Burtici fericite de septembrie-octombrie (62)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monikus si eu am arsuri ...mi-e si groaza sa mananc ceva dar mai imi trec cateva zile, mai revin....nu e chiar asa de rau.
Ieri am vomitat si eu pentru ca am mancat cu mare pofta o friptura de porc, noi care nu mai mancasem porc de nu stiu cat timp......si am infulecat cu o pofta de parca eram nebuna, mi-a placut foarte mult. Apoi am dormit cam 2 ore si cand m-am trezit eram varza....am dat afara cred ca ce am mancat cu 3 zile inainte.

Eu zic sa ceri un sfat medical, macar telefonic, ca faza cu sangele nu suna prea bine.

Cea mai fericita 24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare
LilianaLa multi ani!!!!
Bia,La multi ani si lui Busici,sa creasca mare si sa fie sanatos!!!!

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 25+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Hello!

Cine imi poate trece si mie in listuta un carucior roz? Ca acum e sigura treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

....uitasem. Multumesc!

Andrutza 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Despre tarife....eu cand l-am nascut pe Alex ,adica in urma cu un an si jumatate,am platit 10 mil. dr ,1 mil anestezistului,2 mil asistentei sefe de pe sectie (care venea in fiecare zi sa vada de mine) si 2 mil. asistentei sefe de la copii (care iarasi s-a comportat exemplar)...in total 15 mil. N-am dat nimic asistentelor pt ca isi faceau treaba f bine( si pt a-ti face datoria nu vad nevoia unui "imbold" )si de cele mai multe ori cea care venea sa vada de mine era asistenta sefa (care isi primise leafa).
Sotul s-a ocupat de toate astea,inainte sa ma bage in operatie
Sunt f multumita de cum am fost tratata,iar anul asta cred ca dr. ii vom mai adauga cateva milioane in plus fata de anul trecut

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 25+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Fetelor, vad ca s-a discutat mult pe forum despre cat se da la nastere. Eu una imi mentin parerea - o sa dau, dar sume rezonabile, pt ca nu platesc serviciile medicale, dau doar spaga pt imbunatatirea acestora. Eu o sa raman la scorurile publicate de Monica mai devreme.

In plus, am inteles ca dupa terminarea concediului de lauzie (in cazul meu probabil pe la mijlocul lui noiembrie)si pana la primirea primilor bani pt concediul de ingrijire a copiilor pot trece 3 luni. Asta inseamna in majoritatea cazurilor fetelor de pe forum...ca va trebui sa facem ceva stoc de bani inainte ca sa trecem cu brio acele luni (mai ales ca luna decembrie va fi printre ele).

Eu una prefer sa cheltui moderat inclusiv cu spitalul si sa pastrez ceva bani pt acele 3 luni. sau poate...doamne ajuta...incep sa bage ceva viteza si functionarii si se va reduce aceasta perioada, dar oricum mai bine sa fim prevazatoare.

Dana 23+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

3 luni nu primim nici un ban? dar sunt nebuni la cap?

ziceau ca au reglementat cu maxim 1 luna

Raluca 24+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna burticutzelor....am intrat si noi sa ne laudam ca am implinit 22 de sapt si suntem tari mandrii mai ales ca ne miscam intr-una...
Ellenuta bafta multa la eco si sa ne zici cat mai repede ce fel de carucior ai ... sa nu ne ti in suspans...

21 + cu"probabil masculin "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Upsss am uitat sa schimbam si semnatura

22 + cu"probabil masculin "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

am vrut sa zic multe da pana am terminat de citit am uitat.

Mai bine fac capitol ca poate imi aduc aminte

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput