Burtici fericite de septembrie-octombrie (62)
Raspunsuri - Pagina 20
selen80 spune:
Bia, hai ca m-ai facut sa rad pe ziua de azi!
sper doar ca stratul de grasime din dotare a fost un airbag destul de bun ![]()
eu m-am gandit ca daca tot am control sambata viitoare, n-are rost sa ma agit pana atunci...
Mda, de cand ma stiu sunt o impiedicata, tin minte si acum cum umblam eu in copilarie cu genunchiere facute de mama din sosete vechi, pt ca pur si simplu genunchii mei nu apucau sa se vindece, cum trecea o buba, cum faceam alta....numai ca acum ar tb sa fiu si eu mai atenta
Ramsan, eu am intrebat de scoica, merci de raspuns (si tie Santorini)
25+ cu
ursulica noastra PRIMA POZA!
nunta
9 luni
ramsan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralu0308 Neaza fetele si sper ca ati avut un wkn superb! Eu am inceput sa am vise fel de fel #351;i stari nu foarte ok din cauza lor. Tot visez ca imi vine ciclu...ca e ceva in neregula...offfff...incepe paranoia... ![]() ![]() Poate e prea devreme sa intreb si sa abordez subiectul, dar de la cate sapt va veti face bagajul de spital? Raluca 24+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09 |
Eu mi-l pregatesc sa il am acolo incepand cu 35 sapt. ca nu se stie cand vrea bb sa vina pe lume
Ramona
Tudor Gruia 21 fix fix 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
monikus spune:
Selen, esti de groaza
. Vreau sa iti spun ca nu incetezi sa ma uimesti. Pentru ca stiu ca si eu sunt o impiedicata de obicei, de cand ai cazut data trecuta am fost foarte atenta. Acum m-ai socat de-a dreptul cu lovitura asta groaznica. Ma bucur insa ca esti atat de optimista. Iti doresc bebe sanatos si fara cazaturi de aici incolo.
Monica
17+ cu 
claucia spune:
Ramsan si eu votez cu suzi de silicon ortodontice de la Nuk. Si noi am folosit (adica Alessia) si am si scapat usor de ea. dar ne-a si ajutat. Au fost super ok si se pot steriliza usor.
Eu am o artera si o vena in loc de 2 artere si o vena. Si nu e nici o problema. Bebele meu e cu o saptamana mai mare decat varsta si greutate cu 2 saptmaani mai mare :-)) bine, si noi suntem inalti amandoi. Si cica daca nu sunt asociate si alte bazaconii (si slava Domnului nu sunt!) atunci nu inseamna nimic.
Si eu am o cunostinta la vechea odisee care acum e si ea insarcinata dar inaintea noastra, are cam 36 saptamani si o burtica mai mica decat a mea care am 24. Cand avea ea 24, nici nu se vedea burtica. Si ei i-a spus la un moment dat ca e cam mic bebele, dar acum e bine. In plus prima fetita s-a nascut maricica, bine, si tot burtica mica a avut mama ei si la prima sarcina. Daca vrei pun si poze cu ea.
asa e ea, si slabuta tot asa. Si 10kg pena acum mi se par suficiente. 
Clau
23+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
santorini spune:
F interesant site-ul. Au preturi bune. Cred ca atunci cand mai vin prin Buc. imi fac timp sa ajung la magazin.
| citat din mesajul lui Ioanna81 ia uite ce am gasit eu http://barza-ro.com/ Ioana 23+ cu ![]() bebe Carol Ioan |
24+ cu 
nazdravanul meu
monikus spune:
Fetelor, care dintre voi stie pana la ce sapt se poate face emniocenteza? Eu iau rezultatul la TT abia vinerea asta si nu stiu daca ma mai incadrez in cazul in care iese pozitiv (Doamne ajuta sa fie negativ).
Monica
17+ cu 
selen80 spune:
| citat din mesajul lui monikus Selen, esti de groaza ![]() Monica 17+ cu ![]() |
multam de urari, sper si eu ca optimismul meu sa nu fie nefondat....
mi-as fi dorit sa va uimesc cu lucruri mai bune, nu asa
25+ cu
ursulica noastra PRIMA POZA!nunta
9 luni
ramsan spune:
| citat din mesajul lui monikus Fetelor, care dintre voi stie pana la ce sapt se poate face emniocenteza? Eu iau rezultatul la TT abia vinerea asta si nu stiu daca ma mai incadrez in cazul in care iese pozitiv (Doamne ajuta sa fie negativ). Monica 17+ cu ![]() |
Uite ce zice DC despre amniocenteza http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1168
Ramona
Tudor Gruia 21 fix fix 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
monikus spune:
Ramsan, multumesc frumos. Nu prea imi place ce zice acolo. Mai bine ar iesi TT bine.
Monica
17+ cu 
lutoniana spune:
Hei, va resalut cu drag, felicitam sarbatoritele cu toate ca nu am primit nicio prajiturica si nicio felie de tortulet
...dar ziua inca nu s-a terminat.
Selenica daca te incalzeste cu ceva eu sunt vanata mereu pe picioare, dar sus, pe pulpe....iau toate mesele si scaunele in picioare....dar nu ma tavalesc chiar asa ca tine pe jos
Ai si tu grija totusi. Socata beam cand eram acasa cate 2-3 litri/zi......aveam in curte plin de soc si pana se termina de facut o portie deja bagam urmatorul borcan la facut......E una din bauturile mele preferate.
Acum sa va impartasesc si din gandurile mele:
un patut sa doarma copilul in el vom lua noi cumva...un carucior de asemea. Sotul a zis ca-l testeaza el la scari, la greutati etc...prin magazin; iar singurul lucru la care tin eu este sa aiba 3 roti pentru ca am si eu o idee si aceea fixa, imi plac la nebunie. E adevarat ca aici si sunt multe modele.
Deci trecand peste aceste 2 achizitii importante care nu ma streseaza deloc eu am o problema cu alaptatul.
Stiu de acasa, de la cumnata mea ca tot asa isi scotea laptic si umplea congelatorul si avea pentru bebe cand ea pleca pe undeva.
INSA ceata acum se lasa ca eu am citit aici o gramada de articole si cea mai buna prietena a mea, care locuieste in America mi-a spus la fel, ca si la ei e tot asa, poate imi confirma fetele de peste Ocean.
Adicatelea zice ca sa nu scoti lapte de la san suplimentar fata de ce papa bebe !!!!!!
Sa ii dai lui bebe atat cat ii trebuie lui sa pape, pentru ca organismul nostru este conceput conform principiului "cata cerere atata oferta". Organismul produce laptic cat ii trebuie lui sa pape si daca noi ne apucam sa scoatem suplimentar, atunci organismul percepe ca e nevoie de mai mult si produce mai mult decat este necesar 

Daca aveti timp poate imi mai spuneti din experientele voastre si poate intereseaza si pe celelalte fete acest subiect.
Eu pompa si sterilizator nu am de gand sa-mi cumpar decat dupa ce nasc....Ma ingrozeste gandul ca as putea sa dau banii pe ceva ce s-ar putea sa nu-l folosesc.....si asta pentru ca nu am suficienti, desigur. Cred ca daca nu mi-ar trebui pompa si as vedea-o prin casa mi-as da cu ea numai in cap......asa ca mai bine evit astfel de autoflagelari.
Cea mai fericita
24 + cu