nu avea cum sa stea cu ea dupa operatie. Neonatoloaga a zis ca e mai bine sa se odihneasca amandoua pana ,maine ,adica azi
. chiar era f bine cumnata mea si burta incepuse sa se retraga,ii pusesera un saculet pe burta
,sa se retraga uterul, nu avea dureri,avea cateterul montat si ii mai administrau calmante .
Meleea
31
AMR 9