Burtici fericite de septembrie-octombrie (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mai fetelor va rog eu incetati cu scorurile astea pentru nastere. NU sunt astea tarifele nici pe departe dati-o in colo de treaba ca ma apuca bazdacii!!! E adevarat ca sunt medici gen unul altul de la filantropia sau elias cu care au nascut celebritati si deh... dar la un doctor "normal" o nastere naturala este in jur de 5-600 de ron si o cezariana maxim 1000. Am doua prietene care au dat 500 la cezariana (adevart in Caritas ) Anestezistul maxim 150-200 de ron, moasa maxim 50 de ron iar la asistente nu va bagati sa dati mai mult de 50 de ron. Uite asa se invata cocoanele de nu-ti mai fac nimic pt 5 lei. Acum pe bune, haideti sa nu exageram si sa nu marim tarifele ca nu e necesar. V-am mai spus, cumnata mea i-a dat lui Badiu 600 de ron in ianuarie pt naturala iar Badiu credeti-ma ca este unul dintre cei mai ceruti doctori din Municipal si CMU (te programeaza peste 2-3 luni la consultatie)

Revin: anestezistul 100-150 daca faceti epidurala si 150-200 daca faceti ceza cu anestezie generala.

Acum eu inteleg ca sunt persoane care au bani si care vor sa dea pentru binele lor dar sa se gandeasca si la femeile amarate care nu au de unde si care vor fi tratate dupa aceea groaznic ca deh s-a invatat dom' doctor cu sume mari...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Mie mi se par cam scumpe toate carucioarele astea. Inca nu stiu ce voi face. Poate se mai schimba oferta pana in toamna sau si mai bine, primesc unul de-a moaca.

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Monica, si eu intelesesem de la prietene care au nascut recent tot asa...aceleasi scoruri. Eu una nu am de gand sa dau mai mult, pt ca restul banilor imi vor fi f utili pt bebe. Si zic eu ca e mai mult decat suficient.Ca nu o sa fiu doar eu in spital..ci si alte mamici...si ganditi-va ce sume ajung sa castige.

Dana 23+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna fetele si de la mine.Astazi se pare ca am iar o paranoia din cauza marimii burtii.Este exagerat de mica.La 5 luni pe care le am trebuie sa te chinui sa observi ca sunt insarcinata.Pana si soacramea mi-a spus cand am fost la ea "vai iulia da ce copil o sa nasti tu ca nu ai burta deloc la 5 luni" plus toate babutele de pe acolo ca sta la tara.Va rog din suflet sa ma credeti ca m-am simtit ca o cretina parca este din vina mea ma invinovatesc ca poate nu ma alimentez destul cu toate ca mamnc cat se poate de sanatos, consistent.Nu stiu ce sa mai fac si nici ce sa mai cred dar de la acel episod cu soarcamea sunt tare stresata si trista ingandurata de teama ca poate este ceva in neregula cu bebita mea poate nu ia in geutate, eu stiu?Voi aveti burticute?Maricele?

+22 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Eu v-am zis deja ca m-am pricopsit cu cateva lucruri...sper sa fie bune, nu am pretentii...stau la casa deci de carat carutzul nu va fi vorba, decat poate un etaj la soacra-mea....carutzul e simplul nu-i tz-shpe in 1, sau ceva de genul...mai avem unul sport....

acuma singura chestie vroiam sa va intreb....daca nu are carutzul scoica din aceea care se fol si ca scaun de masina pt nou nascuti, va tb sa-mi cumpar separat, stiti daca exista de vanzare si separat? deocamdata nu m-am uitat decat in marile hypermarketuri, si n-am vazut decat carutze cu scoica si londou, nu si scoica separat....

legat de scoruri....si mie mi se par exagerate...2000 ron mi se pare mult prea mult....ne-o facem singure, cu mana noastra, ridicam tarifele si o data cu asta cresc si pretentiile dr fata de toata lumea, ca ei nu stau sa te intrebe daca esti bugetar sau director de banca, ne baga pe toti in aceeasi oala.....noi ne gandisem la 200 de eur....din cate zice Monica, chiar si asa e mult dar asa ne-a zis ca a dat cea care ne-a recomandat dr din start....si am ramas cu tariful asta in cap....

25+ cu ursulica noastra PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Iulia nu mai asculta toate prostiile pe care ti le spun "binevoitorii". Daca doctorul ti-a spus ca e Ok bebele, nu mai cauta tu probleme unde nu sunt! Esti f tanara si probabil si f slabuta si e normal sa nu ai o burta enorma! Oricum bebele are la 22 de sapt, cat ai tu, in jur de 500 de g, asa ca are loc!

24+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Iuliapapusa, eu zic sa te duci la dr sa vezi ca totul e ok. Sunt persoane mai slabute la care nu se vede burta tare nici la 9 luni. Depinde de conformatie. Eu zic sa nu iti faci griji fara motiv doar din cauza unor babe.

Cat despre spaga la nastere, eu nu o sa dau mai mult de 10 milioane la dr. E deja prea mult. Vorba Monicai, sa nu ne-o facem cu mana noastra.

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Iulia, eu zic sa nu te mai stresezi atata...la prima sarcina burtica este fff mica la unele femei.Eu imi amintesc ca la noi in liceu o tipa a nascut si nimeni nu avea habar ca e insarcinata , deci nici la 9 luni nu se vedea nimic...plus multe alte femei care isi asund sarcina pana cand nasc...poate asa esti tu mai micuta si slabuta si pur si simplu nu se vede inca...cumnata mea avea la 9 luni de sarcina cu 7 kg in plus fata de greutatea ei normala din care 3 kile si ceva era bebe, nici la ea la 5 luni aproape nu se vedea nimic...la mine se vede si destul de tare ca am gemeni, dar nu te mai lua dupa gura lumiiaaa, imi povestea o amica ca si ea a avut nunta cand avea 5 luni si tot asa zicea ca nu se vedea burta deloc, inca a avut rochie cu corset

KIKI 21+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Selen exista sigur si scoica separat de cumparat. Cred ca la Carrefour am vazut!

24+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Maria, foarte buna alegere cu Chicco duo, si noi la fel am avut la Alessia si acum pe acelasi il folosim. Este asemanator cu cel pe care l-a postat MOnica, noi avem chiar varianta pe rosu, insa are manerul ca o bara in spate, este mult mai usor de manevrat, chiar si cu o mana si merge singur aproape. Este cel fara landou dar care se intinde perfect la orizontala. Si eu tot cu 800 ron l-am luat (cu tot cu scaun de masina) insa era tot oferta. Ulterior l-am vazut la 10 mil, plus ca eu l-am luat acum 2 ani.

Cu scorurile are dreptate Monica, de unde si pana unde 20 mil la dr? Eu stiu de 10-12 mil la cezariana (la naturala chiar ca nu stiu ce face dr inafara de cusatura de dupa si prins copilul, de verificat tot neonatologul il verifica si pe timpul travaliului mama cam munceste), 1 mil la mana a doua eventual, 1-2 mil la anestezist si la asistente 5 si 10 RON, vin atat de des (pentru schimbat copil/mama/schimbat patul/toaleta de dupa - se face de cateva ori pe zi si inseamna ca te spala cu un soi de somoiog , glumesc cu o chestie cu vata in varf si apa calda - , verificat de pipi/taietura, etc, incat nu le poti da sume mari.

Iar la dr eu am dat bani dupa operatie, oricum s-a purtat extraordinar si stiu ca alte 3 colege au nascut cu el si fiecare a dat diferit si foarte dragut a fost. La anestezist la fel, la asistente numai dupa ce prestau ceva nu inainte. Insa eu sunt si pregatita cu ochii pe ele, daca e ceva in neregula nu tac si nici nu stau sa ma supere in vreun fel. Si la dr as da in continuare, atata timp cat vreau sa nasc cu el si nu cu dr de garda. E ceva in plus pe care il cer. In rest, am mai povestit, mie la spital nu mi-a displacut deloc, sunt un caz fericit, cum povestea si Roxxy, am nascut vineri si am plecat acasa duminica, saloane super curate, lume f draguta, copilul cu mine de la 2 ore dupa operatie, m-am refacut extraordinar.

Clau 23+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput