Burtici fericite de septembrie-octombrie (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

anamaria1979 cat te-au costat toate"chestiile "astea pt bebic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Tetinele de silicon cica ar fi mai rezistente. Eu suzete am luat una asa si una asa sa vedem cum o vrea bebe (daca o vrea ) La fel si la biberoane.
Acum sincer la biberoane daca luati eu va recomand din sticla. Se pare ca cele de plastic ar contine nu stiu ce substanta nociva pt bebe. Anul trecut era mare scandal cu firma Avent pe tema asta. Am sa caut sa vad daca mai am linkurile cu problema. Si stand eu asa si gandindu-ma stiu ca si eu cand eram mica tot biberon de sticla aveam. Si le-au facut ei dupa aceea din plastic ca vezi-doamne ar fi mai usoare... Din nou, e doar parerea mea.
Din acelasi motiv nu am vrut sterilizator de microunde. Acela este din plastic. Pe langa asta bagi in el biberoane de plastic pe care apoi le bagi la microune care la randul lor sunt nocive. Am sa caut si articolul cu plasticul si microundele...REcunosc faptul ca detin acasa un astfel de aparat dar pe care il mai sterg din cand in gand de praf. Si mai fac micro-pop cand imi vin diversi amici in vizita. Mancarea prefer sa o pun in cratita, pe aragaz... again, that's just me.. fiecare face cum crede. Eu incerc sa evit pe cat posibil contaminari de genul

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Biberoane aveai de cauciuc sau silicon? Amandoua se pot fierbe?

19+

Eu am avut sticlutele din nu stiu ce fel de plastic mai rezistent, tetinele de silicon si suzetele din latex. Pe eticheta la toate scria ca se pot fierbe.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ana felicitari pentru fetita! sa fie sanatoasa si sa stea ;a mami in burtik pana la 40s fix!

eu am ratat BE editia asta .. oricum, nici nu aveam cine stie ce bani .. eu oricum nu am multe de cumparat ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

anamaria multumesc de lista! Sa inteleg ca deja ai patutul, din moment ce ai luat chestii pentru el?

Suna bine tampoanele alea care se pot spala! super.

Si cu burtiera cum e? La orice nastere e bine s-o purtam? Si dupa cezariana, si dupa naturala?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Raluk16 parerea mea este sa astepti cu pompa de san. Poate nu vei avea nevoie. Sterilizatorul meu este electric.
Cu carucioarele de la Baby expo in schimb am ramas putin pe dinafara ptr ca pe la 11 s-a aglomerat si m-a luat cu ameteli asa ca sotul meu drag m-a dus acasa. Mi se parea insuportabil la un moment dat..Ce sa spun m-a uimit standul celor de la Inglesina unde am intrebat de carucior cu landou (asta imi doresc ptr ca scaun de masina vom primi cadou). Mi s-a raspuns ca toate ofertele lor se refera la carucior cu scaun de masina cel putin nu asa separat carucior cu landou. I-am raspuns reprezentatului sa-si bage undeva oferta

Mergi la inceput

Saptamana asta trebuie neaparat sa ajung si eu la Institutul de Hematologie pentru analiza de incompatibilitate a grupelor sanguine. Stiu ca v-am mai stresat cu intrebari, dar neuronul meu de sarcina e tare scurt. (O fi dimensiunea colului de vina? )
Asa ca voiam sa intreb inca o data fetele care au fost deja la analiza, daca si-au facut programare, daca trebuie sa fiu nemancata si daca sunt niste ore limita intre care recolteaza.

Va rog frumos sa va indurati si de memoria mea scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Bia, eu de cate ori ma duc al Fundeni la Hemato ma duc nemancata. Desi sincer nu stiu de ce pentru ca nu are legatura coagularea cu mancarea... la fel nu cred nici grupa sa aiba legatura cu mancarea. Stiu ca nemancat tre sa te duci pt glicemie, colesterol si cele de genul.. dar poate iti raspund totusi fetele care au fost

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Tetinele de silicon cica ar fi mai rezistente. Eu suzete am luat una asa si una asa sa vedem cum o vrea bebe (daca o vrea ) La fel si la biberoane.

Buna idee, ca nu cred ca-s asa scumpe. Dar nocive nu este nici unul, nu? Adica, iarasi, eu sunt mai reticenta la nou, si am impresia ca siliconul asta nu e asa vechi incat sa stim ce poate. Se pot fierbe amandoua?

Citat:

Acum sincer la biberoane daca luati eu va recomand din sticla. Se pare ca cele de plastic ar contine nu stiu ce substanta nociva pt bebe. Anul trecut era mare scandal cu firma Avent pe tema asta. Am sa caut sa vad daca mai am linkurile cu problema. Si stand eu asa si gandindu-ma stiu ca si eu cand eram mica tot biberon de sticla aveam. Si le-au facut ei dupa aceea din plastic ca vezi-doamne ar fi mai usoare... Din nou, e doar parerea mea.

Deci cand am citit ca ti-ai luat biberoane din sticla a fost cea mai fericita zi din saptamana trecuta . Ca eu din astea imi doresc, si in Baia Mare nu am vazut asa ceva de ani de zile. Si eu am ceva cu plasticul, care si pe noi ne strica hormonal (mai ales ca eu am deja mari probleme hormonale). Nu as vrea sa-l dereglez de la bun inceput pe bebe.

Citat:

Din acelasi motiv nu am vrut sterilizator de microunde. Acela este din plastic. Pe langa asta bagi in el biberoane de plastic pe care apoi le bagi la microune care la randul lor sunt nocive. Am sa caut si articolul cu plasticul si microundele...REcunosc faptul ca detin acasa un astfel de aparat dar pe care il mai sterg din cand in gand de praf. Si mai fac micro-pop cand imi vin diversi amici in vizita. Mancarea prefer sa o pun in cratita, pe aragaz... again, that's just me.. fiecare face cum crede. Eu incerc sa evit pe cat posibil contaminari de genul

Da, si eu mi-am donat cuptorul cu microunde, sa nu-l tenteze pe sot pentru incalzitul mancarii . Vai si amar de plastic in microunde, intr-adevar.

19+

Mergi la inceput

Monica, ce biberoane de sticla ai luat? Si de unde?

Mergi la inceput