Burtici fericite de septembrie-octombrie (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu carucior il am pe www.shopmania.ro/magazin~online-echipament-pentru-copii-si-bebelusi~produs-chicco-carucior-trio-enjoy-evolution~p-1931253.html" target="_blank">ACESTA in varianta bleu cu galben. Am dat 1000 de ron anul trecut pe el luat din Cora. Il mai au si acum si costa 1140 de ron. E usor, util si rezistent (toate prietenele mele l-au avut si au fost super incantate si a rezistat mult)

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

monica daa, e super! eu tot din asta vroiam .. insa in dec 2007, cand am fost la magazin la chicco sa cumparam carut .. nu m-am mai inteles cu sotu' .. nu vroia sa iasa din magazin fara acel carut .. degeaba i-am explicat ca e prea scump, ca hrr ca mrr .. nu m-am inteles cu caposu' de berbec ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

E foarte frumos Monica, si l-ai luat super bine anul trecut. Pe pe site-ul respectiv e la 1550, l-ai vazut tu undeva mai ieftin?

23+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

In cora, carrefour si auchan este in jur de 1150 de RON acelasi carucior 3 in 1

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Buna dimineata fetelor

Nu am prea mai intrat, am stat sa ma odihnesc mai mult. De azi sunt oficial in medical. Multumesc tuturor fetelor care au incercat sa ma lamureasca cu medicalul.

De dat, am dat 50 Ron asa cum am aflat de la Monica si cred ca a fost bine. I-am mai dus si un buchet de flori. De dat nu o sa-i dau de fiecare data, ci din 2 in 2 vizite...asa m-am gandit eu.

Mie a zis ca imi da acum 5 zile sa termin luna mai, apoi in iunie 12 zile, pauza pe 13 si 14 iunie si apoi din nou 2 sapt. Ea stie ce reguli sunt. mie nu mi-a zis nimic cum ca nu mi-ar putea da sau ca trebuie sa merg la ginecolog sau altele. A zis doar ca dupa 14 zile trebuie sa faca 1-2 zile pauza (si poate sa faca sambata si duminica) si atat. E posibil sa considere ecografia de morfo 2 ca motivatie (ca scria de presiune pe artera uterina si zicea ea ca e motiv suficient). Mi-a dat cu 75% - boala obisnuita, a zis ca altfel nu-mi poate da.

Sper ca totul sa fie ok. Oricum, daca ma trezesc ca nu-mi mai poate da, merg la dr. ginecolog care nu vad de ce nu mi-ar da.

Gata, va las. Merg sa ma inhtind ca altfel iar ma iau durerile pe jos. Plus ca toata lumea se mira ce burta lasata am...deh,...probabil de aici si durerile pe jos la stat in fund.

Va pup si o sapt. usoara pt fetele care inca mai merg la munca!

Dana 23+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Bravo, ai reusit!

pe principiu "fiecare cu ce il doare" ...
eu am fost azi la medicul ginecolog de la Centru Medical Unirea si mi-a dat o adeverinta medicala (iminenta de avort....stiu ca suna rau..incerc sa nu ma gandesc) si recomandarea...repaus la pat..etc..
Au mai scris fetele, ca in baza ei medicul de familie poate sa iti dea concediu medical pe sarcina...daca si acum gaseste nod in papura....cineva o sa iasa sifonat rau tare din toata afacerea si aceea nu voi fi eu...
e adevarat ca medicul de la CMU mi-a zis ca el e medic de policlinca si ca nu imi poate da direct concediu...asta o face doar medicul in spital -daca o fi adevarat...pe cine sa mai crezi(mie asa imi zisese MF sa iau concediu de la ginecolog, si nu din ala de risc maternal..concediu medical obisnuit)..dar daca nici in baza unei asemenea adeverinte nu imi da concediu....mor cu ea de gat...
eu stiam ca nu poate sa imi dea decat 14 zile pe luna si vad ca e posibil si mai mult...
o alta "bomba" pe care mi-a dat-o medicul ginecolog ...zice-se ca prenatalul se da de la 32 de sapt....bai frate...pe ce lume traiti..sa ajung sa zic ca MF e geniu...
oricum...in seara asta ma duc la ea....mi-as dori f tare sa nu fiu nevoita sa ma tiganesc...

despre carucioare si patuturi...am asa un feeling ca o sa fie tare tare greu sa ma hotarasc dar ca ma veti ajuta in luarea acestor decizii

legat de "costul nasterii" eu si sotul ne gandisem undeva la 3000 ron spitalul (vreo 2000 medicul)...din ce spuneti voi pare cam mult..
om trai si om vedea...

o zi usoara sa aveti..

25+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

legat de "costul nasterii" eu si sotul ne gandisem undeva la 3000 ron spitalul (vreo 2000 medicul)...din ce spuneti voi pare cam mult..
om trai si om vedea...

o zi usoara sa aveti..

25+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Ma sperii. 2000 la medic?!? Pentru preturile astea ar trebui ca baietii si cu mine sa mancam doar paine cu sare pana cand nasc.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

of-of ce ti-e si cu medicii astia, parca ar fi asa o mare filozofie sa dai un concediu medical.
Crocodana, probabil medicul tau de la CMU n-a incheiat conventie pentru eliberarea certificatelor de concediu medical. Certificat de concediu medical poate elibera orice medic care este in relatie contractuala cu (celebra) Casa de Asigurari de Sanatate. Medicii de familie, din spital si cei din cabinete care au contract cu casa (adica cele la care nu platesti consultatia ci esti tratat in virtutea calitatii de asigurat CAS) au o astfel de relatie contractuala deja. Restul (cei din cabinetele "particulare", sau din policlinici private care n-au contract cu CAS) trebuie sa incheie o conventie cu CAS care le permite sa elibereze astfel de contracte. Cei mai multi medici din sistemul privat considera ca e o prea mare bataie de cap.
Na, ca m-a luat valul, ma duc sa beau un pahar cu apa si sa ma calmez. (cred ca daca ma hotarasc vreodata sa ma mut din tara sistemul medical va sta la baza hotararii)

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 17+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

crocodana, bafta diseara la MF. Cu prenatalul da, cam asa pica 63 de zile inainte, cam la 32 de saptamani. Eu sper a mea sa nu faca fitze si sa-mi dea mai inainte...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 23+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Mersi Monica! O sa ma uit in Carrefour!

24+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

imi cer scuze daca mesajul meu a parut deplasat. Exasperarea mea vine din felul in care pun problema unii medici. M-am cam lovit de astfel de persoane in ultima vreme, si nu in ceea ce ma priveste (ca asta de obicei ignor siuit repede) ci in ceea ce-l priveste pe piticul meu (stiu ca e maaaare, dar pentru mine tot mic e).

In fine, eu de la chicco vreau sa iau caruciorul duo (cel fara landou) pe care l-am vazut la 8 milioane.
Acolo unde l-am vazut eu era specificat ca e oferta. Sa ma arunc sa-l cumpar sau o sa-l gasesc si mai incolo????

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 17+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput