Burtici fericite de septembrie-octombrie (62)
Raspunsuri - Pagina 19
crocodana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MariaI of-of ce ti-e si cu medicii astia, parca ar fi asa o mare filozofie sa dai un concediu medical. Crocodana, probabil medicul tau de la CMU n-a incheiat conventie pentru eliberarea certificatelor de concediu medical. Certificat de concediu medical poate elibera orice medic care este in relatie contractuala cu (celebra) Casa de Asigurari de Sanatate. Medicii de familie, din spital si cei din cabinete care au contract cu casa (adica cele la care nu platesti consultatia ci esti tratat in virtutea calitatii de asigurat CAS) au o astfel de relatie contractuala deja. Restul (cei din cabinetele "particulare", sau din policlinici private care n-au contract cu CAS) trebuie sa incheie o conventie cu CAS care le permite sa elibereze astfel de contracte. Cei mai multi medici din sistemul privat considera ca e o prea mare bataie de cap. Na, ca m-a luat valul, ma duc sa beau un pahar cu apa si sa ma calmez. (cred ca daca ma hotarasc vreodata sa ma mut din tara sistemul medical va sta la baza hotararii) Maria Alex (5 mai 2004) si BB nou 17+http://cealalta-realitate.blogspot.com/ http://www.copaculdehartie.ro/ |
Maria, multumesc frumos ..inteleg...este logic ce spui si acum inteleg de ce nu mi-a dat el...in orice caz adeverinta ar trebui sa ii dea medicului de familie posibilitatea sa imi acorde el concediu nu?
cel putin asa am vazut ca au facut alte fete...
25+ fericita mamica de
jucausaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
ramsan spune:
Fetelor atentie la patuturile Ikea pentru ca salteaua va trebui sa o luati tot de la Ikea si lenjeriile de pat tot de acolo. Explicatia e simpla: aceste patuturi sunt produse de designer, cu dimensiuni speciale Ikea, deci... bagati de seama daca vreti sa faceti aceasta investitie pe viitor. Intr-adevar sunt de foarte buna calitate si la un pret convenabil, dar au partea asta... exclusivista. Veificati-le inainte de la le cumpara.
Ramona
Tudor Gruia 21 fix fix 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
ramsan spune:
Deci tu iei in greutate destul, doar ca nu se vede, daca erai slabuta... asta e.
Scuze, dar se pare ca am limbarnitza astazi si am monopolizat subiectul 
Ramona
Tudor Gruia 21 fix fix 
selen80 spune:
Am zis ca va povestesc aventurile mele din acest w/e...pt ca eu cred ca merit sa ma incoronati regina cazaturilor din aceasta odisee
Sambata trebuia sa plecam spre Tulcea, la pomana de 1 an a bunicii mele....graba mare, nu ne-am trezit la timp, la 12 trebuia sa fim acolo, ei, in toata agitatia, ma impiedic in dormitor de firul de la cablu (nu e prins pe nicaieri, pt ca Tv e pus doar temporar acolo...) si cad lata exact cu burtica in coltul patului!
n-am vrut sa ma panichez prea tare, pt ca nu mi-a intrat f tare coltul in burta, mai mult m-a racait (am o zgarietura verticala de toata frumuseata, zici ca-i operatie
), si undeva sus, in zona stomacului, unde zic eu ca n-are ce cauta BB, nu?? oricum de atunci ea a tot miscat, nu da semne ca ar fi afectata, ma gandesc ca daca se intampla ceva aveam ceva simptome, nu? oricum, astept cu nerabdare controlul de pe 30, sa o vad cu ochii mei ca e bine
si de parca nu era deajuns, duminica am baut niste socata rece si m-am stricat la stomac, asa ca azi noapte mai aveam putin si ma mutam la WC, dupa ce ca ne-am culcat tarziu, pt ca am fost la ziua nasei noastre....deci azi zici ca-s calcata de tren, stomacul inca ma supara putin, mie- si frica sa mananc ceva, as vrea sa plec mai devreme acasa (sa-mi fac un pilafior si un ceai de menta), dar astept un client neserios si stau dupa
lui
25+ cu
ursulica noastra PRIMA POZA!
nunta
9 luni
biaz29 spune:
Selen, eu zic sa te duci data viitoare la medic si sa-l rogi sa verifice daca ursulica ta are centura de siguranta prinsa bine,
ca tu esti o soferita de burtica tare grabita si cu accidente la activ. ![]()
Imi pare rau ca te-ai lovit dar apreciez atitudinea ta optimista. Cand ai timp, poate te duci sa verifici cum stau lucrurile.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
23+
ramsan spune:
Nu mai retin exact cine intreba de scoica: da, sunt de cumparat si separat, dar atentie sa aiba propriile cureluse de fixare de scaunul masinii.
Ramona
Tudor Gruia 21 fix fix 
monikus spune:
| citat din mesajul lui anamaria1979 Monikus duminica cand am fost la BE am primit invitatie pentru sesiunea din septembrie (pe la sfarsit era parca). Stiu sigur ca am ras cu sotul meu ca noi nu ne mai incadram (DPN este 12.09.2009). |
se pare ca am noroc. Eu trebuie sa nasc in octombrie asa ca.... ar fi chiar la fix. Bine, nu stiu cat voi fi in stare sa umblu atunci dar se rezolva. Multumesc frumos de veste.
Monica
17+ cu
ramsan spune:
Tetinele din silicon cu forma anatomica (de la Nuk) sunt preferatele mele pentru ca se deterioreaza destul de greu (de ex. bebelusul caruia incep sa ii cresca dintii va dori sa le rotaie, cum a facut Rares), se spala mai bine si nu se deterioreaza la sterilizarea in aburi, asa cum o fac cele din cauciuc.
Ramona
Tudor Gruia 21 fix fix 
monikus spune:
| citat din mesajul lui ramsan Monikus incearca cu Maalox sau Rennie, poate iti trece. Oricum in arsuri stomacale trebuie sa eviti urmatoarele alimente: painea alba, fainoasele, prajiturile, ciocolata, grasimile animale si sucurile din comert. Poate iti sunt de folos cu ceva . Aaa.... cum te simti dupa ce ai inceput vitaminele?Ramona Tudor Gruia 21 fix fix ![]() Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
Multumesc frumos pt sfaturi si pt grija. O sa incerc sa aplic ce mi se zice. Deja mi-am cumparat rennie. Sper sa fie totul bine.
Cat despre vitamine, am observat ca nu de la ele avea alergia. Mi-au invadat tantarii apartamentul. De acolo mi se tragea

Monica
17+ cu