Burtici fericite de septembrie-octombrie (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Ramsam se foaia de la eco scrie cordon ambilical doua artere si o vena.E bine, nu?

+22 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila
despre alergii: nu stiu daca este alergie, clar este ca de vreo 1-2 sapt burta mea este plina de bubitze mici care ma mananca intr-un mare fel, aproape ca fac rani pe burta. cred ca e de la caldura....sapt viitoare abia mergem la doctor si vedem ce ne zice.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (23+) de 2 oameni cu putze baietzesti

Eu in sarcina cu Rares am avut ce ai tu acum: prurit de sarcina. Imi venea sa imi smulg pielea de pe burta. E cam nasol ca nu il poti trata cu corticosteroizi pentru ca e suprafata mare si le poate face rau la bebelushi. Incearca totusi niste cremute de hidratare usoare, cu formula non-alergenica (produsele pentru bebelushi sunt chiar ideale din punctul asta de vedere). Atentie insa, nu insista cu masajele si atingerile burticii pentru ca pot genera contractii BH

Ramona

Tudor Gruia 21 fix fix

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Monikus duminica cand am fost la BE am primit invitatie pentru sesiunea din septembrie (pe la sfarsit era parca). Stiu sigur ca am ras cu sotul meu ca noi nu ne mai incadram (DPN este 12.09.2009).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Subiectul spinos al spagii. Cred ca trebuie discutat cat mai deschis pentru a fi demitizat.

In ceea ce ma priveste, am avut si experiente pozitive si negative, dar de cand sunt aici in Bucuresti, nu incetez sa ma uimesc. In primul rand, eu am fost obisnuita de acasa de la Iasi daca dau ceva, sa dau dupa ce mi s-a facut serviciul si actul medical, niciodata inainte. De exemplu, cand am nascut, am scris o felicitare frumoasa in care i-am multumit medicului ca a fost cu mine si cu bebe si ne-a ajutat si am pus in ea ce aveam de dat. Si moasei i-am dat tot dupa nastere, cu multa recunostinta pentru ca a fost intr-adevar de mare ajutor. Ca sa nu mai zic ca doamna doctor nu voia sa ia si a alergat sotul meu prin tot spitalul dupa ea.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+

Bia suntem pe aceeasi lungime de unda. Si eu m-am speriat de "cotizatiile" de la Bucuresti. La Iasi in 2006 cand l-am nascut pe Rares a fost exact cum spui tu: pentru ca am vazut cata atentie mi-a acordat dr. gineco cu care am nascut si am fost tratata mai mult decat omeneste am considerat ca ea merita mai mult si am cotizat. La fel de atenta am fost si cu cei care au fost atenti cu mine (bine, in limita posibilitatilor, ca nu ma dau banii afara din casa).

Ramona

Tudor Gruia 21 fix fix

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Ramsam se foaia de la eco scrie cordon ambilical doua artere si o vena.E bine, nu?

+22 cu Stefania Gabriela

E foarte bine cu 2 si una. Atunci ai rabdarica, poate si voi parintii sunteti mai mici de statura si ea mititica va seamana. Eu retinusem ca si tu esti maruntica de statura... ori

Ramona

Tudor Gruia 21 fix fix

Mergi la inceput

La Rares am folosit ca metoda alaptarea exclusiva pana la 5 luni jumate, ca apoi sa ii completez masa cu lapte formula pana la 1 an si un pic pana l-am intarcat, asa ca sterilizatorul cu aburi pe care l-am avut a facut minuni.
Oricum, orice tip de lapte ati pune in biberon, acesta trebuie spalat temeinic si clatit cu apa din abundenta ca apoi sa il puneti la sterilizat. Nu de putine ori mi s-a intamplat sa imi bag nasul prin biberoane si sa cad pe spate de "aroma", ca sa nu va spun ce obicei prost are soacra mea care doar clateste cu apa sticluta cu lapte a lui Rares si eu cand ajung acasa trebuie sa o spal ca o gasesc duhnind de fiecare data (dar eu nu ii pot reprosa nimic soacrei, ca deh.. sta cu copilul si ii poarta de grija)

Ramona

Tudor Gruia 21 fix fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

of..nu am vrut sa supar pe nimeni ..nici macar nu sunt de acord cu "darul"...dar nu vad alta solutie..
noi ne-am gandit la suma asta fara sa avem alta comparatie decat preturile de la maternitatile private...si pt ca ne gadeam ca voi naste acolo la inceput...la stat am zis noi ca e la jumatate...fara sa cunoastem preturi, etc...tocmai asta e motivul pentru care v-am intrebat..

cand le-am zis prietenelor mele care au trecut prin experineta nasterii la stat ca as vrea sa nasc la o maternitate privata mi-au zis ca nu sunt sanatoasa sa dau atatia bani...ca ii pot pastra pt bebe....etc..
e parerea lor evident...asta nu inseamna ca fetele care au decis sa nasca acolo gresesc...
deci va rog nu va suparati...nu eram la curent cu sumele...evident ca e prea mult prin comparatie cu ce stiti voi...
acum eu mai cred un lucru (ce e drept nu mi s-a intamplat contrariul si e doar experienta mea si a sotului meu)...nu cred ca medicul astepta banii sa te opereze sau nu..sau te taie mai putin, mai prost...etc...
mi se pare frumos si de bun simt sa ii dai dupa in semn de multumire....o singura data am fost operata pana acum, la giulesti, banii anestezistului i-am dat inainte iar medicului dupa...oricum momentul e neplacut cel putin pt mine...la nastere sper sa fie sotul meu pe faza...

25+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Raluk, Selen multumesc pt avertizarea referitoare la pastilele de tantari. O sa incerc sa ii omor pe toti cu ele cumva si dupa aia sa aerisesc. Sper sa nu mai am nevoie de ele.

Fetelor, eu o dau in disperare. Nu mai stiu ce sa mai fac. Tocmai cand m-au mai lasat greturile putin, m-au apucat arsurile de la stomac. Dar imi e atat de rau ca dau afara tot din stomac pana vad si sange. Nu stiu ce sa mai fac. Mi-e sa nu dau in alte boli de stomac. Ce dr ma poate ajuta oare?

Monica 17+ cu

Monikus incearca cu Maalox sau Rennie, poate iti trece. Oricum in arsuri stomacale trebuie sa eviti urmatoarele alimente: painea alba, fainoasele, prajiturile, ciocolata, grasimile animale si sucurile din comert. Poate iti sunt de folos cu ceva . Aaa.... cum te simti dupa ce ai inceput vitaminele?

Ramona

Tudor Gruia 21 fix fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetele, multumesc pt. primirea fetitei mele cu bratele deschise aici la voi si pt. felicitarile primite .
E luni,si ... inca nu reusesc sa recuperez ce-ati mai scris. Insa voiam sa va intreb daca face vreuna dintre voi gimnastica in apa?? eu m-am gandit sa incep si am sunat la dr. sa vad daca-mi da avizul. voi ce stiti? mie imi place mult sa inot si ma relaxeaza sa ma plimb prin apa... plus ca ma simt mai putin grea (eu am acum deja 80 kg, insa am si 1,80 m inaltime)
pupi

Doamne ajuta!
17+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Ramsam am 1,72 si 56 de kg.Pana sa raman aveam 46.Foarte slabuta.Ca si acum de altfel nu se prea vad cele 10 kg

+22 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput