Burtici fericite de septembrie-octombrie (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Biaz, Raluk multumesc frumos pt raspunsuri. Cred ca ma voi duce la medicul de familie. Nu prea am eu incredere in el dar.... poate de-o trimitere o fi bun. Numai sa ma trimita unde trebuie.
Din sapt a 8 ma chinui dar acum am ajuns in ultimul hal. Efectiv simt ca nu mai rezist mult. Si medicul ginecolog mi-a zis ca nu e ok ca nu iau deloc in greutate. La asa stare si simptome e si greu sa iau.
Inca o data, multumesc frumos.

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Miha tu ce patut ai?

Imi place ca s-a reluat discutia despre carucioare si paturi, pentru noi, neinitiatele . Stiu ca s-a mai discutat in mare despre paturi de lemn sau plastic, dar acuma tare as vrea exemple concrete

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetele am fost tare ocupata de joi incoace si nu am mai reusit sa tin pasul cu voi cu cititul. Ca de obicei sunteti harnicute, harnicute si ati ajuns deja la 3 capitole distanta de unde v-am lasat, eu sunt mandra de aceasta odisee si de dezbaterile aprinse de aici.
Vreau sa va spun ca vineri am fost si eu la eco si mi-am vazut minunatia. Doctorita a zis 99% sanse sa fie fetita , asa ca va rog sa-mi treceti si mie un carucior roz. Va pup si ma duc sa vad ce am pierdut de cand nu v-am mai citit

Doamne ajuta!
17+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:
citat din mesajul lui miha74

monica- mda nu m-am gandit la varianta cu congelatul lapticului daca pleci...asa ca reformulez, este necesar un sterilizator

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 23+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Eu as adauga ca depinde daca vei avea ce congela. La sarcina trecuta al meu grasun papa tot! Nu am avut nimic in plus de pastrat, desi as fi vrut. Asa ca nu am avut nevoie decat sa fierb din cand in cand cate un biberon din care ma mai chinuiam sa-i dau apa (nu voia si probabil nici nu avea nevoie)si suzetele. Asa ca eu as zice sa va gasiti unul care va place si sa-l stiti care e si de unde se procura dar sa nu-l cumparati decat daca aveti nevoie dupa ce nasteti.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+

ce bine e cand gandeste altcineva pentru mine... Intr-adevar asta e concluzia cea mai logica, dar uite ca eu tot stateam si ma stresam ce sa fac...

Biberoane aveai de cauciuc sau silicon? Amandoua se pot fierbe?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

da miha, acela il am eu. Acum la targ aveau unul frumos colorat care costa 900 si ceva de ron. Am vorbit si noi cu tanti aia si mi-a zis ca nu ma poate ajuta cu saltea. Acum noi am si cerut de cocos, poate aveau alte saltele... noi eram chititi pe cocos...Eram putin cam zapaciti si alergam de colo colo. Ti-am zis, patutul are salteluta inclusa dar din burete. Cu ridicatul lui bebe... nu stiu ce sa-ti zic, patul e la fel ca cele din Ikea ca inaltime si vad ca ale mele colege de la odiseea trecuta inca nu au avut probleme. Oricum dupa nu stiu cate luni se scoate treaba cu leganatul si se face fix si poti scoate si gratiile... habar nu am. Sincer chiar nu mi-am pus problema pana acum dar acum incep sa mi-o pun Noi l-am luat in virtutea inertiei anul trecut sau cum sa zic, instinctiv, ca ne-a placut ca e complex da atunci eram mai flu flu si nu ne puneam prea multe probleme de fond ci numai de forma

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Despre Ikea, eu nu sunt deloc incantata de calitatea produselor lor si mi se pare ca raportul calitate pret este in defavoarea noastra. Preturi mari si calitate inferioara. Dar este parerea mea. PE de alta parte colegele de la vechea odisee si-au achizitionat in proportie foarte mare paturi de bebe de la ei. Nu am auzit pe niciuna plangandu-se.

Baby-Expo pentru mine per ansamblu a fost ok. Totul la uun loc, produse si calitative dar si slabe. Poti cumpara lucruri marunte la preturi bune gen tampoane sani, biberoane, chilotei de unica folosinta si altele asemenea la preturi mai mici decat in magazine. Am fost incantata de standul Nuk si Chicco. S-au prezentat foarte bine. Mai putei lua zdranganele si jucarioare, carusele la preturi bune. Body-uri si imbracaminte zero pentru ca erau numai cu maneca scurta iar noi nastem toamna deci nu prea se preteaza. Daca va duceti dimineata aveti sansa sa evitati aglomeratia care mie totusi nu mi s-a parut de nesuportat fata de anul trecut si eu am fost sambata de la 10 jumate pana pe la 4. Cum am mai spus, daca aveti banuti pusi de o parte pt carut, patut si alte cele eu zic totusi ca merita. Saltelele de ex erau cam cu 50 de ron mai ieftine decat in toate magazinele reale sau virtuale. Pe de alta parte cei de la Primii Pasi mi s-au parut cam nesimtiti. De ex leaganul; vazut in Cora cu 200 de ron ei (reprezentanta) il vindeau la targ cu 237 sau ceva in genul... Concluzia: din punctul meu de vedere chiar merita.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Monica, multumim mult de concluzii. Inca nu sunt decisa nici la carucior, nici la patut, dar astea mi se par cele mai grele si cele mai importante decizii.

Chiloteii de unica folosinta sunt mai ok decat niste chilotei din bumbac? Sau de ce se folosesc? Se strica multi chilotei in spital, asta o fi motivul? Sau sunt mai comozi/igienici, etc?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineata si de la noi!

am fost si noi sambata la baby expo... n-am lesinat decat la niste hainute de la hollywood kids. extraordinar de elegante dar pe masura de scumpe.

în rest cred ca cel mai convenabil patut era cel de la bertoni. o sa caut si la ikea sa vad daca gasesc ceva similar. mi s-a parut foarte scumpa lenjeria de patut. 200 de lei? neah

am gasit carucior si sunt foarte incantata. e un magazin pe giulesti undeva. caruciorul costa parca 1500 de lei si avea a caruta de chestii la el. sotul a fost foarte incantat de suspensii!

in rest, ce sa va zic?! ieri am fpst cu hidrobicicleta in herastrau si am vazut bobocei de rata... mici mici de tot!

o saptamana racoroasa sa aveti

Ioana 23+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Biaz, sa-ti traiasca baietelul, sa creasca mare, frumos si destept!
Techila la multi ani pentru catel!
Monikus dc ai ajuns sa vomiti sange du-te la medic si nu mai sta. Probabil ca esti si anemica trebe sa iei ceva. In fine analize de sange sa se vada cum mai stai cu electrolitii si o hemoleucograma. Ai grija de tine..
Raluk16o sa incerc sa fiu succinta cu ce am luat:
- sterilizator ca era price bun (160)
- cadita bebe Onda Evolution cu forme anatomice, baza antiaderenta si suportul corespunzator metalic
- prosopel baie triunghiular cu gluga, halatel baie cu manecuta lunga (asta e ptr cand se face mai mare), body-uri de 0 - 3 luni, paturica, set lenjerie patut, aparatori patut (niste chestii din buret care se pot prinde de marginea patutului), manusele, set complet de caciulite bluzica cu capse si pantalon cu botosel
- set de vase de stocare ce pot deveni biberoane de la Avent )4 x 125 ml) ca se pot atasa tetine (am luat de 0 - 3 months momentan)
- suzica de la Avent
- set de igiena de la Nuk (forfecuta, periuta, termometru baie etc)
- o burtiera si sutien de alaptat ptr mine
- toale ptr mine (bluza si fusta)
- tampoane san Avent refolosibile (au un saculet pe care il poti baga in masina de spalat)
- produse cosmetice bebe de la Mustela (sunt mai scumpe dar ptr puisor merita)
- carte Mama si copilul
Si as fii perseverat probabil in cumparaturi dc nu terminam banutii care erau disponibili ieri..O sa mai mergem sa vedem ce mai putem lua
Avantajul baby expo e ca le gasesti pe toate la un loc si ai de unde alege.

Mergi la inceput

anadomnica felicitari pentru fetita! Sa fiti sanatoase!

Ioanna pe ce carucior ai pus ochii?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Neaza fetele si sper ca ati avut un wkn superb!

Eu am inceput sa am vise fel de fel #351;i stari nu foarte ok din cauza lor.

Tot visez ca imi vine ciclu...ca e ceva in neregula...offfff...incepe paranoia...

Poate e prea devreme sa intreb si sa abordez subiectul, dar de la cate sapt va veti face bagajul de spital?

Raluca 24+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput